Wedstrijden 18 september 2020

Wedstrijdverslagen

In de hoofdklasse kwam Van Zoggel 1 tegen Bij Guus&Willem al snel op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Wesley Maas en Ruud Smits. Bij Guus&Willem liet echter niet over zich heen lopen en kwam tussen de 11e en 23e minuut terug tot een 3-2 voorsprong door treffers van Thijs Martens, Rick Vereijken en Joost Meeuws. Met nog 3 minuten te spelen zorgde Ruud Smits tijdens het slotoffensief van Van Zoggel voor de gelijkmaker, 3-3.

Toff en Postel speelden een levendige wedstrijd waarin 9 keer werd gescoord. Toff kwam al binnen 2 minuten op 2-0. Postel kwam in de 13e minuut terug tot 3-3 maar verloor uiteindelijk met 5-4. Voor Toff scoorden Luuk Castelijns(2x), Juul Verburgt(2x) en Martijn van den Einden. Voor Postel deden dat Sven ten Wolde(2x) en Tom Peeters(2x), 5-4.

Bij W-Connect tegen SteenstraWillemBos belandden twee spelers van W-Connect op de strafbank. SteenstraWillemBos bleef gewoon correct doorspelen en won de wedstrijd met 3-5. Voor W-Connect scoorden Rabah Zeroual(2x) en Daan Boerenkamp. Voor SteenstraWillemBos scoorden Nick de Louw(2x), Koen de Louw, Joost van der Velden met een beauty in de kruising en Niels van Santvoort, 3-5.

Tot ruim halverwege de wedstrijd wist Jan&Jan behoorlijk goed stand te houden tegen Berkvens. Berkvens bouwde echter een 6-0 voorsprong op voordat Bart Hurkmans de eer voor Jan&Jan wist te redden. In de slotminuut schoot Jannes van Bussel Berkvens naar een 7-1 overwinning. De overige doelpunten van Berkvens werden gescoord door doelman Fabio Peters, Niels Schweren(2x), Freek van Bussel, Luuk Hoeben en Devi Fondon.

In de 1e klasse kwam BekenHDSolar op 0-2 tegen Vissers door 2 doelpunten van Erwin Toonders voordat Stan van Heugten er in de 11e minuut 1-2 van maakte. De gelijkmaker in de 19e minuut was werkelijk een schitterende treffer. Rick Krosenbrink scoorde met een omhaal nagenoeg van de achterlijn in de verste hoek, 2-2. Dat was ook het laatste wapenfeit van Vissers. Erwin Toonders scoorde nog 3 keer en bracht zijn totaal op 5 in deze wedstrijd, 2-5.

Bij Topparty tegen CanadeesMBerkers werd er binnen de 10 minuten door beide teams 2 keer gescoord, 2-2. Onder aanvoering van Chris Filippini kwam Topparty op een 6-2 voorsprong voordat Joost Berkers de uitslag op 6-3 bepaalde. Voor Topparty scoorde Chris Filippini 5 keer en gaf een assist aan Tom van Lieshout die keurig afrondde. De twee andere treffers van CanadeesMBerkers kwamen van de voet van Ward Slegers en Tijn Aarts, 6-3.

Centersnacks miste enkele spelers door blessures en trad tegen MSpang aan met Jeffrey van der Wallen in het doel. Het werd een onsportieve wedstrijd die door MSpang met 6-1 werd gewonnen. Voor Centersnacks scoorden Toon van Seggelen(strafschop) en Roland Martens bij een 3-0 achterstand 3-2. Het werd uiteindelijk 6-2 voor MSpang waarbij Tim Koppens in de 28e minuut een strafschop miste. Voor MSpang scoorden Twan Meulendijks, Jowie van Heugten(2x), Tim Koppens(2x) en Stan Ramakers.

Loomans stond binnen 13 minuten met 0-4 achter tegen DeskaMarkt8. Douwe Hurkmans, Jos Hurkmans(2x) en Antoine Kappé maakten de doelpunten. Vier minuten later bepaalde Robert Breukers de uitslag op 1-4 door via de rug van Jos Hurkmans te scoren, 1-4.

Jagershuis verloor met 3-6 van DKanters. Tot de laatste vijf minuten ging het goed tegen elkaar op, 2-3. Het werd een 3-6 overwinning van DKanters door doelpunten van Maico Meulen(4x), Jan Meulendijks en Dani Fondon. Roy van den Biggelaar, Daan Kuijpers en Ruben van den Nieuwenhof scoorden voor Jagershuis.

Sportiviteit straalde er niet vanaf bij Hurkmans tegen Duisenburgh. Hurkmans verloor met 0-2 door doelpunten van doelman Tommy Meeuws en Nicky Meeuws.

In de 2e klasse werd Egelantier geklopt door een zeer enthousiast spelend Sphinx. Het werd 3-0 door doelpunten van Jordi Crooijmans, Jules Geenen en Islam Elsayyad. Een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Mike van de Loo nam 4 van de 6 treffers van GIJS tegen LeenenRegiobank voor zijn rekening. Norbert Maas en Patrick Meeuws(strafschop) maakten het halve dozijn doelpunten voor GIJS vol. Met een diagonaal schot van Teun Loomans, een schot uit de draai van Rens Verlaak en een doelpunt van Sander Gerritsen uit een combinatie met Rens Verlaak werd de uitslag bereikt, 3-6 voor GIJS.

Heel veel inzet was te zien bij Jeuken tegen Houtmaat. In de 12e minuut opende Jelle van den Boomen de score voor Houtmaat, 0-1. In de 19e minuut vergrootte hij de voorsprong naar 0-2 na een fraaie solo. Drie minuten voor tijd redde Jeroen Driessen de eer voor Jeuken, 1-3. Doelman Jelle van Deursen van Houtmaat keepte een uitstekende wedstrijd en was een sta in de weg voor Jeuken.

Uitslagen Competitie, d.d. 18 september 2020

Hoofdklasse
Bij Guus&WillemvZoggel 133
ToffPostel54
W-ConnectSteenstraWillemBos35
BerkvensJan&Jan71
1e Klasse
VissersBekenHDSolar25
ToppartyCanadeesMBerkers63
MSpangCentersnacks62
LoomansDeskaMarkt814
JagershuisDKanters36
HurkmansDuisenburgh02
2e Klasse
SphinxEgelantier30
LeenenRegiobankGIJS36
JeukenHoutmaat12

Sponsoren