Wedstrijdverslagen 24 januari 2020

||Wedstrijdverslagen 24 januari 2020

Wedstrijdverslagen 24 januari 2020

In de hoofdklasse speelden SteenstraWillemBos en Van Zoggel 1 tegen elkaar. Een wedstrijd in de subtop. In de 7e minuut klopte Stefan Maas doelman Niels Hurkmans met een strak diagonaal schot, 0-1. Nog geen minuut later punterde Koen de Louw de 1-1 binnen. Vier minuten later kwam SteenstraWillemBos aan de leiding door een doelpunt van Justin Hoeben, 2-1. In de 14e minuut trok Stefan Maas met zijn doelpunt de stand weer gelijk, 2-2. Het ging goed tegen elkaar op. Nadat Justin Hoeben er 3-2 van had gemaakt benutte Ruud Smits een strafschop, 3-3. In de 21e en 24e minuut maakte Koen de Louw er 5-3. Niels Roijakkers bepaalde in de 27e minuut met zijn treffer de uitslag op 6-3 voor SteenstraWillemBos.

Berkvens was veel te sterk voor Jagershuis dat zonder wissels aantrad. In de 5e minuut kwam Jagershuis fortuinlijk op 0-1 omdat doelman Fabio Peters de bal tegen de inkomende Jan van Lierop schoot. Vanaf de 9e minuut nam koploper Berkvens het heft in handen en bouwde aan een 7-1 overwinning door doelpunten van Devi Fondon(2x), Luuk Hoeben en Dirk Hurkmans(4x).

Ruim tien minuten hield CanadeesMBerkers goed stand tegen de Postel. Nadat Joost Berkers in de 11e minuut CanadeesMBerkers op voorsprong had gezet kwam de Postel los. Karel de Lau(hoog in het doel), doelman Wessel Pape(van afstand), Dirk Maas(van dichtbij via de paal) en Ralf Kolenberg(hard in de kruising) bepaalden de uitslag op 4-1 voor de Postel.

Na de overwinning van vorige week op Acfis ging Jan&Jan ten onder aan MIBA. Er werd 12 keer gescoord in deze wedstrijd. Jorn van Santvoort(3x) en Pascal Loomans deden dat voor Jan&Jan en Marijn van Bussel(4x), Joris van Horne(2x) en Niels Bankers(2x) deden dat voor MIBA, 4-8.

In de 1e klasse werd een wedstrijd gespeeld. Hurkmans kwam in de 6e minuut aan de leiding door een doelpunt van Ralf Hurkmans. Zeven minuten later schoot Guus Berkers de 2-0 binnen. Nadat Chris Filippini er in de 21e minuut 3-0 van had gemaakt, redde Teun Verhees in de 28e minuut de eer voor van Zoggel 2, 3-1.

In de 2e klasse kreeg koploper MSpang behoorlijk wat tegenstand te verwerken van Sphinx. Na de 1-0 door Martijn Koppens in de 3e minuut trok Sander Maas na een prima solo langs de lijn de stand gelijk, 1-1. MSpang bouwde de druk op Sphinx op en Twan Meulendijks en doelman Jowie van Heugten zorgden in de 8e en 9e minuut voor een 3-1 voorsprong van MSpang. Sphinx was af en toe gevaarlijk bij uitvallen maar wist niet meer te scoren. Martijn Koppens bepaalde in de 25e minuut de uitslag op 4-1 door van eigen helft in een leeg Sphinx-doel te schieten.

In het eerste gedeelte van Egelantier tegen LeenenRegiobank zette Martijn Bouwmans in de 8e en 15e minuut Egelantier op 2-0. Frank van Heugten verkleinde de voorsprong door voor LeenenRegiobank op aangeven van Sander Gerritsen raak te schieten, 2-1. In de slotfase kwam LeenenRegiobank nog sterk terug en schoot Sander Gerritsen in de 27e minuut de gelijkmaker binnen, 2-2. In de 28e minuut kon invaller doelman Lex Lemmens een inzet van Frank van Heugten niet stoppen waardoor LeenenRegiobank met de volle winst naar huis ging, 2-3.

Bij Houtmaat tegen Educontract ging het lekker tegen elkaar op. In de 15e minuut stond het al 2-2 door doelpunten van Brian Jansen(2x) voor Houtmaat en Frank Mennen en Daan Hooglugt voor Educontract. In de 23e minuut kreeg Educontract een strafschop te nemen welke door Daan Hooglugt werd verzilverd, 2-3.

Doelman Mark Sanders hield het Zunneke overeind tegen Jeuken. Binnen 5 minuten was de eindstand al bereikt. In de 2e minuut opende Floran van Houts de score voor Jeuken, In de 5e minuut zorgde Martien van Heugten voor de gelijkmaker, 1-1.

2020-01-27T20:59:32+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"