Wedstrijdverslagen 1 februari 2019

||Wedstrijdverslagen 1 februari 2019

Wedstrijdverslagen 1 februari 2019

In de hoofdklasse speelden het Wapen en Van Gennip een aantrekkelijke en gelijk opgaande wedstrijd. In de 10e minuut schoot keeper Tommy Meeuws met een snoeihard schot het Wapen op voorsprong, 1-0. Twee minuten later werd de einduitslag bepaald op 1-1 door Tom Raijmakers die uit de rebound raak schoot. In de slotfase voorkwam doelman Tommy Meeuws met een knappe redding een nederlaag voor het Wapen.

 

In de 3e minuut opende Ralf van de Laar de score voor Topparty tegen Postel 2 na een foutje in de verdediging, 0-1. Het duurde lang voordat Postel 2 was warm gedraaid. Toen was er voor Topparty geen houden meer aan. Postel 2 liep tussen de 12e en 16e minuut uit tot een 5-1 voorsprong door doelpunten van Sven ten Wolde, Wessel Pape, Dirk Maas, Ralf Kolenberg en Karel de Lau. In de 21e en 24e minuut gaven Ralf van de Laar en Hidde Maas de uitslag een beter aanzien voor hun team, 5-3.

 

Timo Janssen zette Toff in de 2e minuut op 0-1 tegen Steenstra. Lang plezier hadden ze daar niet van. Een minuut later stond het 1-1 door een treffer van Maico Meulen. In de volgende fase kwam Steenstra op een 4-1 voorsprong door een hattrick van Koen de Louw. Kort voor tijd bepaalde Timo Janssen de uitslag op 4-2 voor Steenstra.

 

Lange tijd wist Bij Willem koploper Berkvens in bedwang te houden. In de 12e minuut kwam Berkvens op 1-0 door een doelpunt van Robin van den Aker. Vervolgens duurde het tot de 22e minuut voordat Berkvens de winst naar zich toe ging trekken. Freek van Bussel(3x), Robin van den Aker en Devi Fondon scoorden voor Berkvens. Bij een 3-0 achterstand redde Niels Roijakkers de eer voor Bij Willem, 6-1.

 

In de 1e klasse trad Loomans met een man minder aan tegen Centersnacks. Binnen 30 seconden was het 0-1 voor Centersnacks door een doelpunt van John van Ganzewinkel. Dirk van Lieshout maakte er in de 7e minuut 0-2 van. Met een puntertje verkleinde Chris van Eijk in de 10e minuut de achterstand tot 1-3. In de 15e, 24e en 28e minuut bezegelde Dirk van Lieshout met nog eens 3 doelpunten het lot van Loomans, 1-5.

 

Jan&Jan bleek te sterk voor Van Zoggel 2. Robert Jansen, Stijn Sanders en Ron van Stratum zorgden voor een 3-0 voorsprong. In de 27e minuut slalomde doelman Rick Hendriks vanuit zijn eigen strafschopgebied naar het doel van zijn tegenstander en punterde de eretreffer voor Van Zoggel 2 binnen, 3-1. In de slotminuut maakte Ron van Statum er 4-1 van door uit een rebound raak te schieten.

 

De beginfase bij BekenHDSolar tegen Van Otterdijk was duidelijk voor het thuisspelende team, 3-0 door doelpunten van Rob Verstappen, doelman Paul van den Boomen en Vincent van den Bogaart. Even kwam Van Otterdijk door Erwin Altena terug tot 3-2 in de 17e en 18e minuut. Vervolgens liep BekenHDSolar uit tot een voorsprong van 7-2 door doelpunten van Rob Verstappen(2x), Roel Maas en Erwin Toonders. In de slotminuut maakte Stefan Verberne er nog 7-3 van.

 

Breukers trad met 5 spelers aan tegen koploper Bankers en kwam in de 5e minuut op 1-0 door een doelpunt van Maarten van den Broek. In deze wedstrijd viel een speler van Breukers geblesseerd uit en met 3 veldspelers was er voor Breukers geen beginnen aan. Bankers won deze wedstrijd met 1-8. Sidi Kourouma scoorde in deze wedstrijd een half dozijn doelpunten. De ander werden gemaakt door Marijn van Bussel en Niels Bankers(strafschop).

 

DeskaMarkt8 en Kanters hielden elkaar goed in evenwicht. De beslissing viel eigenlijk pas in de laatste 3 minuten. In de 16e minuut kwam DeskaMarkt8 wel op een 1-0 voorsprong toen Jos Hurkmans vanaf eigen helft de bal in een leeg Kanters doel schoot. In de 27e minuut schoot Jos Hurkmans met een afstandsschot de 2-0 binnen voor DeskaMarkt8. Een minuut later had doelman Jeroen Roijakkers van Kanters succes met een puntertje, 2-1. Uit een prima aanval met een afsluitende 1-2tje met Jos Hurkmans bepaalde Douwe Hurkmans de uitslag op 3-1 voor DeskaMarkt8.

 

In de 2e klasse wist LeenenRegiobank 5 minuten voor tijd te scoren tegen het Zunneke door een treffer van Frank van Heugten, 0-1. Het Zunneke miste in deze wedstrijd een aantal uitstekende kansen. In de 27e minuut tekende Frank van Heugten vanuit zijn eigen strafschopgebied met een weergaloos doelpunt voor de 0-2 winst van LeenenRegiobank.

 

Uncle Buck had niet veel kans tegen koploper Ons Café. He werd een dikke 3-7 overwinning voor Ons Café door doelpunten van Patrick Meeuws(2x), Mike van de Loo(3x), Mark Struijcken en Ruud Meeuws. Voor Uncle Buck scoorden Anass Bouterfass, Rick van Bussel en Elsayed Elsayyad.

 

Na de 1-0 door Sander van de Loo van Egelantier in de 3e minuut kon Sphinx in de 5e minuut even terugkomen tot 1-1 door een treffer van Marvin Lemmen. Nadat Rein Lommerse zijn eigen doelman op het verkeerde been had gezet en Egelantier op 2-1 kwam was de fut er bij Sphinx wel zo’n beetje uit. Men probeerde het nog wel maar Egelantier was heer en meester. De supersnelle Bennie Wijnen bepaalde nagenoeg in zijn eentje de uitslag op 6-1 door in de 18e, 20e, 26e en 27e minuut te scoren.

 

2019-02-03T19:43:16+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"