Voorzitter Gerard Hurkmans (64) Koninklijk onderscheiden

Voorzitter Gerard Hurkmans (64) uit Someren Koninklijk onderscheiden

Hij ontving op vrijdag 24 april de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Blok kwam hem dat mededelen op zijn huisadres. Gerard Hurkmans is veertig jaar actief in de voetbalwereld, zowel als scheidsrechter als op bestuurlijk niveau, bij SV Someren en bij de Stichting Zaalvoetbal Someren.

Een opsomming van zijn verdiensten

1980-heden: SV Someren: Gerard is 40 jaar actief als clubscheidsrechter veldvoetbal bij SV Someren. Gedurende deze periode heeft hij diverse andere functies bekleed binnen de voetbalvereniging zoals jeugdleider en -trainer, voorzitter van de veteranenafdeling, lid van het hoofdbestuur, materiaal- en terreincommissie. Momenteel is hij nog werkzaam in de Vut-ploeg als vrijwilliger op het sportpark.

1982-heden: Stichting Zaalvoetbal Someren: Gerard is al 33 jaar actief in het bestuur, de laatste 10 jaar als voorzitter. Vanaf de oprichting in 1982 is hij scheidsrechter in de Somerense zaalvoetbalcompetitie. In het verleden was hij ook bestuurslid van de Scheidsrechtersvereniging Helmond e.o.

Sponsoren