Wedstrijdverslagen 30 november 2018

||Wedstrijdverslagen 30 november 2018

Wedstrijdverslagen 30 november 2018

In de hoofdklasse bracht Van Zoggel 1 Acfis de eerste nederlaag toe in dit seizoen. De jongste speler van de SZS, Tijn van den Tillaar scoorde al nagenoeg vanaf de intrap de 0-1 voor Van Zoggel. In de 3e minuut trok Youri van Brussel van dichtbij de stand gelijk, 1-1. Een minuut later stond Van Zoggel door een doelpunt van Lex Klaver weer voor, 1-2. Niet lang daarna schoot Youri van Brussel de gelijkmaker binnen, 2-2. In de 16e minuut kwam Van Zoggel weer op voorsprong door een doelpunt van Ruud Smits, 2-3. In de 18e minuut stopte doelman Coen Smits een door Luuk Castelijns van Acfis ingeschoten strafschop. In de 20e minuut was Bram van Dijk wel succesvol, 3-3. Deze aantrekkelijke wedstrijd werd in een hoog tempo gespeeld. In de 26e minuut zette Jacky Janssen Van Zoggel opnieuw op voorsprong, 3-4. Acfis deed er alles aan om op gelijke hoogte te komen echter bij en snelle uitval bepaalde Wesley Maas na een 1-2tje voor Van Zoggel 1 de winst op 3-5.

Het Wapen behaalde een dikke 0-5 overwinning op Toff. Al in de 1e minuut opende Nicky Meeuws de score, 0-1. In de 12e minuut schoot René Cranenbroek van afstand via de paal de 0-2 binnen. Gelegenheidsdoelman Thomas van Bree van Toff deed wat hij kon maar wist niet te voorkomen dat Nicky Meeuws in de 14e en 18e minuut zijn hattrick voltooide, 0-4. Met nog 4 minuten te gaan schoot Frans Bruijstens na een 1-2tje met Nicky Meeuws de einduitslag 0-5 op het scorebord.

Van Gennip tegen CanadeesMarkBerkers ging goed tegen elkaar op. In de 9e minuut zette Kevin Geerts Van Gennip met een diagonaal schot op 1-0. Twee minuten later trok Robin Janssen met een harde schuiver de stand gelijk, 1-1. Kees Verberne schoot CanadeesMarkBerkers in de 21e minuut naar een 1-2 voorsprong. Nauwelijks een minuut later schoot Bart Sijbers hard de 2-2 eindstand binnen.

Bij Steenstra tegen Postel 2 omspeelde Dirk Maas in de 12e minuut doelman Niels Hurkmans en tikte de 0-1 binnen. In de 15e minuut schoot Koen de Louw uit de draai de bal hard en hoog in het Postel doel, 1-1. Steenstra kwam weer aan de leiding nadat Dennis Kanters na een prima combinatie de 2-1 binnenschoot. Een minuut later maakte Justin Hoeben er 3-1 van voor Steenstra. Het leek erop dat Steenstra nog veel verder zou uitlopen. Dirk Maas stak daar in de 27e minuut een stokje voor, 3-2. Kort voor tijd maakte Dennis Kanters er nog 4-2 van voor Steenstra.

In de 1e klasse behaalde Loomans zijn eerste overwinning dit seizoen. In de 11e minuut schot Koen Tomassen de bal hard en hoog in het doel, 1-0. Ton Schuurmans maakte er in de 18e minuut 2-0 van voor Loomans. Drie minuten later kwam Postel 1 terug tot 2-1 door een doelpunt van Norbert Maas. Met nog 1 minuut door de boeg bepaalde Dirk Sonnemans de uitslag op 3-1 voor Loomans.

DeskaMarkt8 leed z’n eerste nederlaag deze competitie. Jos Hurkmans schoot in de 17e minuut tegen de paal van Breukers in deze in een laag tempo gespeelde wedstrijd. Beide teams kregen weinig kansen. Man van de wedstrijd werd Geert Tomassen nadat hij in de 27e minuut uit de draai doelman Rob Opdam verraste en Breukers naar de overwinning schoot, 0-1.

Van Otterdijk tegen BekenHDSolar was niet zo’n lekkere wedstrijd. In de 20e en 27e minuut kreeg Van Otterdijk een strafschop toegekend. Patrick Mennen en Merijn Altena misten beiden. BekenHDSolar sloot deze wedstrijd winnend af. Rens Briels, Frank Dijkmans, een eigen doelpunt van Erwin Altena en Simon Slegers(2x) brachten de 5 doelpunten van BekenHDSolar op het scorebord. Door een eigen doelpunt van Frank Dijkmans in de 4e minuut werd de eer van Van Otterdijk gered, 1-5.

De topper tussen Jan&Jan en Jagershuis eindigde in een 4-4 gelijkspel. Onvoorstelbaar dat Jagershuis een tot 5 minuten voor tijd opgebouwde 0-4 voorsprong in de laatste 5 minuten prijsgaf en met 4-4 gelijk speelde. Natuurlijk ook een goede prestatie van Jan&Jan. Direct na de wedstrijd kreeg een speler van Jagershuis de rode kaart getoond voor het beledigen van de scheidsrechter. Voor Jagershuis scoorden Ruben en Job van den Nieuwenhof, Roy van den Biggelaar en Thijs van Heugten. Voor Jan&Jan waren Stijn Sanders, Tim Schuts, doelman Frank Ceelen en Paul Boetselaers de doelpuntenmakers, 4-4.

Door het gelijke spel van Jan&Jan en Jagershuis nestelde Bankers zich netjes in de top van het klassement na de dikke 1-7 winst op Van Zoggel 2. Bij een 0-5 achterstand redde Maxime Hollanders de eer voor Van Zoggel 2. Voor Bankers scoorden Jordi Giebelen(2x), Wesley Janssen, Sohail Rahimi(2x), Jouke van den Boomen en Niels Bankers.

In de 2e klasse opende Bart van Brussel in de 2e minuut met een strak schot in de uiterste benedenhoek de score voor Educontract tegen LeenenRegiobank. In de 7e en 8e minuut schoot Rens Verlaak LeenenRegiobank naar een 1-2 voorsprong. Lang ging het goed tegen elkaar op en in de 22e minuut liet Rens Hurkmans een hard en onhoudbaar schot los, 2-2. Met nog 3 minuten te gaan schoot Bart van Brussel de winnende treffer binnen, 3-2.

Bleekerven kwam in de 5e minuut op voorsprong tegen het Zunneke door een treffer van Ward Slegers, 0-1. Nog geen minuut later schoot Mathijs Peters de 1-1 binnen. Vervolgens ging het 20 minuten doelpuntloos tegen elkaar op. Met nog 4 minuten te gaan zorgde Joris van Horne voor 1-2 en nog geen minuut later met een mooi lobje over de doelman voor een 1-3 voorsprong voor Bleekerven. Even drong het Zunneke aan en scoorde Harrie Maas met een mooi hakje de 2-3 voor het Zunneke. Daar bleef het bij.

Jordy van Lunsen(5e,17e) en Niels van Santvoort(20e) zorgden voor een 0-3 voorsprong voor CuundersGlashelder. Rob van der Weijst van Uncle Buck startte in de 21e minuut een solo van eigen helft en schoot de 1-3 binnen. De einduitslag bepaalde Jordy van Lunsen met zijn hattrick snoeihard net onder lat, 1-4.

2018-12-02T22:11:02+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"