Wedstrijdverslagen 21 december 2018

||Wedstrijdverslagen 21 december 2018

Wedstrijdverslagen 21 december 2018

In de hoofdklasse werden 2 wedstrijden gespeeld. Postel 2 moest het opnemen tegen koploper Berkvens. Het werd een leuke en sportieve wedstrijd. Berkvens kwam op een voorsprong van 0-3 voordat Niels Zwinkels van eigen helft doelman Sil Joosten klopte. Vanaf de 22e minuut bouwde Berkvens naar een 1-7 overwinning. De doelpunten van Berkvens kwamen op naam van Robin van den Aker, Freek van Bussel(2x), Luuk Hoeben(2x), Devi Fondon en Niels Schweren.

Bij Willem en Van Zoggel 1 hielden elkaar lange tijd in evenwicht in een aantrekkelijke wedstrijd. In de 16e minuut passeerde Ruud Smits doelman Oelse Venhuizen met een mooie voetbeweging, 0-1. In de 23e minuut kwam Bij Willem op gelijke hoogte door een afstandsschot van Oelse Venhuizen, 1-1. Het ging lekker op en neer en pas 3 minuten voor tijd bezorgde Niek Smits met zijn doelpunt Bij Willem de 3 punten, 2-1.

2018-12-23T21:37:19+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"