Wedstrijdverslagen 25 januari 2019

||Wedstrijdverslagen 25 januari 2019

Wedstrijdverslagen 25 januari 2019

In de hoofdklasse ging CanadeesMarkBerkers voortvarend van start tegen Toff. Al in de 1e minuut stond het 1-0 door een doelpunt van Joost Berkers. In de 8e minuut trok Randy Bankers de stand gelijk, 1-1. CanadeesMarkBerkers bleef doordrukken en bouwde door doelpunten van Juul Nijssen, Joris van Bussel en Willem Slaats(2x) een prima 5-1 voorsprong op. In de 29e minuut gaf Thomas van Bree de uitslag voor Toff een beter aanzien, 5-2.

 

Van Gennip ging tegen Daan’s op dezelfde voet door als vorige week tegen Berkvens. Uit een counter in de 14e minuut schoot Maarten van den Einden de 0-1 in de touwen. Langzaam maar zeker kwam Daan’s beter in zijn spel en na een uitstekende 1-2 met Sjef Lemmens tikte Joost Meeuws in de 21e minuut de 1-1 binnen. Het bleef lekker tegen elkaar opgaan in een aantrekkelijke wedstrijd. Drie minuten voor tijd schoot Mike Verdonschot uit de draai door de benen van de doelman Bart van Lierop de 2-1 in het Van Gennipdoel.

 

Na een superspannende en fijne wedstrijd bracht Postel 2 koploper Berkvens de eerste nederlaag van dit seizoen toe. Met een mooi doelpunt opende Thijs Cortenbach in de 3e minuut de score voor Postel 2, 1-0. Lang duurde die voorsprong niet. Een minuut later schoot Freek van Bussel diagonaal hoog in de kruising de 1-1 binnen. In de 13e minuut kwam Berkvens op een 2-1 voorsprong door een schuiver van Luuk Hoeben. Meteen hierna stond het weer gelijk toen Sven ten Wolde hard raak schoot, 2-2. Met nog 4 minuten voor de boeg schoot Ralf Kolenberg de winnende treffer voor Postel 2 achter doelman Sil Joosten, 3-2. Doelman Wessel Pape hield zijn doel tijdens het slotoffensief van Berkvens met goede reddingen verder schoon.

 

Het duurde geruime tijd voordat in deze sportieve wedstrijd tussen Steenstra en Bij Willem werd gescoord. In de 19e minuut wist Maico Meulen doelman Oelse Venhuizen te kloppen, 1-0. In de 25e minuut deed Niek Smits dat bij doelman Niels Hurkmans, 1-1. De winnende treffer werd in de 28e minuut gescoord door Maico Meulen, 2-1.

 

Tegen het Wapen kwam CanadeesMarkBerkers in hun 2e wedstrijd van de avond op 2-0 door doelpunten van Joost Berkers(7e) en Jesley Thijs(13e). In het 2e gedeelte van de wedstrijd wist het Wapen deze achterstand om te bouwen in een 2-3 overwinning door treffers van Nicky Meeuws(16e en 27e) en doelman Tommy Meeuws(18e).

 

In de 1e klasse stond DeskaMarkt8 binnen 8 minuten op 3-0. In de 2e minuut schampte een schot van Pieter van den Broek de haardos van medespeler Michael Thijssens waarna de bal in het Van Otterdijkdoel verdween, 1-0. Met een afstandsschot zorgde Douwe Hurkmans 2 minuten later voor 2-0 en Jos Hurkmans rondde een snelle combinatie in de 8e minuut keurig af, 3-0. Uit een snelle counter maakte Patrick Mennen er 3-1 van in de 11e minuut. Meteen hierop schoot Jos Hurkmans de bal door de benen van doelman Rob Rijkers, 4-1. Nadat Ronald Claessens er met een puntertje 4-2 van had gemaakt liep DeskaMarkt8 uit naar een 6-2 voorsprong door treffers van Douwe Hurkmans(21e) en Michael Thijssens(24e). Het laatste doelpunt van DskaMarkt8 viel tijdens een 7 minuten tijdstraf van een van de Van Otterdijk spelers. In de slotfase maakte Ronald Claessens er nog 6-3 van.

 

In een hoog tempo werd Loomans tegen Van Zoggel 2 gespeeld. In deze sportieve wedstrijd scoorde Chris van Eijk 4 keer. Lucas de Bruijn en Dirk Sonnemans maakte het halve dozijn doelpunten voor Loomans vol. Bij een 3-0 achterstand speelde Bram van Mierlo zich keurig vrij en schoot de eretreffer voor Van Zoggel 2 binnen.

 

Bij Postel 1 tegen Centersnacks werd 12 keer gescoord. Tot ongeveer halverwege de wedstrijd kon Centersnacks goed aanklampen bij de aanvalsdriften van Postel 1, 3-3. Hierna liep Postel 1 uit naar de 8-4 overwinning. Voor Centersnacks scoorden Tyrone Pelzers, Marcel van den Berkmortel, Arthur Kleeven en Dirk van Lieshout; Voor Postel 1 deden dat Tom van den Bogaart, Ralf Geelen(4x) en Rowan Leenen(3x).

 

Na een prima zaalvoetbalwedstrijd ging BekenHDSolar als winnaar tegen Jagershuis met een 4-5 overwinning naar huis. Al in de 1e minuut zorgde Rik Duijmelinck voor de 1-0 voor Jagershuis. Twee minuten later strafte Vincent van den Bogaard een foutje van de doelman van het Jagershuis af, 1-1. Vervolgens maakte Simon Slegers er na twee solo’s in de 6e en 8e minuut 1-3 van voor BekenHDSolar. Via de binnenkant paal schoot Ruben van den Nieuwenhof de 2-3 binnen voordat Erwin Toonders er 2-4 van maakte. In de 23e en 28e minuut kwam Jagershuis sterk terug tot 4-4 door doelpunten van Rik Duijmelinck en Ruben van den Nieuwenhof. Kort voor tijd zorgde Vincent van den Bogaart met een intikker voor de volle winst van BekenHDSolar, 4-5.

 

In de 2e klasse waren CuundersGlashelder en Educontract sterk aan elkaar gewaagd. Beide teams kregen kansen maar de doelmannen Jordy van Neerven voor CuundersGlashelder en Tom van Oosterhout voor Educontract deden hun werk uitstekend. In de 22e minuut was Tom van Oosterhout kansloos bij een verdekt schot via de binnenkant paal van Stan van Hoof, 1-0.

 

Ook bij LeenenRegiobank en Centraal ging het goed tegen elkaar op. Verkregen kansen werden niet benut. Rens Verlaak werd bij een snelle uitval in de 16e minuut de matchwinnaar voor LeenenRegiobank door met een hard schot de scoren, 1-0.

 

In de laatste 10 minuten vielen de doelpunten bij Egelantier tegen Hurkmans. Na een mooi 1-2tje bracht Mathijs de Jongh zijn team Egelantier in de 20e minuut op een 1-0 voorsprong. In de 25e minuut bracht Willem Hurkmans met een puntertje uit de draai Hurkmans op gelijke hoogte, 1-1.

 

2019-01-28T13:16:22+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"