Wedstrijdverslagen 12 april 2019

||Wedstrijdverslagen 12 april 2019

Wedstrijdverslagen 12 april 2019

In de hoofdklasse werkte Acfis twee wedstrijden af. Eerst tegen Van Gennip en later op de avond tegen Steenstra. In de 3e minuut opende Luuk Castelijns de score voor Acfis, 0-1. Van Gennip deed wat het kon maar het overwicht bleek te groot. Nadat Juul Verburgt in de 12e minuut voor 0-2 had gezorgd belandde de bal in de 16e minuut via Tom Raijmakers in het eigen doel, 0-3. Twee minuten later redde Tim van Lieshout met goed doorzetten de eer voor Van Gennip, 1-3. In de laatste 5 minuten maakten Youri van Brussel en Juul Verburgt er nog 1-5 van voor Acfis.

In de 2e wedstrijd van Acfis was Steenstra de tegenstander. In een sportieve en zeer aantrekkelijke wedstrijd scoorde Juul Verburgt in de 5e minuut met een stiftje voor Acfis, 1-0. Na een prima uitgevoerd 1-2tje trok Koen de Louw in de 11e minuut de stand gelijk, 1-1. Beide teams kregen diverse kansen om te scoren. In de 14e en 15e minuut maakten Juul Verburgt en Luuk Castelijns er 3-1 van voor Acfis. Steenstra bleef doorgaan en in de 20e minuut bracht Koen de Louw de stand op 3-2 met een schuiver in de hoek. Korte tijd later had hij de gelijkmaker op zijn schoen echter de bal kwam tegen de paal. In de 27e minuut besliste Rik van de Ven de wedstrijd in het voordeel van Acfis, 4-2.

Daan’s won reglementair met 3-0 van Bij Willem dat door spelersgebrek moest afzeggen.

Na een pittige wedstrijd deelden Toff en CanadeesMarkBerkers de doelpunten en punten in deze Asten – Heusden derby. Nagenoeg om en om werd er gescoord tot de uitslag van 4-4 werd bereikt. Voor Toff scoorden Niels van Horne, Thomas van Bree met een kopbal en Timo Janssen(2x). Voor CanadeesMarkBerkers deden dat Geert Verberne, Willem Slaats(2x) en een eigen doelpunt van Niels van Horne.

Na 20 seconden stond Berkvens met 1-0 voor tegen het Wapen. Het Wapen bood goed tegenstand en kwam in de 3e minuut op 1-1 na een schot uit de draai van Nicky Meeuws. Vijf minuten later kwam Berkvens weer op voorsprong door een doelpunt van Devi Fondon. In de 17e minuut maakte Niels Schweren er na een 1-2tje met Robin van den Aker 3-1 van. Het Wapen gaf niet zomaar op en met nog een minuut te gaan passeerde Gert Rutjens doelman Tim Vinken met een lobje, 3-2. Daar bleef het bij.

In de 1e klasse  kwam DeskaMarkt8 in de 14e minuut op een 2-0 voorsprong tegen het Jagershuis. Eerst schoot Douwe Hurkmans na een prima aanval raak. Meteen hierna ging Jos Hurkmans op snelheid door de verdediging van Jagershuis en scoorde, 2-0. In de 19e minuut redde Thijs van Heugten de eer voor het Jagershuis door met een hakje de bal in het doel te werken, 2-1.

Centersnacks is goed op dreef de laatste wedstrijden. Ze maken goede kans om de promotiewedstrijd tegen de nummer 11 van de hoofdklasse te moeten spelen om een plek in de hoofdklasse. BekenHDSolar was niet in staat om de scoringsdrift van Tyrone Pelzers(2x) en Lars van Dooren(3x) af te stoppen. Bij een 3-0 achterstand redde Vincent van den Bogaart de eer na door Bob Leenen vrijgespeeld te zijn, 5-1.

Van Zoggel 2 had geen medelijden met Breukers. Het halve dozijn doelpunten van Van Zoggel 2 werd gescoord door Bram Verhees(2x), de goed op dreef zijnde Sem Leenen(3x) en Rick van Tulden, 6-0.

Na een pittige wedstrijd won Loomans met 2-1 van Jan&Jan. Lange tijd ging het stevig tegen elkaar op. Jan&Jan kwam in de 22e minuut op 0-1 door een doelpunt van Robert Jansen. In de 28e minuut schoot Chris van Eijk de 1-1 uit de draai binnen, 1-1. In dezelfde minuut rondde Chris van Eijk een 1-2tje met Lucas de Bruijn perfect af, 2-1.

In de 2e klasse speelde Centraal in hun laatste wedstrijd van deze competitie met 1-1 gelijk tegen Uncle Buck. In de 12e minuut zette Islam Elsayyad met een schot in de kruising Uncle Buck op voorsprong, 0-1. Met nog 4 minuten voor de boeg bepaalde Mark van Oosterwijk met een schot vanaf de stippelcirkel de uitslag op 1-1.

Met veel inzet speelden Educontract en Hurkmans in deze Lieropse derby tegen elkaar. De eerste 20 minuten waren voor Hurkmans dat door Thijs Bekx, Ralf Hurkmans en Mart van den Eijnden een 0-3 voorsprong opbouwde. Het laatste gedeelte van de wedstrijd was voor Educontract dat door doelpunten van Bart van Brussel en Axel van den Biggelaar nog tot 2-3 wist terug te komen.

Kampioen Ons Café liep tegen CuundersGlashelder tegen hun 2e nederlaag dit seizoen op. In de 9e minuut opende Jordy van Lunsen de score voor CuundersGlashelder, 0-1. In de 17e minuut lukte het Mark Struijcken om de stand gelijk te trekken, 1-1. In de 24e en 29e minuut was Dani Fondon Ons Café 2 keer te snel af en bracht de uitslag op 1-3 voor CuundersGlashelder.

 

2019-04-14T19:22:22+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"