Wedstrijdverslagen 7 februari 2020

||Wedstrijdverslagen 7 februari 2020

Wedstrijdverslagen 7 februari 2020

In de 1e klasse hielden Centersnacks en GIJS elkaar 10 minuten in evenwicht. In die 10e minuut brak Tyrone Pelzers aan de linkerzijde door en schoot de bal voor precies op het hoofd van Arthur Kleeven, 1-0. Vier minuten later was het Tyrone Pelzers zelf die de voorsprong naar 2-0 vergrootte. GIJS had niet veel in te brengen. Er werd nogal gehaast gespeeld. Bij een counter in de 20e minuut maakte Arthur Kleeven er 3-0 van. Erik van Lieshout zag in de 24e minuut doelman Dirk Acda ver voor zijn doel staan en plaatste de bal vanaf zijn eigen helft in het doel van GIJS, 4-0 tevens einduitslag.

In de 2e klasse bleek de inzet van Houtmaat niet voldoende tegen de wil om te winnen van LeenenRegiobank. In de 5e minuut schoot Sander Gerritsen raak vanuit de draai vanaf de 10 meterlijn, 1-0. In de 6e en 7e minuut maakte Rens Verlaak er 3-0 van, 2-0 uit een 1-2tje met Han Gerritsen en vervolgens zelf uit een counter. Met een lepe bal, schot buitenkant rechts vanaf eigen helft, maakte Rob Nijssen er 4-0 in de 19e minuut. Met nog vijf minuten te gaan verzilverde Sander Gerritsen een strafschop wegens hands van de doelman van Houtmaat.

In de eerste 20minuten bouwde Egelantier een 0-3 voorsprong op tegen Centraal door doelpunten van Niels Gondrie en Bennie Wijnen(2x). Na deze achterstand kwam Centraal op stoom en scoorde in de laatste 10 minuten 5 keer door Mark van Oosterwijk(2x), Jan Verhees(2x) en Frank van de Laar en verliet als winnaar de zaal.

ISM speelde een bekeken wedstrijd tegen Sphinx en maakte goed gebruik van de aanvalsdrift van Sphinx. Snelle aanvallen en counters waren het wapen van ISM. Na een 2-0 voorsprong voor ISM wist Sphinx terug te komen tot 3-3 in de 24e minuut. Tijdens een tijdstraf voor een speler van Sphinx drukte ISM door en won deze wedstrijd met 7-3. Voor Sphinx scoorden Jordi Crooijmans en Jules Geenen(2x). Voor ISM deden dat Sjoerd van Heugten, Rob Kornuit(2x), Sem van den Nieuwenhof(3x) en Jeroen Gubbels.

2020-02-09T22:21:46+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"