Wedstrijden 25 september 2020

Wedstrijdverslagen

In de hoofdklasse kwam Bij Guus&Willem in de 5e minuut op 0-1 door een doelpunt van Thijs Martens na een knappe aanname en hard schot in het dak van het doel. Toff herstelde zich vanaf de 14e minuut en sloot deze wedstrijd door doelpunten van Martijn van den Einden en Juul Verburgt(2x) winnend af, 3-1.

W-Connect bouwde een 2-6 voorsprong op in de 26e minuut tegen Jan&Jan. De slotfase was duidelijk voor Jan&Jan en ze kwamen nog terug 5-6 maar de tijd was te kort om nog dichterbij te komen. Voor Jan&Jan scoorden Pascal Loomans, Ron van Stratum, Jorn van Santvoort, Bart Hurkmans en Stijn Sanders; voor W-Connect deden dat Merijn van Bussel, Daan Boerenkamp(2x), Luigi Burhenne(2x) en Sidi Kourouma, 5-6.

SteenstraWillemBos en Van Zoggel 1 waren sterk aan elkaar gewaagd. Beide teams kregen voldoende kansen om te scoren. In de 16e minuut schoot Niels van Santvoort raak voor SteenstraWillemBos na een mooie steekpass. Kort voor tijd was Ruud Smits van Van Zoggel 1 er als de kippen bij om vanaf de middenlijn in een verlaten doel te schieten, 1-1.

In een aantrekkelijke wedstrijd won Berkvens met 1-5 van Postel. Devi Fondon scoorde 3x en een eigen doelpunt en een treffer van Niels Schweren zorgden voor de 5 treffers van Berkvens. In de 18e minuut schoot Nick Kusters een strafschop voor de Postel onhoudbaar binnen, 1-5.

In de 1e klasse trad Van Zoggel 2 voor de eerste keer aan in dit seizoen en kwam al meteen door de nieuwe aanwinst Teun van Erp op 1-0 tegen Centersnacks. Nog in dezelfde minuut punterde Dirk van Lieshout Centersnacks naar de 1-1. In de 11e minuut kwam Van Zoggel 2 op 2-1 door Bram Verhees na een mooie aanval. Wederom in dezelfde minuut trok Ralf van Doornen na een prima solo de stand weer gelijk, 2-2. Centersnacks was meer in de aanval en in de 14e en 27e minuut bepaalde Lars van Dooren met zijn hattrick de uitslag op 2-4 voor Centersnacks.

Vissers won zijn 3e wedstrijd dit seizoen door DeskaMarkt8 te kloppen. Paul Isbouts(2x), Hub van den Boomen en Rick Krosenbrink scoorden voor Vissers. Antoine Kappé redde in de 26e minuut de eer voor DeskaMarkt8, 4-1.

Topparty had geen schijn van kans tegen DKanters dat deze wedstrijd met 0-6 won. Maico Meulen(4x) en Jan Meulendijks(2x) passeerden gelegenheidsdoelman Roel van de Laar. Topparty kreeg kansen om te scoren maar doelman Oelse Venhuizen stond steeds goed opgesteld, 0-6.

Duisenburgh kwam in de 9e minuut op 0-1 omdat Tommy Meeuws met een boogbal vanaf eigen helft de doelman van MSpang wist te passeren. Tim Koppens zorgde in de 14e minuut voor de gelijkmaker, 1-1. Het ging behoorlijk pittig tegen elkaar op. Vijf minuten voor tijd scoorde Rob van Santvoort de 1-2 voor Duisenburgh bij een numerieke meerderheid. Teamgenoot Peter van Steenbergen zorgde een minuut later met een eigen doelpunt voor de gelijkmaker, 2-2. Met nog 3 minuten voor de boeg kwam MSpang op voorsprong door een treffer van Bas Spang, 3-2. In de 28e minuut schoot doelman Tommy Meeuws de gelijkmaker binnen met een hard schot van afstand, 3-3.

Alle doelpunten in de wedstrijd van Loomans tegen Hurkmans werden gemaakt door Chris van Eijk. In de 5e minuut liep hij per ongeluk tegen een voorzet van Hurkmans aan waarna de bal in zijn eigen doel verdween, 0-1 voor Hurkmans. In de 9e minuut schoot hij in de uiterste benedenhoek de gelijkmaker binnen en vier minuten voor tijd maakte hij de winnende treffer na een mooie aanval van Loomans, 2-1.

BekenHDSolar won krap van CanadeesMBerkers. Rudi Nijssen opende de score voor BekenHDSolar al in d 1e minuut, 0-1. In de 10e en 12e minuut scoorde Joost Berkers voor CanadeesMBerkers, 2-1. In de 18e minuut rondde Vincent van den Bogaart een snelle counter succesvol af in de korte hoek, 2-2. Twee minuten later zette Vincent van den Bogaart goed door en stelde Rudi Nijssen in staat om de winnende treffer te scoren, 2-3 voor BekenHDSolar.

In de 2e klasse verloor Van Heugten van plaatsgenoot Educontract. Daan Hooglugt(2x) en Axel van den Biggelaar zorgden voor een 0-3 voorsprong voor Educontract. Kort hierna redde Rens van Lieshout de eer voor Van Heugten kort voordat Toon Hesius de uitslag op 1-4 voor Educontract bepaalde.

Uncle Buck en Egelantier speelden met 3-3 gelijk. Lex Lemmens scoorde met een hattrick alle doelpunten voor Egelantier. Tom van den Bogaart, Cas van Vlerken en Martin van de Ven scoorden voor Uncle Buck.

Het lukte GIJS niet om tot scoren te komen tegen Tonny’s. Pedro van de Voort, Ronald Claessens(2x) en Merijn Altena deden dat wel voor Tonny’s, 4-0.

Uitslagen Competitie, d.d. 25 september 2020

Hoofdklasse
ToffBij Guus&Willem31
Jan&JanW-Connect56
SteenstraWillemBosvZoggel 111
PostelBerkvens15
1e Klasse
vZoggel 2Centersnacks24
VissersDeskaMarkt841
ToppartyDKanters06
MspangDuisenburgh33
LoomansHurkmans21
CanadeesMBerkersBekenHDSolar23
2e Klasse
vHeugtenEducontract14
Uncle BuckEgelantier33
Tonny’sGIJS40

Sponsoren