Wedstrijdverslagen 29 maart 2019

||Wedstrijdverslagen 29 maart 2019

Wedstrijdverslagen 29 maart 2019

In de hoofdklasse kwam Berkvens tegen Toff in de 7e minuut op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Gijs Kuijpers. Met een schot in de kruising trok Luuk Hoeben de stand in de 9e minuut gelijk, 1-1. In de 15e minuut kwam Toff na een snelle uitval door Gijs Kuijpers op een 1-2 voorsprong. In de slotfase ging Freek van Bussel als meespelende doelman mee in de aanval en in de 27e minuut trok hij de stand weer gelijk, 2-2. Volop spanning in de slotminuten. In de 29e minuut kreeg een speler van Toff rood voor een bewuste sliding van achteren op de enkels waarbij de speler van Berkvens niet werd geraakt door omhoog te springen. Hem werd een doelrijpe kans ontnomen. In deze man meer situatie lukte het Freek van Bussel om de winnende treffer te scoren, 2-3 voor Berkvens.

CanadeesMarkBerkers tegen Daan’s ging goed tegen elkaar op. In de 9e minuut strafte Joost Meeuws een foutje in de defensie van CanadeesMarkBerkers succesvol af, 0-1. CanadeesMarkBerkers kreeg ook kansen maar de afwerking liet te wensen over. In de 18e minuut maakte Joost Meeuws er uit een rebound 0-2 van voor Daan’s en daar bleef het bij.

Tijn van den Tillaar werd de man van de wedstrijd voor Van Zoggel 1. De jongste speler van de competitie schoot tegen Van Gennip 5 keer raak in deze sportieve wedstrijd. Het werd uiteindelijk 5-8 voor Van Zoggel 1. Voor van Gennip scoorden Tim van Lieshout(2x), Kevin Geerts(2x) en doelman Bart van Lierop. De overige doelpunten van Van Zoggel werden gemaakt door Wesley Maas, Stefan Maas en Jacky Janssen, 5-8.

In de 1e klasse speelden Van Otterdijk en Jan&Jan een wedstrijd met veel inzet. De snelheid van Jan&Jan lag iets hoger dan die van Van Otterdijk waardoor ze meer kansen kregen en met 2-6 deze wedstrijd wonnen. Jorin van de Laar en Merijn Altena scoorden voor Van Otterdijk. Tim Schuts(2x), Loet van den Heuvel(2x) en Ron van Statum(2x) deden dat voor Jan&Jan.

Snelheid won het van de routine bij Van Zoggel 2 tegen DeskaMarkt8. Binnen 10 minuten stond Van Zoggel 2 met 3-0 voor door treffers van Sem Leenen, Bram Verhees en Teun Verhees. In de 22e en 23e minuut kwam DeskaMarkt8 toch nog gevaarlijk opzetten met treffers van Douwe Hurkmans en Mikel Dürrer. Maxime Hollanders maakte in de 26e minuut aan alle onzekerheid een einde door de 4-2 te scoren.

Binnen 14 minuten stond Jagershuis met 8-0 voor tegen een onvoorstelbaar zwak spelend Loomans. In het 2e gedeelte van de wedstrijd herstelde Loomans zich wat en schoot Chris van Eijk in de 16e en 18e minuut raak. De 9e treffer van Jagershuis kwam tot stand door een ongelukkig eigen doelpunt van doelman Davy Linders. De overige 8 doelpunten van Jagershuis komen op naam van Rik Duijmelinck(4x), Thijs van Heugten, Jan van Lierop(2x) en een eigen doelpunt van Gerwin Huijerjans, 9-2.

Binnen drie minuten stond het 1-1 bij Kanters tegen Bankers. Hub van den Boomen opende de score voor Kanters in de 2e minuut. Meteen hierna maakte Marijn van Bussel er 1-1 van. Bankers had veel moeite met Kanters en pas in de 24e minuut lukte Marijn van Bussel om doelman Paul Isbouts vanaf eigen helft te kloppen, 1-2. Kort hierna maakte Marijn van Bussel zijn hattrick bij een een man meer situatie. In de slotminuut verkleinde Geert Blommers de achterstand van Kanters tot de eindstand van 2-3 voor Bankers.

In de 2e klasse hielden Centraal en het Zunneke elkaar in de beginfase goed in evenwicht. Tussen de 10e en 22e minuut liep Centraal daarna uit tot een 4-0 voorsprong. In de 26e minuut redde Mathijs Peters de eer voor het Zunneke door uit een bijna onmogelijke hoek raak te schieten. Centraal scoorde hierna nog een keertje en won met 5-1. Frank van de Laar(2x), Rudi van der Wallen, Mark van Oosterwijk en Roy Bukkems maakten de doelpunten.

In de strijd om de 2e plek ging Egelantier de fout in tegen LeenenRegiobank. Tot de 17e minuut werd er niet gescoord. Teun Loomans opende na een snelle aanval de score voor LeenenRegiobank. In de 24e minuut maakte Rens Verlaak er 0-2 van. In de laatste 5 minuten kwam Egelantier sterk terug maar kwam niet verder dan een doelpunt van Sander van de Loo in de 25e minuut en een van Cas Manders in de 26e minuut, 2-2. Medestrijder om die 2e plek CuundersGlashelder won hun wedstrijd.

In de 9e minuut miste Rein Lommerse van Sphinx voor open doel een uitgelezen kans. In de 14e minuut kwam Sphinx tegen CuundersGlashelder wel op voorsprong na een fout van doelman Nick Michiels. Sander Maas tekende voor het doelpunt, 1-0. Hierna was het gedaan met Sphinx en binnen 10 minuten stond het 5-1 voor CuundersGlashelder door Jordy van Lunsen(3x), Jordy Overman en doelman Nick Michiels.

In de 1e minuut kwam Educontract op 1-0 nadat Axel van den Biggelaar een blunder in de achterhoede van Uncle Buck had afgestraft. In dezelfde minuut schoot Islam Elsayyad de gelijkmaker binnen, 1-1. Uit de rebound schoot Junis Mahmoud in de 10e minuut Uncle Buck naar de leiding, 1-2. Educontract kwam weer op gelijke hoogte na het benutten van een strafschop door Rens Hurkmans. Meer doelpunten vielen er niet, 2-2.

 

 

2019-03-31T11:29:28+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"