Wedstrijdverslagen 21 februari 2020

||Wedstrijdverslagen 21 februari 2020

Wedstrijdverslagen 21 februari 2020

In de 1e klasse opende Ralf van de Laar in de 9e minuut de score voor Topparty tegen Kanters. Nog geen minuut later stond het 2-0 door een eigen doelpunt van Willem van den Broek door een misverstand met zijn doelman. Hidde Maas zorgde in de 16e minuut voor 3-0 na een 1-2tje met Marcel Hurkmans en in de 17e minuut voor 4-0 na een schot uit de draai. Nadat Bert Meeuws er in de 22e minuut 5-0 van had gemaakt verkleinde Geert Blommers 2 minuten later de achterstand tot 5-1. Niet voor lang want meteen hierna schoot Ralf van de Laar de 6-1 binnen. Willem van den Broek maakte er drie minuten voor tijd 6-2 van. Het slotakkoord was voor Hidde Maas die met twee treffers in de 28e en 29e minuut zijn totaal in deze wedstrijd op 4 doelpunten bracht, 8-2.

Dertien minuten hield Loomans stand tegen DKanters. Na de eerste treffer van DKanters ging het voortvarend en werd Loomans op een 6-0 achterstand gezet. In de 28e minuut gaf Chris van Eijk met 2 treffers de uitslag een beter aanzien, 6-2. De doelpunten van DKanters kwamen op naam van Dennis Kanters, Maico Meulen(3x), Jan Meulendijks en Dani Fondon.

In de 7e minuut kwam CuundersGlashelder op voorsprong tegen BekenHDSolar doordat Jan van Moorsel van afstand in een verlaten doel schoot, 1-0. Hierna nam BekenHDSolar het initiatief in handen en bouwde aan een 1-5 voorsprong door treffers van Rudi Nijssen(3x), doelman Paul van den Boomen en Vincent van den Bogaart. In de slotminuut maakte Matthijs van Asten er nog 2-5 van.

Hurkmans was gelukkiger in het afmaken van kansen tegen GIJS. Beide teams kregen voldoende kansen om te scoren. Doelman Lars van Grotel van Hurkmans stond goed te keepen. Zijn collega Dirk Acda schoot van afstand hard tegen de lat. In de 11e minuut zorgde Tom Raijmakers voor de 1-0 voor Hurkmans en in de 17e minuut bepaalde Ralf Hurkmans met zijn treffer de uitslag op 2-0.

In de 2e klasse speelden Uncle Buck en Centraal met veel inzet tegen elkaar. De passes van Centraal kwamen beter aan. Lange tijd hielden beide teams elkaar in evenwicht. In de 12e minuut opende Mark van Oosterwijk de score van dichtbij, 0-1. Met een puntertje via de teen van de doelman maakte Jeroen van Lierop er in de 18e minuut 0-2 van. Een minuut later schoot Tom van den Bogaart houdbaar de 1-2 achter doelman Stefan van Velthoven. In de 23e minuut maakte Jeroen van Lierop er 1-3 van door een uitworp van zijn eigen doelman langs de uitkomende doelman Lars van Bladel te tikken. Drie minuten later tikte Tom van den Bogaart een 1-2tje keurig binnen. Mark van Oosterwijk maakte in de 29e minuut een eind aan alle onzekerheid door de 2-4 binnen te schieten.

Het Zunneke begon goed tegen LeenenRegiobank. Harry Maas schoot vanaf de 10-meterlijn hard de 1-0 binnen voor het Zunneke. Een minuut later stond het weer gelijk toen Sander Gerritsen snoeihard via de onderkant lat raak schoot, 1-1. In de 8e minuut maakte Marcel Thijssens tot zijn grote vreugde van dichtbij zijn eerste doelpunt in deze competitie, 1-2. In de slotminuut verraste Rob Nijssen de gelegenheidsdoelman Freddy Lodewijks van het Zunneke door van eigen helft in het verlaten doel te schieten, 1-3, tevens eindstand.

2020-02-24T21:38:08+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"