Wedstrijdverslagen 4 januari 2019

||Wedstrijdverslagen 4 januari 2019

Wedstrijdverslagen 4 januari 2019

In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld. CanadeesMarkBerkers en Topparty traden tegen elkaar aan. Topparty ging voortvarend van start. CanadeesMarkBerkers had meer moeite om op dreef te komen. Hidde Maas zette Topparty in de 10e minuut op voorsprong door een aanval met Ralf van de Laar met een intikker af te sluiten, 0-1. Het ging lekker tegen elkaar op. Na een schitterde aanval over 3 schijven schoot Wouter Berkvens in de 21e minuut de gelijkmaker achter doelman Bert Meeuws, 1-1. Net toen Topparty weer alles op de aanval zette ging doelman Bert Meeuws goed de fout in waarbij Thijs Haasen hem de bal ontfutselde en in de 23e minuut de winnende 2-1 voor CanadeesMarkBerkers scoorde.

In de 1e klasse  kwam Breukers al een heel vlug op voorsprong tegen BekenHDSolar toen Maarten van den Broek in de 1e minuut de 0-1 binnenschoot. In de 9e minuut trok Erwin Toonders met een intikker de stand gelijk, 1-1. Beide teams vielen aan en kregen ook kansen. In de 20e minuut lukte het Maarten van den Broek om de 1-2 voor Breukers te maken. BekenHDSolar deed er alles aan om gelijk te komen. Breukers bleef gevaarlijk met uitvallen en met nog twee minuten te gaan lukte het Stefan Meulendijks om de uitslag op 1-3 voor Breukers te bepalen.

Twee keer kwam Van Otterdijk op voorsprong tegen Loomans maar de winst ging uiteindelijk naar Loomans. Ton Schuurmans(1e) 1-0; Erwin Altena(3e) 1-1; Marijn Altena(9r) 1-2; Chris van Eijk(13e) 2-2; Ronald Claessens(21e) 2-3; Lucas de Bruijn(22e), 3-3 en Chris van Eijk(29e) 4-3.

Centersnacks behaalde een 4-1 overwinning op Kanters. Beide teams vielen veelvuldig aan. Tyrone Pelzers opende in de 5e minuut de score voor Centersnacks, 1-0. Met een schitterend doelpunt, diagonaal snoeihard in de bovenhoek, trok Rick Krosenbrink in de 15e minuut de stand gelijk, 1-1. Kanters gooide alles op de aanval waar de doelman zich ook in moeide. Centersnacks maakte daar dankbaar gebruik van en Tyrone Pelzers (18e) en Roland Martens(20e) schoten de bal van eigen helft in het Kanters doel, 3-1. In de 19e minuut bepaalde Tyrone Pelzers met zijn hattrick de uitslag op 4-1 voor Centersnacks.

In de 2e klasse ging Educontract heel voortvarend van start tegen Bleekerven. Binnen 3 minuten stond het 2-0 door doelpunten van Daan Hooglugt en Bart van Brussel. In de 10e minuut schoot Patrick Wijdeveld hard vanuit de draai de 2-1 voor Bleekerven binnen. Met een onverwacht afstandsschot schoot Rick Rijnders de 2-2 in de touwen. Nog geen twee minuten later kwam Educontract weer aan de leiding door een afstandsschot van Bart van Brussel, 3-2. De druk van Bleekerven werd steeds groter en het commentaar van Educontract werd steeds luider. In de 27e minuut benutte Joris van Horne een strafschop voor het neerhalen van een Bleekerven-speler, 3-3. Joris van Horne schoot in de 30e minuut met een schot uit de draai Bleekerven naar een 3-4 overwinning.

Hurkmans en Centraal waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. In de 8e minuut gingen doelman Roy Bukkems van Centraal en Ralf Hurkmans een duel aan op een hoog in het strafschopgebied van Centraal gespeelde bal. Beiden deden hun best de bal met het hoofd in of uit het doel werken waarbij Roy Bukkems als laatste de bal met zijn hoofd ongelukkig in het eigen doel kopte, 1-0. In de 17e en 20e minuut was de snelle Thijs Bekx de achterhoedespelers van Centraal te vlug af en scoorde 2 keer waardoor Hurkmans deze wedstrijd met 3-0 won.

 

2019-01-07T22:05:12+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"