Wedstrijdverslagen 11 januari 2019

||Wedstrijdverslagen 11 januari 2019

Wedstrijdverslagen 11 januari 2019

In de 1e klasse kreeg Postel 1 tegen DeskaMarkt8 voldoende kansen om te scoren. Doelman Rob Opdam van DeskaMarkt8 stond vaak in de weg. Door doelpunten van Jos(2x) en Douwe Hurkmans stond DeskaMarkt8 binnen 15 minuten op 3-0. Met een hakje achter het standbeen langs verkleinde Tom van den Bogaart de achterstand tot 3-1. DeskaMarkt8 liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en Bart van Heugten(2x) en Marijn Seijkens vergrootten de voorsprong naar 6-1. Met een hard schot hoog in het doel bepaalde Tom van den Bogaart de einduitslag op 6-2 voor DeskaMarkt8.

Met een schot door de benen van doelman René Jansen opende Willem van den Broek in de 8e minuut de score voor Kanters tegen Centersnacks. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en kregen ook voldoende kansen om te scoren. In de 14e minuut kwam Kanters op 2-0 door een diagonaal schot van Pieter Velings. Doelman René Jansen ging mee in de aanval en zag kans om vanaf de 10 meterlijn de 2-1 te scoren. In de 28e minuut zag Tim Fleskens dat het Centersnacks doel leeg was en schoot van afstand de 3-1 in het doel.

Pittig werd er gespeeld bij Jan&Jan tegen Breukers. In de 4e minuut opende Boris de Lau de score voor Breukers met een schot vanaf de 10 meterlijn. Nog in dezelfde minuut schoot Loet van den Heuvel vanaf de aftrap de 1-1 binnen. In de 17e minuut stopte Erik Urlus een strafschop van Maarten van den Broek voor Breukers. Keeper Geert de Lau bezorgde met een afstandsschot in de kruising zijn team Breukers de 1-2 overwinning.

De wedstrijd van de gemiste kansen c.q. door de doelmannen gestopte scoringsmogelijkheden was die tussen Loomans en Bankers. In de 6e minuut kwam Bankers op 0-1 door een doelpunt van Jordi Giebelen. De doelmannen Davy Linders (Loomans) en Niels Bankers (Bankers) hielden bij de vele aanvallen hun doel schoon. Enige consternatie ontstond in de slotfase toen Loomans een doelpunt claimde dat door de scheidsechter niet was gezien. Ook de lijnrechter had het niet gezien, althans hij greep niet in door te vlaggen. Kort voor tijd bepaalde Stan Verhees de uitslag op 0-2 voor Bankers toen hij een teruggelegde bal binnenschoot.

In de 2e klasse kwam Educontract duidelijk te kort tegen CuundersGlashelder. Ruim 10 minuten ging het goed tegen elkaar op maar daarna nam CuundersGlashelder afstand. Jordy van Lunsen(kopbal), Stan van Hoof(2x), Niels van Santvoort en Jordy Overman zorgden tussen de 12e en 28e minuut voor een 0-5 voorsprong voor CuundersGlashelder. In de 29e minuut scoorde Educontract 2 keer door doelman Tom van Oosterhout en Daan Hooglugt, 2-5.

LeenenRegiobank en het Zunneke deelden de punten. Michiel Peters opende in de 3e minuut de score voor het Zunneke met een diagonaal schot, 0-1. Door een foutje in de verdediging van het Zunneke zag Teun Loomans kans om een minuut later de stand op gelijke hoogte te brengen, 1-1. Met een hard schot van Han Gerritsen in de kruising kwam LeenenRegiobank op 2-1. In de 27e minuut zag Martien van Heugten zijn harde werken beloond met een doelpunt voor het Zunneke, 2-2.

 

2019-01-13T20:44:43+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"