Wedstrijdverslagen 5 april 2019

||Wedstrijdverslagen 5 april 2019

Wedstrijdverslagen 5 april 2019

In de halve finale in de strijd om de Roman Techno Cup  kwamen de huidige nr 1 en 2 van de hoofdklasse tegen elkaar uit. In de 2e minuut opende Niels Schweren met een puntertje de score voor Berkvens, 0-1. Er werd in een hoog tempo gespeeld. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Toch kwam Acfis op een 3-1 voorsprong door een hattrick van Juul Verburgt in de 9e,11e en 25e minuut. Hierna ging Freek van Bussel als voetballende keeper spelen en in de 26e minuut schoot hij raak voor Berkvens, 3-2. Twee minuten later kreeg Robin van den Aker onverwacht een prima kans welke hij met een schot midden in het doel afrondde, 3-3. Spanning ten top in deze sportieve wedstrijd. Strafschoppen moesten vervolgens de beslissing brengen. Van de eerste serie stopte doelman Gijs Brusewitz van Acfis de strafschop van Freek van Bussel. Hierdoor gaat Acfis naar de finale op 24 mei.

In de 2e halve finale ontmoetten Van Zoggel 1 en Toff elkaar. Van Zoggel kwam in de 3e en 4e minuut op voorsprong door doelpunten van Wesley Maas en Jacky Janssen, 2-0. In de 10e minuut stopte doelman Giel van Kemenade van Toff een strafschop van Lex Klaver. In deze fase van de wedstrijd kwam Toff meer aan de bal hetgeen resulteerde in een treffer van Timo Janssen, 2-1. In de laatste twee minuten wisten doelman Coen Smits en Lex Klaver de finaleplaats voor Van Zoggel 1 te bemachtigen, 4-1.

In de hoofdklasse opende doelman Maarten Werst met een afstandsschot in de 11e minuut de score voor Daan’s tegen Postel 2. Lang plezier had Daan’s daar niet van. Nog in dezelfde minuut trok Nick Kusters de stand gelijk en een minuut later kwam Postel 2 op voorsprong toen Niels Zwinkels de bal een in leeg doel schoot, 2-1. In de 14e minuut was Nick Kusters weer succesvol en schoot de 3-1 voor Postel 2 binnen. In de 18e minuut verkleinde Sjef Lemmens de achterstand voor Daan’s tot 3-2. Ralf Kolenberg verdedigde het doel van Postel 2 met verve. In de 21e minuut kwam Postel 2 op 4-2 door een treffer van Dirk Maas. Vijf minuten voor tijd bepaalde Niels Zwinkels de uitslag op 5-2 voor Postel 2. Door deze overwinning ruilden Daan’s en Postel 2 van plaats op de ranglijst. Postel 2 nu 3e en Daan’s 4e.

Topparty trad aan tegen CanadeesMarkBerkers met Ralf van de Laar in het doel. In de 6e minuut kreeg CanadeesMarkBerkers een strafschop te nemen ivm hands van de doelman van Topparty. Wouter Berkvens benutte deze kans. In de 10e minuut werd het 0-2 voor CanadeesMarkBerkers door een ongelukkig eigen doelpunt van Wietse Maas. In de 19e minuut passeerde Roel Janssen doelman Ralf van de Laar van afstand, 3-0. Een minuut later maakte de Topparty doelman wederom hands. Joris van Bussel benutte deze strafschop in zijn afscheidswedstrijd voor CanadeesMarkBerkers, 4-0. In de 23e minuut redde Hidde Maas de eer voor Topparty, 4-1.

Bij het Wapen tegen Steenstra eiste Koen de Louw de hoofdrol op bij Steenstra door 3 keer raak te schieten, in de 2e, 16e en 29e minuut. Rob van Santvoort maakte de enige treffer voor het Wapen in de 15e minuut bij een 0-1 achterstand, 1-3.

In de 1e klasse  Na een aantrekkelijke wedstrijd ging Centersnacks met de drie punten naar huis na de wedstrijd tegen DeskaMarkt8. Tyrone Pelzers was erg op dreef en schoot 4 keer raak voor Centersnacks. Marijn Seijkens en Michael Thijssens scoorden voor DeskaMarkt8, 4-2.

Van Zoggel 2 en BekenHDSolar kregen voldoende kansen om te scoren. Het duurde tot der 17e minuut voordat Maxime Hollanders op snelheid voor Van Zoggel 2 kon scoren, 1-0. Pas in de 29e minuut maakte Teun Verhees er 2-0 van. Rob Verstappen lukte het vlak voor tijd om de 2-1 te laten aantekenen.

De eerste 20 minuten waren duidelijk voor koploper Bankers tegen Postel 1. Met een mooi stiftje opende Stef Driessen in de 3e minuut de score voor Bankers, 1-0. In de 10e minuut maakte Jordi Giebelen er 2-0 van en in de 16e minuut werd het 3-0 door Marijn van Bussel. Postel kwam zeer sterk terug tot 3-3 door doelpunten van Norbert Maas(23e), Joey Sonnemans(24e) en Bart Hurkmans(29). Bankers hield stand onder deze druk maar verloor toch twee winstpunten in de strijd om het kampioenschap.

In de 2e klasse kwam Van Otterdijk in de 3e minuut op een 0-1 achterstand tegen Breukers door een doelpunt van Robert Leo. Na warm gedraaid te zijn ging Van Otterdijk beter spelen en met een hattrick van Ronald Claessens in de 8e, 13e en 17e minuut kwam Van Otterdijk op een 3-1 voorsprong. In de 20e minuut schoot doelman Roel van Otterdijk van afstand zijn team naar een 4-1 winst.

Kampioen Ons Café had de handen meer dan vol aan Uncle Buck dat in de 3e minuut op 0-1 kwam door een doelpunt van Stef Greijmans. In de 6e minuut trok Lasje Coenraad de stand gelijk. Uncle Buck gaf niet op en in de 12e minuut maakte Sjef Greijmans er 1-2 van door via de paal raak te schieten. In de 17e minuut kwam Ons Café weer op gelijke hoogte na een schot door de benen van de doelman van Uncle Buck van Lasja Coenraad, 2-2. Met nog vier minuten te gaan schot Eytan Kochavi Ons Café naar de 3-2 winst.

Het Zunneke bood met Leon Slegers in het team uitstekend tegenstand aan Egelantier. In de 18e minuut dolde Bennie Wijnen de achterhoede van het Zunneke en schoot raak, 0-1. Nauwelijks een minuut later stond het 1-1 toen Martien van Heugten uit een snelle aanval raak schoot. Beide teams kregen kansen. In de 24e minuut stond Lex Lemmens op de juiste plek om uit een rebound Egelantier naar de overwinning te schieten, 1-2.

Hurkmans won reglementair met 0-3 van Bleekerven dat door onvoldoende spelers niet in actie kon komen.

 

2019-04-07T13:05:55+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"