Wedstrijdverslagen 19 april 2019

||Wedstrijdverslagen 19 april 2019

Wedstrijdverslagen 19 april 2019

In de hoofdklasse traden Acfis en Toff tegen elkaar aan. Toff kwam in de 5e minuut op 0-1 door een doelpunt van Thomas van Bree. Nog in dezelfde minuut kwam Acfis op gelijke hoogte door Daan Hendrikx, 1-1. Luuk Castelijns zorgde met een hard schot van dichtbij voor de 2-1 voorsprong voor Acfis in de 7e minuut. Ook nu duurde het niet lang of Toff kwam op 2-2 door een treffer van Niels van Horne, diagonaal hard in en hoog in het doel. In de 14e minuut veraste Timo Janssen de achterhoede van Acfis door van eigen helft Toff op een 2-3 voorsprong te brengen. Even leek het erop dat Toff Acfis punten ging afsnoepen maar in de 18e, 19e en 20e minuut brachten Rik van de Ven en Juul Verburgt(2x) Acfis de 5-3 eindzege en de 1e plaats in het klassement met een punt voorsprong op Berkvens.

Het Wapen deed z’n uiterste best tegen Van Zoggel 1 maar het mocht niet baten. Tijn van den Tillaar(13e), Wesley Maas(14e) en Lex Klaver(15e, 24e) schoten het Wapen naar een 4-0 nederlaag.

In het eerste gedeelte van de wedstrijd gingen Steenstra en Van Gennip nog goed tegen elkaar op. Maico Meulen opende de score in de 2e minuut, 1-0. In de 6e minuut trok Guus Berkers de stand gelijk, 1-1 en weer drie minuten later kwam Steenstra door Maico Meulen op 2-1. In de laatste 15 minuten kwam Koen de Louw goed op dreef en schoot 5 keer raak. Hierdoor heeft hij de 1e plek in de topscorerslijst van Youri van Brussel van Acfis overgenomen.

In de 6e minuut schoot Sven ten Wolde met een strak schot Postel 2 naar de 0-1 voorsprong tegen CanadeesMarkBerkers. In de 9e minuut werd het 0-2 door Thijs Cortenbach die vanuit de draai raak schoot. In de 13e minuut verkleinde Freek Raijmakers de achterstand door een strafschop raak te schieten, 1-2. Tussen de 22e en 26e minuut bracht Dirk Maas met en hattrick de voorsprong voor Postel 2 op 1-5 voordat Freek Raaijmakers uit een prima aanval voor de 2-5 eindstand zorgde.

In de 1e klasse  kwamen op woensdagavond Jan&Jan en DeskaMarkt8 tegen elkaar uit. De doelpunten vielen laat. Beide teams waren tot dat moment goed aan elkaar gewaagd. Stijn Sanders opende in de 18e minuut de score voor Jan&Jan. In de 20e minuut speelde Marijn Seijkens zich prima vrij en schoot de gelijkmaker binnen, 1-1. In de 24e minuut stond Douwe Hurkmans als doelman te ver voor zijn doel en schoot Pascal Loomans de 2-1 voor Jan&Jan raak. Een minuut later ging Loet van den Heuvel op snelheid door de defensie van DeskaMarkt8 en schoot de 3-1 overwinning binnen.

Dezelfde avond speelde Van Zoggel 2 tegen Loomans. Chris van Eijk opende de score in de 7e minuut voor Loomans, 0-1. Vier minuten later maakte Bram Verhees er na een solo van eigen helft 1-1 van. Tussen de 17e en 22e minuut schoot Lucas de Bruijn 2 keer voor Loomans raak, 1-3. Van Zoggel gaf niet op en Teun Verhees in de 25e minuut en Rick van Tulden in de 28e minuut schoten Van Zoggel 2 naar een gelijkspel, 3-3.

Vrijdagavond kwam Jagershuis in actie tegen Jan&Jan. Heel theoretisch had Jan&Jan nog een kans om koploper Bankers in de strijd om het kampioenschap te achterhalen op punten. Echter het verliep geheel anders. In de 6e minuut opende Jelle Welten met een hard schot de score voor Jagershuis, 1-0. In de 13e minuut schoot Rik van Berlo uit een scrimmage de bal over de lijn, 2-0. Met een prachtig doelpunt (een hard diagonaal schot in de kruising) verkleinde Ron van Stratum de achterstand voor Jan&Jan tot 2-1. In de laatste 8 minuten van de wedstrijd liep Jagershuis uit tot een 6-1 overwinning door doelpunten van Rik van Berlo en Thijs Santegoeds(3x).

Bankers werd door het verlies van Jan&Jan zonder zelf in actie te hoeven komen kampioen in de 1e klasse, Proficiat !!.

Centersnacks en Loomans gingen goed tegen elkaar op. In de 13e minuut rondde Tyrone Pelzers met een schot in de kruising een prima aanval af, 1-0 voor Centersnacks. In de 21e minuut schoot doelman Davy Linders van Loomans van afstand de 1-1 binnen. Met nog 4 minuten voor de boeg bracht Gijs Hurkmans Loomans op een 1-2 voorsprong. Twee minuten later stond het weer 2-2 nadat Tyrone Pelzers de bal wederom hard in de kruising had geschoten, 2-2. Hier bleef het bij.

DeskaMarkt8 behaalde tegen BekenHDSolar een krappe 3-2 winst. Marijn Seijkens opende voor DeskaMarkt8 de score in de 5e minuut. Een ongelukkig eigen doelpunt van Douwe Hurkmans bracht BekenHDSolar in de 8e minuut op gelijke hoogte, 1-1. Vijf minuten later kwam BekenHDSolar op voorsprong na een doelpunt van Frank Dijkmans, 1-2. DeskaMarkt8 ging goed door en in de 22e minuut schoot Douwe Hurkmans vanaf de 10 meterlijn de gelijkmaker binnen, 2-2. Na een snelle combinatie in de 26e minuut was Jos Hurkmans er vlug bij om via een intikker de drie punten voor zijn team binnen te halen. Direct na afloop van de wedstrijd kreeg een speler van DeskaMarkt8 de rode kaart getoond voor belediging van de scheidsrechter.

Van Zoggel 2 en Postel 1 lieten een lekkere zaalvoetbalwedstrijd zien met 7 doelpunten. Er werd in een hoog tempo gespeeld. Bram Verhees(2x) en Teun Verhees(2x) scoorden voor van Zoggel 2; Joep Swinkels, Rowan Leenen en Norbert Maas maakten de doelpunten voor Postel 1, 4-3.

In de 2e klasse werd bij LeenenRegiobank tegen CuundersGlashelder 9 keer gescoord. CuundersGlashelder bouwde in de eerste 10 minuten een 0-4 voorsprong op. LeenenRegiobank kwam vervolgens terug tot 4-4. In de 28e minuut schoot Niels van Santvoort CuundersGlashelder naar de 4-5 overwinning. De andere doelpunten voor CuundersGlashelder werden gemaakt door Stan van Hoof(2x), Jordy van Neerven en Jordy van Lunsen. Voor LeenenRegiobank scoorden Rens Verlaak(2x), Sander en Han Gerritsen.

Het Zunneke behaalde een zwaar bevochten 4-3 overwinning op Uncle Buck. Martien van Heugten zorgde in de 6e minuut voor de 1-0 voor het Zunneke. In de 14e minuut speelde Rick van Bussel de bal terug op zijn doelman en die miste de bal, 2-0 voor het Zunneke. Twee minuten later schoot Islam Elsayyad raak voor Uncle Buck, 2-1 en weer een minuut later stond het gelijk door een doelpunt van Rick van Bussel, 2-2. Goed doorzetten van Marthijs Peters bracht het Zunneke in de 22e minuut weer op voorsprong, 3-2. Weer was het Rick van Bussel die in de 17e minuut de stand gelijk trok, 3-3. In de laatste minuut was Michiel Peters iedereen bij Uncle Buck te vlug af en scoorde de winnende treffer voor het Zunneke, 4-3.

Maar liefst 10 keer werd er gescoord bij Sphinx tegen Bleekerven. Bij een 0-4 achterstand redde Dennis Rutten de eer voor Sphinx. De 9 doelpunten voor Bleekerven werden gemaakt door Joris van Horne(4x), Robin Rijnders(3x) en Ward Slegers(2x), 1-9.

Bij Ons Café tegen Educontract vielen 11 doelpunten. Bij 3-0 voor Ons Café scoorde Stef van den Wijnboom de 3-1 en bij 9-1 knalde Daan Hooglugt van eigen helft de 9-2 binnen. De doelpunten voor de kampioen maakten Lasja Coenraad(3x), Ruud Meeuws (nam met dit doelpunt meteen afscheid van het zaalvoetbal), Mark Nieuwesteeg, Rudi Strauss, Dirk Acda en Eytan Kochavi(2x).

 

 

2019-04-21T13:38:45+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"