Wedstrijden van 13-10-2023 in het Varendonck afgelast!

De wedstrijden die staan ingepland op 13-10-2023 in het Varendonck-College zijn afgelast. Dit i.v.m. wateroverlast.

Vanmorgen zijn wij geïnformeerd door de gemeente Someren met de mededeling dat gebruik van de zaal van het Varendonck-College vanavond niet verantwoord is.Door wateroverlast in en rond de zaal is het, op een veilige manier gebruik maken van de accommodatie, niet mogelijk.Er wordt hard gewerkt om het probleem op te lossen; om geen enkel risico te nemen, is besloten dat alle verhuur wordt gecanceld.Wij hopen dat het probleem snel zal worden opgelost, zodat weer op een veilige wijze gebruik gemaakt kan worden van de zaal.De wedstrijden die vanavond komen te vervallen, worden voorlopig verzet naar 1 december as.Hopende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Sponsoren