Wedstrijdverslagen 23 november 2018

||Wedstrijdverslagen 23 november 2018

Wedstrijdverslagen 23 november 2018

In de strijd om de Roman Techno Cup ging 2e klasser Centraal voortvarend van start tegen hoofdklasser Acfis. Al in de 3e minuut schoot Mark van Oosterwijk in de uiterste benedenhoek van het Acfis doel, 1-0. Een offensief van Acfis tussen de 8e en 10e minuut leverde 4 doelpunten op voor Acfis. De volgende 15 minuten hield Centraal goed stand. Tussen de 24e en 28e minuut sloeg Acfis vijf keer toe en kwam hierdoor een ronde verder. De doelpunten van Acfis werden gemaakt door Bas Imandt(4x), Luuk Castelijns(2x) en Youri van Brussel(3x), 1-9.

Berkvens versloeg met vrij grote cijfers Daan’s.  Daan’s kreeg wel kansen maar was niet gelukkig in de afwerking of kwam doelman Sil Joosten tegen. In de 9e minuut opende Robin van den Aker de score voor Berkvens. Vijf minuten later schoot Luc Bouwmans van ongeveer de middenlijn de 1-1 binnen. Berkvens vond vervolgens nog 5 keer het doel van Stefan Vaas door Niels Schweren, Robin van den Aker, Freek van Bussel(2x) en Devi Fondon, 1-6.

Frank Dijkmans bracht 1e klasser BekenHDSolar in de 1e minuut op 1-0 tegen hoofdklasser Toff door na een counter te scoren. In de 12 en 14e minuut scoorde Nils van Horne twee keer voor Toff tijdens de straftijd van een speler van BekenHDSolar. Weer twee minuten later maakte hij de hattrick vol door als laatste de bal na een kluts in het doel te tikken, 1-3.

Bankers bouwde tegen Loomans een 1-4 voorsprong op in de eerste 20 minuten van de wedstrijd. In de laatste 10 minuten zag Loomans kans om nog 3 keer te scoren, 4-4. De strafschoppenserie werd door Bankers beter benut waardoor ze een ronde verder zijn gekomen. De doelpunten van Bankers werden gemaakt door doelman Niels Bankers, Wesley Janssen en Jordi Giebelen(2x). Voor Lomans waren Lucas de Bruijn,(2x), Gijs Hurkmans en Chris van Eijk de doelpuntenmakers.

In de eerste 20 minuten werd er bij Postel 2 tegen Bij Willem niet gescoord. Vervolgens schoten Niels Roijakkers, Jan van der Veen en Jan Meulendijks Bij Willem naar een 0-3 voorsprong. In de slotfase werd het nog even spannend. Thijs Cortenbach benutte in de 28e minuut een strafschop en een minuut later schoot hij vanaf de 10 meter lijn raak, 2-3. Daar bleef het bij.

1e Klasser Centersnacks kon tegen hoofdklasser Topparty zijn draai niet vinden. De passes kwamen niet aan. Topparty speelde daarentegen een van zijn beste wedstrijden. Bert Meeuws en Luuk Versteegden zorgden in de 9e en 11e minuut voor een 2-0 voorsprong voor Topparty. Een ongelukkig eigen doelpunt van Ralf van de Laar (bal tegen de voet) zorgde voor de 2-1 in de 13e minuut. Topparty ging niet bij de pakken neerzitten en pakte de draad weer op. Luuk Versteegden en Hidde Maas zorgden in de 15e en 23e minuut voor de 4-1 voorsprong. In de 29e minuut verkleinde Tyrone Pelzers na een snelle uitval de achterstand tot 4-2. In de slotminuut bepaalde Bert Meeuws de uitslag op 5-2 voor Topparty.

Van Gennip kon niets inbrengen tegen Steenstra. In de eerste 25e minuten scoorde Steenstra maar liefst 7 keer, 0-7. In de 27e minuut strafte Bart Sijbers nonchalant uitverdedigen van Steenstra af, 1-7. In de slotseconden maakte Chris Filippini er nog 2-8 van. Voor Steenstra scoorden Joost van der Velden(2x), Justin Hoeben(4x), Thijs Thijs en Wesley van den Boomen.

1e Klasser Jan&Jan en hoofdklasser Van Zoggel 1 maakten er een mooie wedstrijd van. Van Zoggel kwam door doelpunten van Jacky Janssen, Ruud Smits en Wesley Maas op een 0-3 voorsprong in de 17e minuut. Doelman Frank Ceelen schoot in de 19e minuut met een dropkick de 1-3 binnen en in de 23e minuut passeerde Rick Kleijsen doelman Coen Smits, 2-3. Na het prima uitspelen van doelman Frank Ceelen maakte Stefan Maas aan alle onzekerheid een einde door de 2-4 binnen te tikken.

In de 2e klasse werd de topper tussen Ons Café en Hurkmans gespeeld. Gerwin Mulder opende de score voor Ons Café in de 8e minuut door na aangeven van Dirk Acda de bal met de hak binnen te tikken. In de 13e minuut schoot Mike van de Loo van afstand de 2-0 achter de Hurkmans doelman. Lange tijd ging het goed tegen elkaar op. In de 24e minuut schoot Ralf Hurkmans de bal via de hak van Mark Struijcken achter doelman Dirk Acda, 2-1. Drie minuten later maakte Rudi Strauss er met een verdekt schot 3-1 van. Hurkmans kwam in de 28e minuut door een door Henri van Lieshout benutte strafschop wegens hands terug tot 2-3. Hurkmans kreeg goede kansen om te scoren in deze wedstrijd maar doelman Dirk Acda stond vaak in de weg waardoor Ons Café deze topper winnend afsloot.

Binnen 8 minuten stond Uncle Buck tegen Bleekerven op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Stef Greijmans, eigen doelpunt van Stijn Aarts en een treffer van Rick van Bussel. Bleekerven liet zich niet van de wijs brengen en speelde zijn eigen wedstrijd. Rick Rijnders, Patrick Wijdeveld en Cas Aarts(2x) bezorgden Bleekerven de overwinning in deze toch wel wat rommelige wedstrijd.

2018-11-25T23:24:22+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"