Wedstrijdverslagen 22 februari 2018

||Wedstrijdverslagen 22 februari 2018

Wedstrijdverslagen 22 februari 2018

In de hoofdklasse verloor Postel 2 met 4-3 van het Wapen. In de 5e minuut kwam Postel 2 op 0-1 door een treffer van Thijs Cortenbach. In de 11e minuut kwam het Wapen op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Ralf Kolenberg, 1-1. Nog in dezelfde minuut zorgde Niels Zwinkels voor de 1-2 voorsprong voor Postel 2. Drie minuten later werd het 1-3 door een goed uitgespeelde treffer van Dirk Maas. Tussen de 15e en 25e minuut bezorgde Martijn Mulder met een hattrick de 4-3 winst van het Wapen.

CanadeesMarkBerkers ging voortvarend van start tegen Daan’s. Met een puntertje strafte Geert Verberne in de 4e minuut een fout van de Daan’s verdediging af, 0-1. Zes minuten later maakte diezelfde speler er 0-2 van voordat Luc Bouwmans met zijn doelpunt voor de aansluiting zorgde in de 20e minuut, 1-2. Kort hierna was het weer Geert Verberne die met zijn hattrick voor 1-3 zorgde door vanaf eigen helft in een leeg doel te scoren. Met nog 5 minuten te gaan stelde Geert Verberne via een 1-2tje Roel Jansen in staat om voor 1-4 te zorgen. Met nog een minuut te gaan maakte Maarten Werts er nog 2-4.

Van Gennip en Bij Willem gingen goed tegen elkaar op. Van afstand schoot Mike Kusters in de 12e minuut Bij Willem op voorsprong, 0-1. In de 19e minuut ging keeper Fabio Peters goed in de fout en zag Guus Berkers kans de stand gelijk te trekken, 1-1. Twee minuten later kwam Van Gennip op voorsprong door een mooie treffer van Kevin Geerts, 2-1. Tijdens een straftijd voor een speler van Van Gennip schoot Mike Kusters van afstand de 2-2 en tevens eindstand binnen.

In de 8e minuut speelde Hidde Maas zich mooi vrij en zette Topparty op een 0-1 voorsprong tegen Toff. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Pas in de 26e en 27e minuut kwam Topparty op 0-3 door doelpunten van Tom van Lieshout en Hidde Maas. In de 28e minuut redde Rob Aarts de eer voor Toff voordat Hidde Maas met zijn 3e doelpunt voor de 1-4 eindstand tekende.

Acfis had handen meer dan vol aan Van Zoggel 1. Na 30 seconden opende Acfis de score toen Youri van Brussel met een mooie boogbal raak schoot, 0-1. In de 10e minuut zorgden Stefan Maas en Jacky Janssen voor een 2-1 voorsprong voor Van Zoggel 1. Na en mooie combinatie met Youri van Brussel bracht Léon van den Bosch de stand op gelijke hoogte. Na enkele passeeracties bracht Youri van Brussel Acfis aan de leiding, 2-3 in de 16e minuut. Nadat Alexander Kusters er in de 18e minuut 2-4 van had gemaakt bepaalde Lex Klaver in de 30e minuut met een diagonaal schot de uitslag op 3-4. Gijs Brusewitz stond voortreffelijk te keepen voor Acfis.

In de 1e klasse bleek Postel 1 te sterk voor Kanters. Tim Fleskens opende de score voor Kanters in de 2e minuut. In dezelfde minuut stond het alweer 1-1 door Tom van den Bogaart. In de 12e minuut schoot Joey Sonnemans vanaf eigen helft over doelman Jeroen Roijakkers de 2-1 binnen. Met een schot in de korte hoek door Rick Krosenbrink stond het in de 15e minuut weer gelijk, 2-2. Vervolgens liep Postel 1 door Tom van den Bogaart en Joep Swinkels(2x) uit tot een 5-2 voorsprong. In de slotfase maakte Pieter Velings er nog 5-3 van en bepaalde Bart Hurkmans na een counter voor de 6-3 winst van Postel 1.

John van Ganzewinkel werd de man van de wedstrijd bij Breukers tegen Centersnacks. Hij zag kans om in de 3e en 10e minuut te scoren en zo voor de 0-2 winst van Centersnacks te zorgen.

DeskaMarkt8 ging ten onder aan de aanvalsdrift van Loomans. Na een snelle uitval scoorde Dirk Sonnemans de 0-1 in de 8e minuut en vier minuten later rondde hij een aanval met Gijs Hurkmans keurig af, 0-2. In de 20e minuut redde Marijn Seijkens de eer voor DeskaMarkt8, 1-2. Door doelpunten van Chris van Eijk(2x), Dirk Sonnemans en Lucas de Bruijn maakte Loomans het halve dozijn vol, 1-6.

Binnen 18 minuten was de uitslag bij Jagershuis tegen Van Otterdijk bereikt, 3-3. Jan van Lierop zette Jagershuis op 1-0 na een mooi driehoekje. Vanaf eigen helft zorgde Hein van den Einden voor de 1-1. Met een stiftballetje maakte Bas van den Wittenboer er 2-1 van voor Jagershuis. In de 9e minuut trok Erwin Altena de stand weer gelijk na een counter, 2-2. Halverwege de wedstrijd kwam Jagershuis op voorsprong door een doelpunt van Roy van den Biggelaar na een 1-2tje, 3-2. In de 18e minuut passeerde Hein van den Einden met een prima hakballetje de doelman van Jagershuis, 3-3.

Koploper Bankers had de handen vol aan Van Zoggel 2. Met een afstandsschot van Wesley Janssen kwam Bankers op 1-0 in de 10e minuut. Bankers had in de wedstrijd wel wat pech. Zeker 3 keer werd de bal op de paal geschoten. In de 25e minuut ging doelman Niels Bankers in de fout na een dribbel naar het doel van de Van Zoggel. Hij verspeelde de bal aan Frank Hendriks die vervolgens ongeveer van de middenlijn raak schoot, 1-1. Drie minuten voor tijd kwam Bankers op voorsprong door een doelpunt van Niels Bankers, 2-1. In de slotminuut maakte Steef Driesen met een afstandsschot een einde aan alle spanning, 3-1.

In de 2e klasse zagen de “oudjes” van Centraal kans om van het jeugdige Bleekerven te winnen. Joris van Horne opende de score voor Bleekerven door in de 6e minuut vanaf de 10 meterlijn hard raak te schieten, 1-0. In de 11e minuut trok Roy Bukkems met een schot van afstand de stand gelijk, 1-1. Het ging vervolgens lekker tegen elkaar op tot de laatste 3 minuten. In die tijd zag Centraal kans om door Mark van Oosterwijk, Joris van den Aker en Jeroen van Lierop raak te schieten en met 1-4 te winnen.

Bij Egelantier tegen CuundersGlashelder was de uitslag na 13 minuten al bekend. Mayron Haazen scoorde in de 2e en 4e minuut voor Egelantier, 2-0. In de 7e en 13e minuut deed Jordy van Lunsen dit voor CuundersGlashelder en zodoende werden de punten gedeeld, 2-2.

Wie er kampioen wordt in de 2e klasse is wel duidelijk, alleen is de vraag wanneer Ons Café dat zal worden. Sphinx was de tegenstander en deze werd goed onder druk gezet. Sphinx zag kans om bij 0-4 en 1-5 tegen te scoren door Marvin Lemmen en Jordi Crooijmans. Ons Café scoorde echter 10 keer door Lasja Coenraad, Mark Struijcken(3x), Mike van de Loo(4x), Mark Nieuwesteeg en Rudi Strauss en won zeer ruim met 2-10. Ons Café heeft een voorsprong van 14 punten met nog 5 wedstrijden te gaan.

 

 

2019-02-24T20:07:17+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"