Wedstrijdverslag en uitslagen vrijdag 27 mei 2022

Wedstrijdverslag vrijdag 27 mei 2022

In de hoofdklasse is Berkvens kampioen geworden na een 6-0 overwinning op Spang. SteenstraWillemBos kwam niet in actie na afmelding en won reglementair met 3-0 van de Postel. Berkvens moest minimaal 6 keer scoren om kampioen te worden. Bij 5-0 zou het punten- en doelsaldo gelijk zijn. SteenstraWillemBos zou dan op grond van de onderlinge resultaten (5-4) met 1 doelpunt voorsprong kampioen zijn geworden.

Zowel Berkvens als Spang traden in een sterke bezetting aan. In de 9e minuut opende doelman Freek van Bussel de score voor Berkvens, 1-0. In de 12e minuut tikte Devi Fondon de bal binnen na een snelle combinatie, 2-0. In de 15e minuut werd het 3-0 na een intikker achter het standbeen langs van Fabio Peters. In de 16e minuut schoot Freek van Bussel van afstand de 4-0 binnen. Spang deed wat het kon om Berkvens uit hun ritme te halen waarbij commentaar op de leiding door twee spelers op de leiding niet werd geschuwd. Het leverde Spang tussen de 21e en 26e minuut de nodige strafminuten op. In de 21e minuut schoot Niels Schweren de 5-0 snoeihard binnen. Vijf minuten later bracht Devi Fondon diagonaal hard en hoog de kampioenstreffer op zijn naam, 6-0. Doelman Pieter van der Heijden van Spang deed zijn uiterste best maar was bij alle doelpunten kansloos.. Berkvens won vanaf 21 januari 3 keer reglementair met 3-0. SteenstraWillemBos deed dat 2 keer. Berkvens proficiat.

Reglementaire uitslagen: SteenstraWillemBos – Postel 3-0;Topparty – Jan&Jan 3-0; Kanters – Toff 0-3;

In de 1e klasse werd Centersnacks kampioen door met 2-0 te winnen van BekenHDSolar. In de 13e en 27e minuut schoot Lars van Dooren 2x raak. Een prachtig resultaat van het oudste teams van de SZS. Vanaf 1987 (35 jaar) namen ze deel aan de competitie waarbij ze vooral in de negentiger jaren nagenoeg elk jaar kampioen werden in de hoofdklasse. Centersnacks zal komend seizoen niet meer aantreden. Proficiat met het kampioenschap.

Van Zoggel 2 moest winnen om als 3e te eindigen en in de nacompetitie aan te treden tegen de nummer 10 van de hoofdklasse Jan&Jan om een plek in de hoofdklasse. Educontract werd met 5-1 verslagen door doelpunten van Tom van Zoggel(2x), Rick van Tulden en Bram Verhees(2x). Bij 4-0 redde Harm Gubbels de eer voor Educontract, 5-1.

Reglementaire uitslag: Loomans – Vissers 0-3;

In de 2e klasse was LeenenRegiobank al zeker van deelname aan de nacompetitie. Ze speelden tegen Jeuken dat goed tegenstand bood. Het werd een 3-4 overwinning voor LeenenRegiobank. Sander Gerritsen, Niek Giebels, doelman Marcel Thijssens en Rob Nijssen scoorden voor LeenenRegiobank. Jeroen Driessen, Marc Boonekamp en Floran van Houts deden dat voor Jeuken.

Reglementaire uitslagen: Gijs – Centraal 3-0; ISM – Klumpke 3-0; vHeugten – Uncle Buck 3-0.