Wedstrijdverslagen 28 december 2018

||Wedstrijdverslagen 28 december 2018

Wedstrijdverslagen 28 december 2018

In de hoofdklasse hielden Van Gennip en Toff elkaar ongeveer een halve wedstrijd goed in evenwicht, 1-1 door doelpunten van Gijs Kuijpers voor Toff en Tim van Lieshout voor Van Gennip. Tussen de 14e en 22e minuut liep Toff echter uit naar een 1-6 voorsprong. In de 25e minuut bepaalde Guus Berkers de uitslag op 2-6 voor Toff. De overige doelpunten van Toff kwamen op naam van Gijs van Helmond(2x), Martijn van den Einden, Niels van Horne en een eigen doelpunt van Tim van Lieshout. In de laatste minuut kreeg een speler van Van Gennip na groen op de strafbank nog rood voor het blijven hebben van commentaar op de leiding van de scheidsrechter.

Van Zoggel 1 kwam in de 2e minuut door een doelpunt van Robin van den Aker tegen Berkvens op achterstand, 1-0. Vervolgens ontwikkelde zich een prima en sportieve wedstrijd waarbij Van Zoggel goed tegenstand bood. In de 13e minuut liep Stefan Maas nagenoeg op de doellijn tegen de bal aan die in eigen doel verdween, 2-0. Pas in de slotfase nam Berkvens door Robin van den Aker(27e) en Freek van Bussel(28e) afstand van Van Zoggel, 4-0.

In een wedstrijd met flinke inzet won het Wapen van een verjongd Daan’s. Rob van Santvoort en Nicky Meeuws zetten het Wapen in de 2e en 5e minuut op een 2-0 voorsprong. Op aangeven van Joost Meeuws rondde Thijs Martens een aanval van Daan’s keurig af, 2-1. In de 23e minuut draaide Nicky Meeuws prima om doelman Stefan Vaas heen en tekende de 3-1 voorsprong aan. Thijs Martens verkleinde in de 27e minuut de achterstand tot 3-2, tevens de einduitslag.

In de 1e klasse gingen Postel 1 en Jagershuis 20 minuten lekker tegen elkaar op, 2-2. Daarna liep Postel 1 uit tot een 5-2 overwinning. De doelpuntenmakers waren Bas van den Wittenboer(5e) 0-1, Joey Sonnemans(6e) 1-1, Daan Kuijpers(7e) 1-2, Joey Sonnemans(11e) 2-2, Rowan Leenen(20e) 3-2, Tom van den Bogaart(26e) en Norbert Maas(29e) 5-2.

DeskaMarkt8 met Antoine Kappé in hun midden was in deze sportieve wedstrijd een onneembare vesting voor Kanters. De vele aanvallen van Kanters stuitten steeds op de straffe verdediging van DeskaMarkt8. Slechts eenmaal in de 21e minuut bij een 0-2 achterstand zag Jan Verberne kans om uit een scrimmage de eretreffer voor Kanters te scoren. DeskaMarkt8 won deze wedstrijd uiteindelijk met 1-5. De doelpunten werden gemaakt door Antoine Kappé(3x), Jos Hurkmans en een eigen doelpunt van Jan Verberne die de bal ongelukkig in eigen doel liep.

In de 6e minuut kreeg Bankers tegen Jan&Jan een strafschop toegewezen voor het vasthouden van een speler. Sohail Rahimi benutte deze kans, 1-0. Er ontwikkelede zich een pittige wedstrijd. In de 15e minuut schoot doelman Niels Bankers van afstand de 2-0 binnen. Jan&Jan speelde goed maar het lukte hun niet om te scoren. Met nog 10 minuten te gaan bepaalde Sohail Rahimi met een mooi afstandsschot de uitslag op 3-0 voor koploper Bankers.

In de 2e klasse haalde Hurkmans flink uit tegen Sphinx. Sphinx speelde zoals altijd zeer fanatiek in de aanval maar de routine van Hurkmans speelde een duidelijke hoofdrol. Hurkmans combineerde er goed op los en Ralf Hurkmans was zeer goed op dreef. Samen met zijn vader Willem zorgden ze beiden voor de 8 treffers van Hurkmans. Ralf 6 en Willem 2. Bij een 4-0 achterstand scoorde Rein Lommerse in de 17e minuut de 4-1. Vervolgens maakte Willem Toemen er in de 19e minuut met een niet vaak voorkomende kopbal 4-2 van en schoot Rein Lommerse in de 20e minuut hard in de kruising de 4-3 binnen. Even een dip van Hurkmans dat hierna het initiatief weer naar zich toe trok en de wedstrijd met 8-3 won.

Bleekerven en Egelantier lieten een aantrekkelijke wedstrijd zien met veel inzet. In de 10e minuut schoot Robin Rijnders snoeihard in de bovenhoek de 1-0 voor Bleekerven binnen. Martijn Bouwmans zette Egelantier vervolgens met zijn twee treffers in de 14e en 18e minuut op een 1-2 voorsprong. In de 29e minuut maakte Mathijs de Jongh er 1-3 van voordat Ward Slegers met een intikker voor de 2-3 einduitslag zorgde.

Centraal bleek te sterk voor Educontract. In de 14e minuut schoot Mark van Oosterwijk van afstand de 1-0 voor Centraal binnen. Een minuut later stond het 2-0 door een intikker van Roy Bukkems. In de 17e minuut verkleinde Axel van den Biggelaar de achterstand door de 2-1 binnen te schieten na een foutje van de doelman van Centraal.

Sander en Han Gerritsen van LeenenRegiobank schoten ieder met 2 doelpunten Uncle Buck naar een 4-1 nederlaag. De eretreffer van Uncle Buck werd met een hard schot gescoord door Elsayed Elsayyad. Door het onvoldoende kennen van de spelregels kreeg Uncle Buck nogal wat vrije schoppen tegen zich.

 

2018-12-30T20:35:53+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"