Wedstrijdverslagen 20 december 2019

||Wedstrijdverslagen 20 december 2019

Wedstrijdverslagen 20 december 2019

In de hoofdklasse leed koploper Berkvens de eerste nederlaag van het seizoen tegen MIBA. In de 5e minuut schoot Wesley Janssen met een verdekt schot MIBA naar de 0-1 voorsprong. Berkvens deed er alles aan om op gelijke hoogte te komen hetgeen in de 25e minuut lukte door een diagonaal hard schot van Robin van den Aker, 1-1. Beide teams probeerden de winst naar zich toe te trekken in de laatste 5 minuten. In de slotminuut ging doelman Niels Bankers zoals zo vaak mee in de aanval en schoot vanaf de 10 meterlijn zijn team naar de 1-2 overwining.

In de 2e klasse schoot Jordi Crooijmans in de 5e minuut vanaf eigen helft zijn team Sphinx naar de 1-0 voorsprong. Pas in de 21e minuut scoorde Bennie Wijnen 2 keer waardoor Egelantier op 1-2 kwam. Nog geen minuut later trok doelman Sander Maas de stand gelijk door zijn collega Mathijs de Jongh van Egelantier te kloppen met een schot door de benen, 2-2. Egelantier zette Sphinx meer vast op de eigen helft en in de 24e minuut schoot Mayron Haazen de bal van afstand in de kruising, 2-3. Vlak voor tijd klopte Bennie Wijnen met zijn hattrick een moegestreden Sphinx, 2-4.

Doelman Nick Wijnen stond als een rots in de branding in het doel van Houtmaat. Met zijn onverschrokken reddingen kon hij toch niet voorkomen dat MSpang met een 9-0 overwinning naar huis ging. Door het optreden van Nick Wijnen werd een veel grotere nederlaag van Houtmaat voorkomen. Voor MSpang scoorden Brent Vulders(2x), Tim Koppens(3x), Twan Meulendijks(3x) en Jowie van Heugten.

 

2019-12-23T20:12:04+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"