Wedstrijdverslagen 14 december 2018

||Wedstrijdverslagen 14 december 2018

Wedstrijdverslagen 14 december 2018

In de hoofdklasse stond de topper tussen Acfis en Postel 2 op het programma. Al na 2 minuten schoot Luuk Castelijns hard van afstand raak, 1-0.  In de 13e minuut schoot hij diagonaal hard de bal achter doelman Wessel Pape, 2-0 voor Acfis. Nog in dezelfde minuut verkleinde Nick Kusters met een snoeihard schot de achterstand voor Postel 2 tot 2-1. Wessel Pape vond in de 20e minuut van afstand het doel van Acfis, 2-2. De spanning nam behoorlijk toe. Na een 1-2tje met Luuk Castelijns schoot Rik van de Ven Acfis in de 22e minuut op voorsprong, 3-2. Voor het ontnemen van een scoringskans kreeg Postel 2 een strafschop te nemen in de 24e minuut. Deze werd door Nick Kusters feilloos benut, 3-3. De laatste minuten waren voor Acfis. Met een prachtig afstandsschot precies in de benedenhoek schoot Luuk Castelijns in de 27e minuut raak, 4-3. Met nog een minuut te gaan maakte Léon van den Bosch er nog 5-3 van.

Van Zoggel 1 en Steenstra lieten een aantrekkelijk wedstrijd zien. Na een blunder van doelman Dennis Kanters kwam Van Zoggel in de 6e minuut op 1-0. Een minuut later werkte Tijn van den Tillaar de bal achter de Steenstra-goalie 2-0. Met twee doelpunten in de 16e  en 17e minuut zette Lex Klaver Van Zoggel op een comfortabele voorsprong van 4-0. In de 19e en 20e minuut maakten Koen de Louw en Maico Meulen de achterstand voor Steenstra kleiner tot 4-2. In de 22e minuut maakte Wesley Maas er 5-2 van voor Van Zoggel. Na een foutje van doelman Coen Smits bepaalde Justin Hoeben in de 27e minuut de uitslag op 5-3 voor Van Zoggel 1.

Bij Willem had totaal niets in te brengen tegen koploper Berkvens. Het werd een 1-10 zege voor Berkvens. Bij een achterstand van 0-9 redde Fabio Peters de eer voor Bij Willem. Voor Berkvens scoorden Niels Schweren(2x), Devi Fondon(3x), Robin van den Aker(3x) en Luuk Hoeben(2x).

De Lieropse confrontatie om de laatste plek tussen Van Gennip en Topparty eindigde in een 5-2 winst voor Van Gennip. In de 6e minuut opende Thijs Meeuws de score voor Topparty. Twee minuten later trok Tim van Lieshout de stand gelijk, 1-1. Beide teams deden er alles aan om deze wedstrijd te winnen. Met een schot in de korte hoek van Kevin Geerts kwam Van Gennip in de 25e minuut op voorsprong, 2-1. Na het goed toepassen van de voordeelregel kon Maarten van den Einden er in de 23e minuut 3-1 van maken. In deze fase van de wedstrijd had Topparty het meeste balbezit en bleef Van Gennip gevaarlijk met counters. In de 28e minuut maakte Tim van Lieshout er met zijn 2e treffer 4-1 van. Een minuut later werd het na het benutten van een strafschop door Ralf van de Laar 4-2. In dezelfde minuut was Tom Raijmakers er als de kippen bij om de eindstand op 5-2 voor Van Gennip te bepalen.

In de 1e klasse lieten Postel1 en BekenHDSolar een fijne wedstrijd zien. Veel inzet van beide kanten. Maar liefst 28 minuten lang vielen er geen doelpunten mede door het goede keeperswerk van Paul van den Boomen van BekenHDSolar. Toen kreeg Tom van den Bogaart een goede kans en schoot hard uit de draai in de kruising, 1-0. Bij twee counters lukte het Bart Hurkmans nog om in de 29e en 30e minuut de eindstand op 3-0 te bepalen.

Bankers had de grootste moeite met Breukers dat enkele keren het aluminium raakte. In de 13e minuut verraste Marijn van Bussel interim doelman Geert de Lau met zijn afstandsschot, 1-0. In de 20e minuut stond Rick Goedhart op de juiste plek om een mooie aanval van Bankers af te ronden, 2-0. Daar bleef het bij.

Binnen 20 seconden stond Loomans met 1-0 voor tegen DeskaMarkt8 door een doelpunt van Lucas de Bruijn na een 1-2tje met Chris van Eijk. Vervolgens ging het lekker tegen elkaar waarbij het Jos Hurkmans maar niet lukte om het net te vinden. In de 17e minuut schoot Lucas de Bruijn Loomans naar een 2-0 voorsprong na een goede combinatie. In de 25e minuut redde Douwe Hurkmans vanaf ongeveer 10 meter de eer voor DeskaMarkt8. Het bleef spannend en daar maakte Koen Tomassen met en strak schot in de 28e minuut een einde aan, 3-1 voor Loomans.

In de 2e klasse behaalde het Zunneke z’n eerste zege door met 4-2 van CuundersGlashelder te winnen. CuundersGlashelder speelde de hele wedstrijd met een man minder. In de 9e en 21e minuut schoot Mathijs Peters de 2-0 voorsprong binnen voor het Zunneke. Drie minuten later maakte Martien van Heugten er 3-0 van voordat Dirk van Eijk weer twee minuten later voor CuundersGlashelder wist tegen te scoren, 3-1 In dezelfde minuut schoot Jeroen Knoops snoeihard in de rechter bovenhoek raak, 4-1. In de slotminuut gaf Dirk van Eijk de uitslag een beter aanzien voor zijn team, 4-2.

LeenenRegiobank en Egelantier waren goed aan elkaar gewaagd. Bij een goed uitgespeelde aanval kwam Egelantier in de 14e minuut op 0-1 door een doelpunt van Cas Manders. Ruim 10 minuten later schoot Lex Lemmens na een 1-2tje op snelheid Egelantier naar de 0-2 overwining.

2018-12-16T23:04:10+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"