Wedstrijdverslagen 1 maart 2019

||Wedstrijdverslagen 1 maart 2019

Wedstrijdverslagen 1 maart 2019

In de hoofdklasse moest Bij Willem twee wedstrijden afwerken. Postel 2 was de eerste tegenstander. Thijs Cortenbach(2x) en Karel de Lau zetten Postel 2 binnen 8 minuten op een 3-0 voorsprong. In de 14e minuut zorgde Thijs Cortenbach voor de 4-0 en meteen daarna in dezelfde minuut passeerde hij zijn eigen doelman, 4-1. Jan Meulendijks maakte er in de 26e minuut 4-2 van. De slotfase was weer helemaal voor Postel 2. Robert van Lierop(27e), Thijs Cortenbach(28e na een 3-voudige 1-2tje) en Niels Zwinkels bepaalden de uitslag op 7-2 voor Postel 2.

 

In hun 2e wedstijd was Bij Willem beter bij de les dan het Wapen dat veel kansen miste. In de 8e minuut opende doelman Oelse Venhuizen met een snoeihard schot in de kruising de score voor Bij Willem, 0-1. In de 26e minuut bepaalde Jan van der Veen ook met een hard schot de uitslag op 0-2.

 

In een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd wist Van Gennip tegen Topparty deze “kelderkraker” te winnen. Binnen 9 minuten stond het 2-2. Hierna duurde het tot de 26e en 27e minuut voordat Van Gennip afstand kon nemen, 2-4. Voor Topparty scoorden Ralf van de Laar en Hidde Maas. Voor Van Gennip was Maarten van den Einden 3x succesvol en scoorde Chris Filippini met een mooi stiftballetje over doelman Koen Hendriks.

 

In de 1e klasse waren BekenHDSolar en Loomans behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de 3e minuut opende Chris van Eijk de score voor Loomans na een snelle counter, 0-1. Met een schot door de benen van doelman Gijs Hurkmans trok Bob Leenen in de 5e minuut de stand gelijk, 1-1. Met een van richting veranderd schot van Gijs Hurkmans in de 16e minuut kwam Loomans op 1-2. Ook deze stand werd in de 19e minuut weer gelijk getrokken door Bob Leenen, ditmaal met een puntertje, 2-2. Met een snoeihard schot van doelman Paul van den Boomen kwam BekenHDSolar in de 22e minuut op een 3-2 voorsprong. Vijf minuten later stopte Paul van den Boomen een strafschot ingeschoten door Chris van Eijk. Meteen hierna kwam Loomans toch op gelijk hoogte door een doelpunt van Dirk Sonnemans na een mooi opgezette aanval, 3-3.

 

 

In de 2e klasse liet Sphinx na afmelding verstek gaan tegen LeenenRegiobank. Sphinx verloor daardoor reglementair met 3-0 en kreeg 3 winstpunten in mindering. Bovendien moeten de kosten van de uitgevallen wedstrijd worden voldaan.

 

Centraal is de laatste tijd lekker op dreef. Vorige week winst tegen Bleekerven en nu ging Educontract ruimschoots ten onder. Centraal bouwde een 4-0 voorsprong op tot in de 20e minuut. Axel van den Biggelaar zorgde voor de 4-1. Centraal ging rustig verder en scoorde in de laatste 5 minuten nog twee keer voordat Bjarne van den Biggelaar voor de 6-2 eindstand zorgde. Voor Centraal werden de doelpunten gemaakt door Jeroen van Lierop(2x), Roy Bukkems, Mark van Oosterwijk en Jan Verhees(2x), waarvan een uit een strafschop wegens hands doelman.

 

Het Zunneke kwam in de 2e minuut op 0-1 door een treffer van Rens van Lieshout en had daarmede al haar kruit verschoten. CuundersGlashelder nam het initiatief over. In de 20e minuut stond het met 8-1 voor. Jeroen Knoops wist in de 22e minuut nog het net van CuundersGlashelder te vinden 8-2. In de laatste minuten bouwde CuundersGlashelder de voorsprong uit tot een 12-2 overwinning. De doelpunten van CuundersGlashelder kwamen op naam van Niels van Santvoort(6x), Stan van Hoof(2x), Jordy van Lunsen(3x) en Jan van Moorsel.

 

 

 

2019-03-02T14:47:24+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"