In gesprek met onze trouwste fan

In gesprek met onze trouwste fan: ‘Jeroen van Duijnhoven’

Wellicht dat velen van jullie hem al gespot hebben.

Elke vrijdag is Jeroen van Duijnhoven van de partij om de zaalvoetbalwedstrijden in de Postel te volgen.

We vonden het nu tijd dat jullie Jeroen wat beter leren kennen. Hiervoor zijn wij met hem in gesprek gegaan.

 

Wie is Jeroen van Duijnhoven?

Jeroen is op 14 januari 1978 geboren. Hij heeft jaren met vader, moeder en zus in het Loove te Someren gewoond.

Op dit moment woont hij op het Paulushof te Someren. Samen met nog 24 bewoners.

Wat is het Paulushof? Hier zijn appartementen gebouwd voor bewoners die ietwat meer begeleiding dichtbij nodig hebben. Maar ook grotere appartementen voor bewoners die meer zelfstandigheid aan kunnen. Ze ontmoeten elkaar in gezamenlijke huiskamers. Jeroen woont met 8 bewoners op de afdeling.

Hij vindt het vooral heel gezellig in de groep. Iedereen heeft daar zijn eigen taakjes en klusjes.

Jeroen vindt het vooral fijn om terug in Someren te zijn. Hij heeft namelijk eerst een aantal jaar in Asten gewoond. Door omstandigheden en sloop van betreffend pand moest hij voor een aantal weken naar Mierlo. Toen het project Paulushof op zijn pad kwam, was hij heel blij om weer terug te kunnen keren naar zijn geliefde Someren. Hij wandelt graag door Someren en maak met veel mensen een praatje.

 

Jeroen heeft heel veel hobby’s.

Wandelen door Someren, wandelclub de Weijers, hobbyclub de Soos te Asten maar zeer zeker ook de dansavond bij de Soos wordt vaak bezocht. Hij kijkt graag zoveel mogelijk sporten, maakt niet uit wat. Zelfs in Dierenrijk is hij vaak te vinden.

Qua muziek luistert Jeroen het liefst naar Nederlandstalige muziek. Dus………mannen, vraag gerust een liedje aan in het café wanneer Jeroen aanwezig is.

 

Hoe lang kom je al in de Postel kijken naar het zaalvoetbal?

Precies weet hij het niet. Maar dit is zeker langer dan 20 jaar. Jeroen mist niet veel avonden, hooguit wanneer hij op vakantie is of een blessure heeft zoals laatst aan zijn voet. Hij vindt het niet fijn als hij niet kan gaan. Hij zal altijd proberen te komen.

Op de vraag of hij een favoriete zitplaats heeft antwoord hij dat dit niet uit maakt. Wanneer hij binnen komt, maakt hij een praatje met de beheerder(s). Zij geven hem dan ook het actuele programma zodat hij precies kan zien welke teams deze avond voetballen. Ook houdt hij de standen graag bij. Hij heeft niet echt een favoriete speler maar is wel heel enthousiast over het team van Zoggel 1. Hij wilde eigenlijk in eerste instantie niet zeggen wie zijn favoriet is maar van Zoggel 1 vindt hij het leukst om naar te kijken.

Over de scheidsrechters is hij kort: ‘zij doen het goed’.

Het leukste aan het kijken naar zaalvoetbalwedstrijden vindt Jeroen dat er met regelmaat gescoord wordt. Het gaat vaak snel op en neer en de uitslag is van tevoren niet te voorspellen.

 

Jeroen, wil je zelf nog iets kwijt?

Ik vind het altijd heel gezellig om hier te komen. Ik maak een praatje met de beheerder en vele andere mensen. Zelfs als ik door het dorp loop, kom ik veel bekenden tegen. Ik vind het altijd leuk wanneer zij mij groeten.

Graag wil de moeder van Jeroen nog kwijt dat zij het zeer fijn vindt dat Jeroen zo goed opgevangen wordt in de Postel. Jeroen wil ook koste wat kost komen, door weer en wind. Wij vinden het fijn om hem hierin te steunen. Plezier staat voorop.

 

‘Jeroen, bedankt voor het fijne gesprek en geniet van de komende wedstrijden in de Postel’.

 

 

 

Sponsoren