Wedstrijdverslagen 18 januari 2019

||Wedstrijdverslagen 18 januari 2019

Wedstrijdverslagen 18 januari 2019

In de hoofdklasse had koploper Berkvens de handen meer dan vol aan Van Gennip. In de 3e minuut kwam Van Gennip op 0-1 door een hard schot van Bart Sijbers. In de 10e minuut gaf Luuk Hoeben de bal pasklaar aan Devi Fondon die er 1-1 van maakte. Meteen hierna was het weer Bart Sijbers die via de binnenkant paal voor 1-2 zorgde. In de 17e minuut schoot doelman Dirk Wullems de bal hard en onhoudbaar in de kruising achter doelman Rob Hurkmans, 2-2. Van Gennip deed er alles aan om het ene puntje mee naar Lierop te nemen. Met nog enkele seconden te gaan werd er door Berkvens een hard schot gelost dat via een van de Van Gennip spelers in het doel belandde, 3-2 voor Berkvens.

Doelman Koen Hendrikx, terug van weggeweest, schoot in de 3e minuut Topparty op voorsprong tegen Steenstra, 0-1. Twee minuten later was weer gelijk door een schot van Koen de Louw in de kruising, 1-1. Op aangeven van Wietse Maas maakte Luuk Versteegden de 2-1 in de 12e minuut. Via de vuisten van doelman Koen Hendrikx schoot Koen de Louw in de 14e minuut de 2-2 binnen. In de 18e minuut liep Wietse Maas tegen een hard schot van Steenstra aan waarna de bal achter Koen Hendrikx in het doel verdween, 3-2. Topparty kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte nadat Luuk Versteegden de bal hoog in het doel schoot, 3-3. Een minuut later passeerde Dirk Versteegden zijn eigen doelman, 4-3. Hierna was het verzet van Topparty gebroken en liep Steenstra uit naar een 7-3 overwinning door doelpunten van Joost van der Velden en Koen de Louw(2x) waarvan een uit een strafschop.

Twintig minuten lukte het Daan’s om Acfis onder controle te houden. Luuk Castelijns zorgde in de 2e minuut voor 1-0 voor Acfis. In de 19e minuut schoot Mike Verdonschot na een prima aanval de 1-1 binnen. In de laatste 10 minuten bezorgde Youri van Brussel met een hattrick Acfis de 4-1 winst.

Binnen 15 minuten keek Bij Willem tegen een 0-5 achterstand aan tegen Postel 2. In de 9e minuut opende Nick Kusters na een korte solo de score voor Postel 2. Doelman Oelse Venhuizen schoot een minuut later van afstand de bal tegen een speler van Postel 2 aan waarna de bal in zijn doel verdween, 0-2. Meteen hierna tekende Dirk Maas voor de 0-3. In de 12e en 15e minuut passeerde Thijs Cortenbach doelman Oelse Venhuizen op nagenoeg identieke wijze en zorgde voor de 0-5. Drie minuten later zorgde Max van Santvoort voor de eretreffen voor Bij Willem, 1-5. Kort voor tijd bepaalde Nick Kusters de uitslag op 1-6 voor Postel 2.

In de 1e klasse schoot Tom van den Bogaart al in de 1e minuut vanaf eigen helft de 0-1 voor Postel 1 in het verlaten doel van BekenHDSolar. Drie minuten later trok Vincent van den Bogaart de stand gelijk, 1-1. In de 10e minuut zorgde Norbert Maas voor de 1-2 van Postel 1. In de 18e minuut tijdens een numerieke meerderheid schoot Erwin Toonders de gelijkmaker binnen, 2-2. In het laatste deel van de wedstijd trok Postel 1 de overwinning naar zich toe door treffers van Bart Hurkmans en Norbert Maas, 2-4.

Breukers was geen partij voor een goed op dreef zijnd Jagershuis. Door doelpunten van Ruben van den Nieuwenhof(2x), Toon Filippini, Rik van Berlo, doelman Jelle Welten en Jan van Lierop stond Jagershuis in de 26e minuut op 0-6. In de laatste minuut verzilverde Alex Banfi een strafschop en redde daarmee de eer voor zijn team, 1-6.

Kanters had niet veel in te brengen tegen Van Zoggel 2 dat met 0-5 deze wedstijd won. De doelpunten werden gemaakt door Teun Verhees, Rick van Tulden(2x) en Bram Verhees(2x).

Negen keer werd er gescoord bij Centersnacks tegen Van Otterdijk. Beide teams gingen goed tegen elkaar op. Van Otterdijk kwam op 0-2 door doelpunten van Stefan Verberne en doelman Roel van Otterdijk in de eerste 10 minuten. In de 18e en 19e minuut trokken Roland Martens en Tyrone Pelzers de stand gelijk, 2-2. In deze fase miste Centersnacks diverse kansen. Tussen de 24e en 27e minuut nam Centersnacks afstand door doelpunten van Toon van Seggelen en John van Ganzewinkel(2x), 5-2. Door het ingezette slotoffensief kwam Van Otterdijk nog terug tot 5-4 door doelpunten van Stefan Verberne en Bart van Otterdijk.

In de 2e klasse had Sphinx tegenstander Uncle Buck behoorlijk goed in de tang. In de 14e minuut kwam Sphinx op 0-1 door een schot van Marvin Lemmen. De laatste 10 minuten waren duidelijk voor Uncle Buck. In de 20e minuut trok Elsayed Elsayyad de stand gelijk, 1-1. Rick van Bussel bezorgde in de 24e en 27e minuut met zijn doelpunten Uncle Buck de 3-1 winst. Doelman Niels Bouwmans van Sphinx voorkwam een aantal zekere doelpunten van Uncle Buck.

CuundersGlashelder speelde attenter dan Bleekerven en stond na 10 minuten al met 3-0 voor door doelpunten van Joeri Cuunders en Jordy van Lunsen(2x). In de 24e minuut redde Tijn Aarts de eer door de bal in 2e instantie binnen te schieten, 3-1.

Hurkmans had zijn dag niet en verloor met 0-2 van LeenenRegiobank. In de 11e minuut schoot doelman Sjoerd Hooglugt de bal tegen de rug van tegenstander Rob Nijssen waarna de bal in het Hurkmans doel verdween, 0-1. In de 26e minuut omspeelde Sander Gerritsen doelman Hooglugt na een counter en schoot de 0-2 binnen.

Het Zunneke bood goed tegenstand tegen Ons Café. Rudi Strauss(1e) 0-1; Mike van de Loo(5e) 0-2; Rens van Lieshout(5e) 1-2; Mike van de Loo(6e) 1-3; doelman Anton van Moorsel(12e) 2-3; Mark Nieuwesteeg(15e) 2-4; Rens van Lieshout(21e) 3-4 en Rudi Strauss(25e) 3-5.

2019-01-21T18:39:32+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"