Wedstrijdverslagen 15 februari 2019

||Wedstrijdverslagen 15 februari 2019

Wedstrijdverslagen 15 februari 2019

In de strijd om de Roman Techno Cup ging Steenstra tegen Toff ongelukkig van start door een eigen doelpunt van Dennis Kanters in de 8e minuut. Met een uitstekende schuiver van Niels van Horne in de 17e minuut kwam Toff op 2-0. Een minuut later verkleinde Justin Hoeben de achterstand voor Steenstra door raak te schieten door een mêlee van spelers, 2-1. Tussen de 20e en 27e minuut kwam Steenstra zelfs op een 2-4 voorsprong door doelpunten van Koen de Louw(2x) en Maico Meulen. Toff zag kans om door doelpunten van Niels van Horne(28e) en Thomas van Bree(29e) op gelijke hoogte te komen, 4-4. In de daarop volgende strafschoppenserie miste Steenstra de eerste strafschop terwijl Toff ze alle drie benutte.

Hoofdklasser Acfis won vrij gemakkelijk van 1e klasser Bankers. Binnen 6 minuten stond het 2-0 door doelpunten van Juul Verburgt en Youri van Brussel. In de 15e minuut verkleinde Jouke van den Boomen de achterstand tot 2-1. Tussen de 17e en 27e minuut schoot Luuk Castelijns 4 keer uit zijn slof, 6-1. In de 28e minuut tekende Jouke van den Boomen voor de 6-2 waarna Youri van Brussel een minuut voor tijd de uitslag op 7-2 voor Acfis bepaalde.

Berkvens had de grootste moeite met Bij Willem. In de 8e minuut haalde Freek van Bussel gruwelijk uit met een onhoudbaar schot in de kruising, 0-1. In de 21e minuut bracht doelman Oelse Venhuizen Bij Willem met een afstandsschot op gelijke hoogte, 1-1. De slotfase was voor Berkvens. In de 28e minuut maakte Freek van Bussel er met een kopie van zijn eerdere treffer 1-2 van en een minuut later maakte Robin van den Aker aan alle onzekerheid een einde, 1-3.

Na de vroege opening door Jacky Janssen in de 2e minuut voor Van Zoggel 1 kon Topparty nog ruim 10 minuten goed tegenstand bieden. Daarna kwam Van Zoggel 1 goed op toeren en tussen de 12e en 20e minuut werd de voorsprong uitgebouwd tot 6-0. In de slotminuut tikte doelman Koen Hendriks de bal ongelukkig over zijn eigen doellijn, 7-0.

In de 1e klasse kwam Van Zoggel 2 in de 5e minuut op achterstand tegen Breukers door een gelukkige roller van Geert Tomassen, 1-0. Een behoorlijk fel spelend Van Zoggel nam het initiatief over en sloot de wedstrijd winnend met 1-7 af. De doelpunten werden gemaakt door Bram van Mierlo(4x), Sem Leenen(2x) en Bram Verhees.

Bij Postel 1 tegen Van Otterdijk werd 15 keer gescoord. Elke 2 minuten een doelpunt. Van Otterdijk speelde behoorlijk fanatiek. Toch kwam het op een achterstand van 3-0 in de eerste 7 minuten. Van Otterdijk gaf niet op bleef voetballen en in de 18en minuut stond het al 5-5. Postel 1 kwam tussen de 19e en 21e minuut op een achterstand van 5-8. De slotfase werd nog spannend omdat Postel 1 nog terug wist te komen tot 7-8. Voor van Otterdijk was dit de 2e overwinning dit seizoen. De doelpunten voor Postel 1 werden gemaakt door Martin van de Ven(2x), Joey Sonnemans(4x) en Tom van den Bogaart. Voor Van Otterdijk scoorden Merijn Altena(4x), Patrick Mennen(3x) en Hein van den Einden.

In de 2e klasse kwamen bij CuundersGlashelder tegen Centraal veel passes van CuundersGlashelder niet goed aan en had de wedstrijd een rommelig slot. Doelman Jordy van Neerven opende in de 4e minuut de score voor CuundersGlashelder door van eigen doelgebied zijn collega van Centraal te verrassen, 1-0. In de 8e minuut zorgde Jeroen van Lierop voor de gelijkmaker, 1-1. Kort hierna kwam Centraal op voorsprong door een strak schot van Mark van Oosterwijk, 1-2. In de 21e minuut kam Centraal op 1-3 toen tijdelijk doelman Nick Michiels de bal tegen Mark van Oosterwijk trapte en zo in het doel van CuundersGlashelder deed belanden. De van de strafbank teruggekeerde doelman Jordy van Neerven schoot in de 29e minuut zijn collega-doelman door de benen, 2-3. Nog in dezelfde minuut bracht Jeroen van Lierop de einduitslag op 2-4 voor Centraal.

Hurkmans en Ons Café speelden een sportieve zaalvoetbaltopper. Koploper Ons Café kwam in de 12e minuut op een 1-0 achterstand tegen de nr. 2 Hurkmans door een doelpunt van Ralf Hurkmans. Via de paal punterde Gerwin Mulder in de 14e minuut Ons Café via de paal op gelijke hoogte, 1-1. In de slotfase nam Ons Café meer afstand van Hurkmans door doelpunten van Rudi Strauss(23e), Mark Struijcken(24e) en Mike van de Loo(29e), 1-4.

Lange tijd wist Uncle Buck de 1-0 door Koen Jansen in de 3e minuut vast te houden tegen LeenenRegiobank. Langzaam aan nam LeenenRegiobank de regie over en schoten de goed op dreef zijnde Rens Verlaak(2x) en Han Gerritsen LeenenRegiobank naar de 1-3 overwinning.

 

 

 

2019-02-17T20:01:46+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"