Wedstrijdverslagen 17-01-2020

||Wedstrijdverslagen 17-01-2020

Wedstrijdverslagen 17-01-2020

In de hoofdklasse deed Berkvens goede zaken door met 0-4 te winnen van het Wapen. Luuk Hoeben opende in de 10e minuut de score voor Berkvens, waarna Niels Schweren met een hattrick (12e, 15e en 22e) voor de 0-4 overwinning zorgde.

Acfis liet een flinke steek vallen door met 1-2 te verliezen van Jan&Jan. Acfis trad zonder wissels aan. Jan&Jan had de handen meer dan vol aan het verdedigen. In de 15e minuut zag Ron van Stratum dat doelman Gijs Brusewitz te ver voor zijn doel stond en schoot vanaf de middenlijn de 0-1 binnen. Met een intikkertje in de 23e minuut trok Sam Ockers de stand weer gelijk. In de drang naar de overwinning ging Gijs Brusewitz mee in de aanval. Vanuit zijn eigen strafschopgebied klopte Ron van Stratum hem in de 25e minuut, 1-2. Jan&Jan hield stand. Doelman Frank Ceelen was de gehele wedstrijd een “sta in de weg” voor Acfis.

Binnen 9 minuten stond het 0-5 voor SteenstraWillemBos tegen CanadeesMBerkers en was de strijd al gestreden. Het werd uiteindelijk een 2-9 overwinning voor SteenstraWillemBos. In de laatste 10 minuten kreeg CanadeesMBerkers meer grip op de wedstrijd en voorkwam dat SteenstraWillemBos de “tien” haalde. Voor CanadeesMBerkers scoorden Geert Verberne met een puntertje en Ward Slegers; voor SteenstraWillemBos deden dat Joost van der Velden(2x), Niels Roijakkers(5x), Justin Houben en Koen de Louw.

Van Zoggel 1 liep tegen een 1-2 nederlaag op tegen Bij Guus&Willem. Ruim 15 minuten werd er niet gescoord. Twee treffers van Max Sonnenmans(16e, 23e) zetten Bij Guus&Willem op 0-2. In de 25e minuut redde Wesley Maas de eer voor Van Zoggel 1, 1-2.

In de 1e klasse hield DeskaMarkt8 in de beginfase van de wedstrijd nog stand tegen Loomans. Het stond toen 2-2 maar vanaf de 10e minuut bouwde Loomans aan een verdiende 2-6 overwining. Voor DeskaMarkt8 scoorden Pieter van den Broek en Marijn Seijkens. Voor Loomans deden dat Chris van Eijk(3x), Dirk Sonnemans(2x) en Robert Breukers.

De manieren waarop doelman Frank Hendriks zijn doel schoon hield is niet aan het papier toe te vertrouwen maar hij was in de wedstrijd van zijn team Van Zoggel 2 tegen Kanters de rots in de branding. Hij voorkwam veel doelpunten. Een keer moest hij buigen door afstandsschot precies in de benedenhoek van Arjan van de Mosselaar van Kanters. Bram van Mierlo(2x) en Bram Verhees scoorden voor Van Zoggel 2, 1-3.

Wat BekenHDSolar ook probeerde er was geen eer te behalen tegen de verdedigers van Topparty. In de 15e minuut passeerde Ralf van de Laar met een mooie schijnbeweging doelman Paul van den Boomen van BekenHDSolar. Dit bleek de winnende treffer voor Topparty, 1-0.

Koploper DKanters had heel veel moeite met CuundersGlashelder. In de 5e minuut schoot Dennis Kanters na een solo vanaf de middenlijn de 1-0 voor DKanters binnen. Meteen na de aftrap trok Jordy Overman de stand gelijk, 1-1. In de 11e minuut kwam CuundersGlashelder op 1-2 na een counter door Nick Michiels. In de 15e minuut zorgde Jan Meulendijks met een hard diagonaal schot voor de gelijkmaker, 2-2. DKanters bleef aanvallen maar de uitvallen van CuundersGlashelder waren gevaarlijk. Onder grote druk zag Dennis Kanters kans om in de 29e minuut uit een rebound via de paal raak te schieten, 3-2.

In de 2e klasse won Jeuken met 3-5 van Uncle Buck. Het was een gelijk opgaande strijd waarin 8 keer gescoord werd. Stef Greijmans(2x) en Erik Boerekamp schoten raak voor Uncle Buck. Thijs Haasen(4x) en Niels Swinkels deden dat voor Jeuken waardoor zij de wedstrijd met 3-5 wonnen.

Dat Sphinx de laatste tijd goed bezig is ondervond Tonny’s dat in de 7e minuut door Ronald Claessens op 0-1 kwam. Vanaf de 13e minuut was het woord aan Sphinx. Islam Elsayyad, Michael Bremmers, Jules Geenen en Tim Verhees scoorden in het restant van de wedstrijd voor Sphinx, 4-1.

Egelantier ging kansloos ten onder in de topper tegen Educontract. Het werd een 4-0 overwinning voor Educontract door doelpunten van Bart van Brussel(hattrick) en Daan Hooglugt. De kansen die Egelantier kreeg werden vakkundig gestopt door doelman Sjoerd Hooglugt.

2020-01-21T19:06:22+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"