Wedstrijdverslagen 31 januari 2020

||Wedstrijdverslagen 31 januari 2020

Wedstrijdverslagen 31 januari 2020

In de hoofdklasse moest CanadeesMBerkers het opnemen tegen koploper Berkvens. In de 3e minuut scoorden Robin van den Aker voor Berkvens en Stan Berkers voor Berkvens, 1-1. Tot de 17e minuut bouwde Berkvens aan een 1-7 voorsprong. In de 29e minuut zag Ward Slegers van CanadeesMBerkers zijn harde werken beloond met een mooi doelpunt, 2-7. De andere doelpunten van Berkvens werden gemaakt door Luuk Hoeben(2x), Dirk Wullems(2x), Devi Fondon en Dirk Hurkmans.

In de 8e minuut zette Bart Hurkmans zijn team Jan&Jan met een schot via de binnenkant paal op 0-1 tegen het Wapen. Nog geen minuut later schoot doelman Jeroen van de Kerkhof van de afstand de 1-1 binnen. In de 15e minuut kwam het Wapen op voorsprong door een treffer van René Cranenbroek, 2-1. Jan&Jan bleef doorgaan en in de 19e minuut trok Pascal Loomans de stand weer gelijk met een harde schuiver in de hoek, 2-2. Tien minuten voor tijd stond Rob van Santvoort op de juiste plek en tikte de bal door de benen van de doelman binnen en bepaalde de uitslag op 3-2 voor het Wapen.

De Postel was compleet van slag tegen Van Zoggel 1 en verloor met 7-1. Bij een 4-0 achterstand redde Dirk Maas uit een counter de eer voor de Postel, 1-4. Stefan Maas(3x), Lex Klaver(3x) en Wesley Maas schoten Van Zoggel 1 naar de 7-1 winst in deze subtopper.

In een mooie wedstrijd met prima doelpunten won SteenstraWillemBos krap met 4-3 van Bij Guus&Willem. Max Sonnemans(2x) en Thijs Martens scoorden voor Bij Guus&Willem; Koen de Louw(2x), Jan van der Veen en Justin Hoeben deden dat voor SteenstraWillemBos, 3-4.

In de 1e klasse gingen Kanters en DeskaMarkt8 goed tegen elkaar op en stond het met nog 3 minuten te gaan 4-4. In de slotseconde bezorgde Harm Hoebergen DeskaMarkt8 de overwinning, 4-5. De overige 4 doelpunten van DeskaMarkt8 werden gemaakt door Douwe Hurkmans. Voor Kanters waren Pieter Velings(3x) en Alex Banfi succesvol.

Centersnacks met vader John en zoon Daan van Gansewinkel behaalde een zeer moeizaam bevochten zege op Van Zoggel 2. Tijdens een man meer situatie voor Centersnacks schoot Dirk van Lieshout in de 24e minuut de 0-1 binnen en waren de drie punten voor Centersnacks.

Een stug en goed verdedigend BekenHDSolar zorgde bijna voor de eerste nederlaag van koploper DKanters. DKanters was de meest aanvallende ploeg en BekenHDSolar was gevaarlijk met counters. Uit een hiervan schoot Rudi Nijssen de 1-0 voor BekenHDSolar raak. Wesley van den Boomen ging vervolgens als voetballende keeper bij DKanters meespelen. De druk op BekenHDSolar werd verhoogd en in de 30 minuut schoot Jan Meulendijks de 1-1 binnen. Een spannende en sportieve wedstrijd.

Loomans en Topparty waren in de eerste helft goed aan elkaar gewaagd. In de 15e en 17e minuut kwam Loomans door doelpunten van Chris van Eijk en Lucas de Bruijn op een 2-0 voorsprong. In de 21e minuut schoot Hidde Maas voor Topparty uit een schier onmogelijke hoek raak, 2-1. In de 23e minuut maakte Dirk Sonnemans er 3-1 van voor Loomans. In de laatste 3 minuten werd er nog 4 keer gescoord. Koen Tomassen en Lucas de Bruijn voor Loomans en Hidde Maas maakte met twee treffers zijn hattrick vol, 5-3.

Bart van Lierop was de man van de wedstrijd bij GIJS tegen Hurkmans.  In de 2e minuut tikt hij na een uitgespeelde aanval de bal binnen en in de 27e minuut schoot hij vanaf de stippelcirkel raak, 0-2 voor Hurkmans.

In de 2e klasse werd bij Uncle Buck tegen MSpang 15 keer gescoord. Uncle Buck 3x door Stef Greijmans, Junis Mahmoud (strafschop) en Erik Boerekamp. Voor MSpang scoorden Twan Meulendijks(4x), een eigen doelpunt, Martijn Koppens, Brent Vulders(4x), Tim Koppens en Stan Ramakers, 3-12.

Tonny’s kwam in de 5e minuut aan de leiding tegen het Zunneke door een treffer van Ronald Claessens met een schot vanaf de stippelcirkel, 0-1. In de 12e minuut schoot Erwin Altena vanaf de 10 meterlijn hard raak, 0-2. Met nog 8 minuten voor de boeg verkleinde Harry Maas de achterstand tot 1-2, zijnde de eindstand.

Educontract behaalde een prima zege op Jeuken. In de 14e minuut schoot Daan Hooglugt raak en in de 29e minuut bepaalde zijn broer Sjoerd met een dropkick de uitslag op 2-0 voor Educontract. Jeuken schoot in deze wedstrijd 4x tegen de paal en/of lat.

2020-02-02T21:42:41+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"