Wedstrijdverslagen 22 maart 2019

||Wedstrijdverslagen 22 maart 2019

Wedstrijdverslagen 22 maart 2019

In de hoofdklasse kwam Acfis 2x in actie. Topparty was de eerste tegenstander en hield ongeveer 15 minuten goed stand. Daarna kwam Acfis op toeren en toen was er voor Topparty geen houden meer aan. Het werd een 8-1 overwinning voor Acfis door doelpunten van Luuk Castelijns(3x), Bram van Dijck(2x) Léon van den Bosch(2x) en Youri van Brussel. Voor Topparty redde Ralf van de Laar de eer.

Tegen Postel 2 stond het na 3 minuten al 0-2 voor Acfis. Postel 2 deed wat het kon maar kon de aanvalsdrift en het hoge tempo van Acfis niet bijbenen. Acfis werkte aan het doelsaldo en na 25 minuten stond het 0-7. Het werd uiteindelijk 3-8 voor Acfis. Voor Postel 2 scoorden Thijs Cortenbach(2x) en Dirk Maas. Voor Acfis scoorden Youri van Brussel(4x), Rik van de Ven(2x) en Luuk Castelijns(2x). Met een wedstrijd minder gespeeld staat Acfis nu 2e achter Berkvens met 2 winstpunten minder. Op 5 april ontmoeten Acfis en Berkvens elkaar in de halve finales om de Roman Techno Cup en op 17 mei, de laatste speeldag van deze competitie, staan beide teams ook tegenover elkaar.

Van Gennip leed een dikke 1-7 nederlaag tegen Daan’s. Bij een 0-6 achterstand zag Bart Sijbers kans om de eer voor Van Gennip te redden, 1-6. Voor Daan’s scoorden Mike Verdonschot(2x), Arco van Dijk(2x) en Ronnie Heymans(3x, waarvan een uit een strafschop).

Bij Willem en het Wapen waren goed aan elkaar gewaagd. Het Wapen kwam in de 4e minuut op 0-1 door een schot uit de draai van Nicky Meeuws. In de 12e en 15e minuut kwam Bij Willem op voorsprong door treffers van Fabio Peters en doelman Alfons van de Laar. Bij een scrimmage in de 22e minuut tikte Peter van Steenbergen de gelijkmaker binnen, 2-2.

Het leek Berkvens gemakkelijk af te gaan tegen CanadeesMarkBerkers. Na 3 minuten stonden  het 0-3 voor Berkvens. CanadeesMarkBerkers herstelde zich uitstekend en kwam terug tot een 3-5 verlies. In de 25e minuut stopte doelman Bram Derix een hard ingeschoten strafschop van Freek van Bussel. De doelpunten van CanadeesMarkBerkers werden gemaakt door Jesley Thijs, Kees Verberne en Freek Raijmakers. Voor Berkvens deden dat Robin van den Aker, Freek van Bussel(2x), Niels Schweren en Devi Fondon.

Toff legde een prima wedstrijd op de mat waar Van Zoggel 1 geen antwoord op had. Onder aanvoering van de uitstekende keepende Bjorn Loomans van Toff schoten zijn ploeggenoten Gijs Kuijpers(2x), Niels van Horne en Martijn van den Einden Van Zoggel 1 naar een 4-0 nederlaag.

In de 1e klasse ging het er tussen Bankers en DeskaMarkt8 af en toe pittig aan toe. DeskaMarkt8 wilde zijn kans grijpen om dichterbij Bankers te komen dat afstevent op het kampioenschap. De vraag is alleen wanneer. De enigen die nog roet in het eten kunnen gooien zijn Jagershuis, Jan&Jan en DeskaMarkt8.

Na een mooie individuele actie van Sidi Kourouma kwam Bankers in de 6e minuut op 1-0. In de 10e minuut trok Jos Hurkmans de stand gelijk. Vervolgens liep Bakers door treffers van Rick Goedhart, Marijn van Bussel en Steef Driessen in de 17e, 21e en 24e minuut uit tot 4-1. DeskaMarkt8 bleef aandringen en kwam nog terug tot 4-3 door treffers van Bart van Heugten en Marijn Seijkens in de 25e en 27e minuut. Bankers hield stand en kon 3 punten toevoegen aan hun totaal.

Kanters was Loomans duidelijk de baas. Bij een 3-0 achterstand schoot doelman Davy Linders de 3-1 snoeihard diagonaal in de bovenhoek. In de 29e minuut maakte Lucas de Bruijn er nog 6-2 van. Het halve dozijn treffers van Kanters kwamen van de voet van Stan van Heugten(4x), Rick Krosenbrink en Paul Isbouts(strafschop).

Bij Breukers tegen BekenHDSolar werd er 10 keer gescoord. De hattrick van Bob Leenen kon niet bijdragen aan een goed resultaat voor BekenHDSolar. Breukers won met 6-4 door doelpunten van Maarten van den Broek, Boris de Lau(2x), Robert Breukers(2x) en Robert Leo. Voor BekenHDSolar bracht Erwin Toonders de 4e treffer op het scorebord.

In de 1e minuut schoot Tyrone Pelzers raak voor Centersnacks tegen Jagershuis, Vervolgens kregen beide teams kans om te scoren, waarbij Centersnacks goed onder druk werd gezet en gevaarlijk was met uitvallen. In de 15e minuut plaatste Thijs van Heugeten vanaf de helft van de tegenstander de bal in zijn eigen doel dat doelman Jelle Welten net had verlaten om mee te gaan in de aanval. Jagershuis gaf niet op en in de 26e minuut verkleinde Daan Kuijpers de achterstand tot 2-1. In de slotminuut was de snelle Tyrone Pelzers iedereen te vlug af en bracht de uitslag op 3-1 voor Centersnacks.

Postel 1 won met 3-2 van Jan&Jan. In de 11e minuut kwam Postel 1 op voorsprong na afronding van een 1-2tje door Rowan Leenen. Uit een “rommelige” aanval trok Jorn Versantvoort in de 14e minuut de stand gelijk. In de 20e en 22e minuut zorgde Ralf Geelen voor een 3-1 voorsprong van Postel 1. In de 24e minuut bepaalde Robert Jansen de uitslag op 3-2.

In de 2e klasse was de inzet meer dan voldoende bij Bleekerven tegen Uncle Buck.  Uncle Buck kwam op voorsprong in de 6e minuut door een doelpunt van Islam Elsayyad. In de 13e minuut zag Rick Rijnders na een prima overstap van een teamgenoot zijn schot in het doel van Uncle Buck belanden. In de 21e minuut kwam Bleekerven op voorsprong door een hard schot van Jort Bargmann, 2-1. Met nog 5 minuten te gaan trok Elsayed Elsayyad de stand gelijk, 2-2.

Het Zunneke was te sterk voor Sphinx dat al in de 1e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Marvin Lemmen, 0-1. Harrie Maas trok in de 7e minuut de stand weer gelijk, 1-1. Sander Maas zette Sphinx met een harde schuiver weer op voorsprong, 1-2. In de slotfase kreeg Harrie Maas het op zijn heupen en scoorde nog eens drie keer waardoor zijn totaal op vier kwam, 4-2.

 

 

 

2019-03-24T20:04:13+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"