Wedstrijdverslagen 4 oktober 2019

||Wedstrijdverslagen 4 oktober 2019

Wedstrijdverslagen 4 oktober 2019

In de hoofdklasse schoot Dirk Maas na een splijtende pass in de 5e minuut Postel op een 1-0 voorsprong tegen Van Zoggel 1. Na een snelle combinatie schoot Chris Schenk een minuut later Van Zoggel weer op gelijke hoogte, 1-1. Volop spanning in deze sportieve wedstrijd. In de 9e minuut stond Lex Klaver op de juiste plek om na een hoekschop de bal hard en hoog binnen te schieten, 1-2 voor Van Zoggel. In de 13e minuut speelde Stefan Maas zich ter hoogte van de 10 meterlijn keurig vrij en schoot Van Zoggel diagonaal naar een 1-3 voorsprong. Postel gaf niet op en het harde werken kreeg in de 21e minuut resultaat toen Thijs Cortenbach na een flitsende combinatie met een puntertje voor de einduitslag zorgde, 2-3.

Dirk Wullems en Robin van den Aker zorgden in de 3e en 8e minuut voor de 2-0 voorspong van Berkvens tegen CanadeesMBerkers. In deze levendige wedstrijd verkleinde Geert Verberne in de 9e minuut de achterstand tot 2-1 na een snelle aanval. In de 12e minuut soleerde doelman Fabio Peters van Berkvens vanuit zijn doelgebied richting doel tegenstander en schoot de bal door de benen van zijn collega doelman binnen, 3-1. Nadat Dirk Wullems er in de 14e minuut 4-1 van had gemaakt verkleinde Geert Verberne in de 18e minuut de achterstand tot 4-2. Met nog 5 minuten voor de boeg bepaalde Dirk Hurkmans de uitslag op 5-2 voor Berkvens.

In een open wedstrijd waarin beide teams heel veel scoringskansen kregen won Jan&Jan met 5-2 van het Wapen. Ron van Stratum had met zijn 3 treffers een groot aandeel in de overwinning van Jan&Jan. Bart Hurkmans en Jorn Versantvoort zorgden voor de 5 treffers van Jan&Jan. Peter van Steenbergen scoorde bij 4-0 en 5-1 tegen voor het Wapen.

Een fijne en sportieve wedstrijd lieten SteenstraWillemBos en Bij Guus&Willem zien. In de 3e minuut opende Joost Meeuws de score voor Bij Guus&Willem, 0-1. In de 12e minuut onderschepte Koen de Louw op het middenveld een aanval en schoot de gelijkmaker voor SteenstraWillemBos binnen, 1-1.

Doelman Joost van der Velden van SteenstraWillemBos schoot in de 16e minuut hard op het doel van de tegenstander. Zijn schot werd aanzienlijk door Thijs Martens van richting veranderd waarna het in zijn eigen doel verdween, 2-1. Twee minuten later stond het weer gelijk toen Dirk Swinkels raak schoot, 2-2. In de 22e minuut zorgde Joost van der Velden met een afstandsschot voor de 3-2 overwinning van SteenstraWillemBos.

Acfis won reglementair met 3-0 van Jagershuis dat geen team op de been kon brengen.

In de 1e klasse waren Hurkmans en Loomans goed aan elkaar gewaagd. In de 21e minuut kwam Loomans op voorsprong nadat Koen Tomassen uit de rebound raak had geschoten, 0-1. Een minuut later schoot Lucas de Bruijn na een counter de bal door de benen van de Hurkmans doelman, 0-2. In de 25e minuut stopte doelman Gijs Hurkmans voor Loomans een door Chris Filippini ingeschoten strafschop. Vlak voor tijd schoot Maarten van den Einden uit de rebound de eretreffer voor Hurkmans binnen, 1-2.

Na een sportieve wedstrijd won DKanters met grote cijfers van BekenHDSolar. Het werd 11-2 door doelpunten van Rik van Berlo(4x), Maico Meulen(6x) en Guilion Leijten voor DKanters en Rudi Nijssen maakte beide treffers van BekenHDSolar.

In de 2e klasse bood ISM prima tegenstand aan Centraal. Sjoerd van Heugten opende de score voor ISM in de 3e minuut. In dezelfde minuut stond het weer gelijk, 1-1 door Frank van de Laar. Fysiek was Centraal sterker dan ISM. In de 15e minuut kwam ISM op voorsprong na een schot van Luuk Neervens, 2-1. Door Joris van den Aker(18e) en Mark van Oosterwijk(21e en 23e) kwam Centraal vervolgens op een 2-4 voorsprong. ISM bleef lekker doorspelen en uit een counter zorgde Sem van den Nieuwenhof voor de aansluiting 3-4. Aan beide zijden bleven kansen ontstaan en weer was het Mark van Oosterwijk(26e) die 3-5 liet aantekenen. Dit meteen gevolgd door een doelpunt van Mart van de Laar als sluitstuk van een mooie combinatie, 4-5. In de laatste minuut bepaalden Roy Bukkems en Joris van den Aker de uitslag op 4-7 voor Centraal.

Binnen 15 minuten stond het 6-0 voor Uncle Buck tegen Tonny’s. Deze doelpunten vielen veelal omdat de doelman van Tonny’s me ging in de aanvallen en zijn doel leeg kwam te staan. Merijn Altena schoot in die 15e minuut de 6-1 binnen voor Tonny’s dat hierna meer tegenstand ging bieden en vele kansen kreeg. In de loop van de wedstrijd scoorden Nick Verwegen(3x) en Merijn Altena nog voor Tonny’s. Uncle Buck scoorde echter 9 keer en won deze wedstrijd met 9-5 door doelpunten van Junis Mahmoud(3x), Erik Boerekamp, Stef Greijmans(2x), Rick van Bussel(2x) en doelman Lars van Bladel.

In de 3e minuut kwam Sphinx door een doelpunt van Sander Maas op 1-0 tegen MSpang dat maar geen grip kreeg op de speelwijze van Sphinx. Vanaf de 12e minuut veranderde dat en scoorde MSpang nog 6 keer in deze wedstrijd door doelpunten van doelman Jowie van Heugten, Brent Vulders(2x), Twan Meulendijks(2x) en Martijn Koppens, 1-6.

In de 12e minuut opende Rens van Lieshout de score voor het Zunneke tegen Jeuken, 1-0. Joep van Deursen(2x), Niels Swinkels en Floran van Houts draaiden de zaken om en zetten Jeuken op een 1-4 voorsprong tot de 29e minuut. In de 30e minuut verkleinde Harry Maas de achterstand nog tot 2-4.

Egelantier is aan een prima seizoen bezig en dat ondervond ook LeenenRegiobank. In de 5e minuut veranderde Bennie Wijnen een schot van teamgenoot Lex Lemmens zodanig van richting dat de bal in het LeenenRegiobank doel belandde, 0-1. Het duurde tot 5 minuten voor tijd voordat LeenenRegiobank op gelijke hoogte wist te komen na een schot van Rens Verlaak, 1-1. In deze sportieve en gelijk opgaande strijd schoot Bennie Wijnen met nog 7 seconden te gaan de 1-2 voor Egelantier binnen.

 

2019-10-06T20:10:30+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"