Wedstrijden 2 oktober 2020

Wedstrijdverslagen

In de hoofdklasse traden Jan&Jan en SteenstraWillemBos tegen elkaar in het strijdperk. Het was onbegonnen werk voor Jan&Jan dat strijdend met 2-8 ten onderging aan SteenstraWillemBos. Voor Jan&Jan scoorde aanvoerder Ron van Stratum 2 keer. Voor SteenstraWillemBos scoorden Dylan Maas, Nick en Koen de Louw ieder 2x, Niels Roijakkers(2x) en Jan van der Veen, 2-8.

In de 1e klasse leed DKanters de eerste nederlaag dit seizoen. Duisenburgh bleek de sterkste. Maico Meulen zette DKanters in de 5e minuut op een 0-1 voorsprong. Teun Custers trok in de 14e minuut de stand gelijk en nadat Jeroen van de Kerkhof er in de 18e minuut 2-1 voor Duisenburgh van had gemaakt bepaalde Teun Custers in de laatste minuut de 3-1 winst van Duisenburgh.

Rick Duijmelink, Ruben van den Nieuwenhof en Stijn Broeks zetten Jagershuis binnen 13 minuten op een comfortabele 3-0 voorsprong tegen Centersnacks. In de 24e minuut verkleinde Tyrone Pelzers de achterstand tot 3-1. Een minuut later miste Tyrone Pelzers een toegekende strafschop, 3-1.

Gerwin Huijerjans werd de matchwinnaar bij Loomans tegen CanadeesMBerkers. Twee minuten voor tijd schoot hij de winnende treffer voor Loomans bij een 2-2 stand binnen. Kas van der Heijden scoorde twee keer voor CanadeesMBerkers en Geert de Lau twee keer voor Loomans, waaronder een stafschop. Doelman Bram Derix van CanadeesMBerkers voorkwam met zijn reddingen veel treffers van Loomans, 3-2.

In de 3e minuut kwam Hurkmans op 1-0 tegen DeskaMarkt8 door een doelpunt van Tim van Lieshout. In de 9e minuut stond het weer gelijk toen Marijn Seijkens raak schoot, 1-1. In de slotseconden kreeg Hurkmans nog een strafschop te nemen die door Bart Sijbers feilloos werd benut, 2-1.

Van Zoggel 2 leed een 0-2 nederlaag tegen Topparty. Chris Filippini en Hidde Maas wisten elkaar goed te vinden en zorgden beiden voor gevaarlijke situaties voor het doel van Van Zoggel 2. In de 4e minuut schoot Chris Filippine diagonaal uit de draai raak, 0-1. In de 10e minuut veranderde Hidde Maas beslissend een schot van Chris Filippini van richting, waarna de bal in het doel achter doelman Frank Hendriks verdween, 0-2.

Bij MSpang tegen BekenHDSolar kreeg Twan Meulendijks van MSpang het op zijn heupen en schoot maar liefst 7 keer raak. Bij een 3-0 achterstand in de 5e minuut redde Rens Briels de eer voor BekenHDSolar. Stan Ramakers maakte de 8 voor MSpang vol, 8-1.

In de 2e klasse behaalde Van Heugten een 3-2 overwinning op Sphinx. In de 8e minuut ontnam Ralph Bekx de doelman van Sphinx de bal en schoot raak, 1-0. Twee minuten later kopte Rens van Lieshout de bal via de onderkant lat in het Sphinx doel, 2-0. Met een afstandsschot zorgde Marvin Lemmen voor de aansluiting, 2-1. Een minuut later verschalkte Ralph Bekx voor de 2e keer de meevoetballende doelman van Sphinx door van eigen helft over hem heen te schieten, 3-1. In de 25e minuut tikte Sander Maas na een dieptepass de bal voorbij de Van Heugten doelman, 3-2.

Bij Uncle Buck tegen Tonny’s vielen 10 doelpunten. Merijn Altena opende in de 3e minuut de score voor Tonny’s. Nog geen minuut later schoot de nieuwste aanwinst van Uncle Buck, Gabriel Pop Ionut, de bal binnen, 1-1. Ronald Claessens, Rob Rijkers(2x) en Erwin Altena vergrootte de voorsprong van Tonny’s tussen de 5e en 13e minuut tot 1-5. Martin van de Ven maakte er in e 18e minuut 2-5 van. Erwin Altena(2x) en Tom van den Bogaart(Uncle Buck) bepaalden de uitslag op 3-7.

Ook bij LeenenRegiobank en BUVO werd 10 keer gescoord. Doelman Dave van den Heuvel van LeenenRegiobank was een ware plaaggeest voor de voorwaartsen van BUVO. Hij hield er onwaarschijnlijk veel uit. Toch moest hij buiten voor 6 schoten van Patrick Vereijken(2x), Marc van Enckevort, Joep Verberne, Tim van den Boomen en Rico Sonnemans, buigen. Voor LeenenRegiobank scoorden Marcel Thijssens, Theo Verberne en Rens Verlaak(2x), 4-6.

Centraal behaalde een 0-3 overwinning op Jeuken. In een sportieve wedstrijd met veel inzet scoorden Jeroen van Lierop, Roy Bukkems en Jan Verhees voor Centraal, 0-3.

De Lieropse derby tussen ISM en Educontract eindige in 3-3. Daan Hooglugt en Toon Hesius schoten in de 5e en 8e minuut raak voor Educontract, 0-2. Uit een snelle combinatie met Sem van den Nieuwenhof schoot Sjoerd van Heugten diagonaal via de paal ISM naar 1-2. Met nog 5 minuten te gaan schoot Tim van Brussel raak uit een snelle counter, 1-3. Joep Hoeben verkleinde de achterstand tot 2-3 meteen na de aftrap van de 1-3. ISM zette alles op alles en met nog 4 minuten te gaan trok Sem van den Nieuwenhof met een geplaatst schot de stand gelijk. In deze hectische slotfase kreeg de lijnrechter van Educontract rood voor het hebben van commentaar op de leiding en het wegtrappen van de bal.

Houtmaat en Egelantier waren goed aan elkaar gewaagd. In de 3e minuut opende Chris Bernards de score voor Egelantier, 0-1. In de 25e minuut lukte het Wout Groenen om de stand gelijk te trekken, 1-1. In de laatste minuut liet doelman Sander van de Loo van eigen helft een schot los dat bij Houtmaat in het doel verdween, 1-2 voor Egelantier.

Uitslagen Competitie, d.d. 2 oktober 2020

Hoofdklasse
Jan&JanSteenstraWillemBos28
1e Klasse
vZoggel 2Topparty02
MSpangBekenHDSolar81
LoomansCanadeesMBerkers32
JagershuisCentersnacks31
HurkmansDeskaMarkt821
DuisenburghDKanters31
2e Klasse
vHeugtenSphinx34
Uncle BuckTonny’s33
LeenenRegiobankBUVO46
JeukenCentraal03
ISMEducontract33
HoutmaatEgelantier12

Sponsoren