Stichting zaalvoetbal Someren zoekt bestuursleden.

||Stichting zaalvoetbal Someren zoekt bestuursleden.

Stichting zaalvoetbal Someren zoekt bestuursleden.

Lijkt het jou leuk om iets te betekenen in het verenigingsleven van Someren. Dan is dit wellicht een optie voor jou.

Stichting zaalvoetbal Someren zoekt enkele bestuursleden. Al vele jaren staat de vrijdagavond bekend als zaalvoetbalavond. Dit willen we graag voortzetten. Hiervoor zijn we opzoek enthousiaste mensen die deel willen gaan uitmaken van het bestuur.

Voor meer informatie en/of aanmelding verwijzen we je door naar onze voorzitter:

Gerard Hurkmans

hurkmans65@gmail.com

Mob: 06-12589637

2020-03-17T14:27:18+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"