Wedstrijdverslagen 6 maart 2020

||Wedstrijdverslagen 6 maart 2020

Wedstrijdverslagen 6 maart 2020

In de hoofdklasse werd de topper tussen Berkvens en SteenstraWillemBos gespeeld. De af en toe stevige partij werd gewonnen door SteenstraWillemBos met 3-5. Door deze overwinning is de strijd om het kampioenschap nog lang niet gestreden. Voor Berkvens scoorden Devi Fondon, Freek van Bussel en Niels Schweren. Voor SteenstraWillemBos deden dat Koen de Louw(2x), Joost van der Velden, Jan van der Veen en Justin Hoeben.

 

Jan&Jan behaalde een 1-0 overwinning op Van Zoggel 1. Het leek erop dat het een 0-0 wedstrijd zou worden. Er werd in een hoog tempo gespeeld. Beide doelmannen wisten hun doel schoon te houden. In de slotminuut ging doelman Coen Smits van Van Zoggel 1 mee naar voren. Op de helft van Jan&Jan kreeg Bart Hurkmans de bal voor zijn voeten en met nog 5 seconden te spelen schoot hij van eigen helft in het lege Van Zoggel1 doel, 1-0.

 

Zowel het Wapen als Jagershuis speelden hun wedstijd zonder wissels. Het werd een 4-7 overwinning voor Jagershuis. Voor Jagershuis scoorden doelman Jelle Welten(2x), Rob van der Sluijs(2x), Stijn Broeks(2x) en Ruben van den Nieuwenhof; voor het Wapen deden dat Martijn Mulder(2x) Nicky Meeuws en Rob van Santvoort.

 

Ongeveer een halve wedstrijd hielden Postel en Bij Guus&Willem elkaar in evenwicht (1-1). Na een 3-1 voorsprong in de 19e minuut kwam Bij Guus&Willem nog even terug tot 3-2. In de laatste 4 minuten scoorde Postel nog 4 keer en won met 7-4 door treffers van Ralf Kolenberg(2x), Nick Kusters(3x), Dirk Maas en Thijs Cortenbach. Voor Bij Guus&Willem waren Salim Zeroual en Luc Bouwmans succesvol.

 

MIBA won reglementair met 3-0 van CanadeesMBerkers dat te weinig spelers had om een team op de been te brengen.

 

In de 1e klasse opende Tyrone Pelzers op aangeven van John van Ganzewinkel in de 10e minuut voor Centersnacks de score tegen Hurkmans. Vier minuten later trok Bart van Lierop de stand gelijk, 1-1. Beide teams kregen kansen om te scoren. In de 24e minuut speelde Tyrone Pelzers zich mooi vrij en schoot hard de 1-2 binnen. Twee minuten voor tijd startte Tyrone Pelzers in de eigen verdediging een solo over het hele veld en rondde deze keurig met zijn hattrick af, 1-3.

 

DKanters was tegen DeskaMarkt8 veel te sterk. DeskaMarkt8 deed er alles aan maar kwam op snelheid vaak te kort. Bij een 4-0 achterstand redde Mikel Dürrer de eer voor DeskaMarkt8 door een prima breedtepass van Douwe Hurkmans binnen te schieten. Het werd uiteindelijk een 6-1 overwinning voor DKanters door doelpunten van Dani Fondon, doelman Oelse Venhuizen en Maico Meulen(4x), 6-1.

 

Topparty dat de laatste weken goed bezig was leed een 2-3 nederlaag tegen de nummer laatst van het klassement, GIJS. Ralf van de Laar zorgde in de 4e minuut voor een 1-0 voorsprong voor Topparty. In de 9e en 13e minuut schoot Mike van der Loo GIJS naar een 1-2 voorsprong. Met een intikkertje deed Marcel Hurkmans deze voorsprong in de 19e minuut weer teniet, 2-2. Thomas van Bree bezorgde GIJS in de 23e minuut de 2-3 winst.

 

Loomans leed een 0-6 nederlaag tegen Van Zoggel 2 in een pittige wedstrijd. De doelpunten werden gemaakt door: Maxime Hollanders, Bram Verhees(afstandsschot, stiftbal en schot in de kruising), Sem Leenen(foutje doelman) en Teun Verhees(strafschop).

 

In de 2e klasse had Centraal meer afmakers in hun midden dan Jeuken waardoor Centraal met 7-4 won. Thijs Haasen maakte alle treffers voor Jeuken; Frank van de Laar(3x), Jeroen van Lierop(3x) en Joris van den Aker scoorden voor Centraal.

 

De inzet van Houtmaat bleek niet voldoende om een goed resultaat te behalen tegen Egelantier. In de 8e minuut opende Chris Bernards de score voor Egelantier in de 15e minuut gevolgd door een doelpunt van Cas Manders via binnenkant paal. Twee minuten later schoot Martijn Bouwmans uit de draai via de paal de 3-0 binnen en in de 24e minuut bepaalde Lex Lemmens met zijn diagonaal schot de einduitslag op 4-0 voor Egelantier.

 

De Lieropse derby tussen ISM en Educontract was een voorbeeld van hoe een zaalvoetbalwedstrijd gespeeld moet worden. Sportief, geen gemekker maar lekker voetballen. In de 6e minuut schoot doelman Sjoerd Hooglugt van afstand Educontract op 0-1. Het ging prima tegen elkaar op. Na een slalom maakte Rens Hurkmans er in de 20e minuut 0-2 van. ISM kwam nog terug door een doelpunt van Sem van den Nieuwenhof in de 23e minuut die hard in de bovenhoek schoot., 1-2.

 

Koploper MSpang had tot vijf minuten voor tijd de handen vol aan Tonny’s. In de 25e minuut stond het 3-3. In die laatste minuten bouwde MSpang aan een 4-6 overwinning. Voor Tonny’s scoorden Rob Rijkers(2x), Jorin van de Laar en Merijn Altena. Voor MSpang deden dat doelman Martijn Koppens, Brent Vulders en Twan Meulendijks(4x).

2020-03-12T22:34:56+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"