Wedstrijdverslagen 16 november 2018

||Wedstrijdverslagen 16 november 2018

Wedstrijdverslagen 16 november 2018

In de hoofdklasse kwam CanadeesMarkBerkers binnen 7 minuten op 2-0 door doelpunten van Kees Verberne en Joost Berkers. Het tweede gedeelte van de wedstrijd was voor Van Zoggel 1 dat door 4 doelpunten van Ruud Smits (15e, 19e, 21e en 22e minuut) deze wedstrijd met 2-4 won.

In een hoog tempo en vaak met veel te hard spel speelden Acfis en Berkvens in deze topper met 2-2 gelijk. Devi Fondon opende de score in de 2e minuut. Twee minuten later stond het 1-1 door Juul Verburgt. Halverwege de wedstrijd klopte Robin van den Aker doelman Gijs Brusewitz door in de korte hoek te scoren, 1-2. In de laatste seconden van de wedstrijd schoot Juul Verburgt de 2-2 binnen.

Bij Willem kreeg flink klop van Toff. Bij een 2-0 achterstand scoorde Eric Ceelen in de 6e minuut de 2-1 en Jan Meulendijks bij 6-1 de 6-2 voor Bij Willem. Voor Toff scoorden Niels van Horne 4x (13e, 15e, 23e en 26e minuut), Timo Janssen(24e), Gijs Kuijpers(27e) en Martijn van den Eijnde(28e), 7-2.

Tegen het Wapen kwam Topparty in de 5e minuut op een 0-1 voorsprong door een treffer van Dirk Hesius. In de 9e minuut miste Gert Rutjens een strafschop voor het Wapen. In de 14e minuut bracht Nicky Meeuws het Wapen op gelijke hoogte na de bal uit een rebound in te schieten, 1-1. In de 23e minuut kwam Topparty weer aan de leiding toen Ralf van de Laar een van de achterlijn teruggelegde bal hard en hoog in het doel schoot, 1-2. Met nog 1 minuut voor de boeg schoot Nicky Meeuws vanaf de 10 meterlijn de bal binnen, 2-2. In de 9e minuut van deze wedstrijd werd de lijnrechter van Topparty met rood uit de zaal gezonden voor het hebben van aanhoudend commentaar op de scheidsrechter.

In de 1e klasse trad Loomans zonder wisselspelers aan tegen Jagershuis. In de 7e minuut opende Job van den Nieuwenhof met een schot uit de draai de score voor Jagershuis, 0-1. In de 12 minuut schoot Rob van der Sluijs van afstand via de paal de 0-2 binnen een met nog een minuut te gaan legde Jan van Lierop de bal panklaar voor Rob van der Sluijs die alleen nog binnen hoefde te tikken, 0-3. Loomans had niet veel in te brengen.

Kanters verloor met 2-5 van Postel 1. Tom van den Bogaart opende in de 5e minuut de score voor Postel 1 uit een scrimmage, 0-1. Drie minuten later plaatste Rens van Bussel de bal keurig in de hoek, 0-2. Een minuut later kwam Postel 1 op 0-3 na een benutte strafschop door Norbert Maas. Rens van Bussel maakte er in de 13e minuut   0-4 van. Inmiddels had het hebben van commentaar op de leiding van Kanters de overhand gekregen hetgeen 2x een tijdstraf van 2 minuten opleverde. In de 19e en 20e minuut kon Paul Isbouts iets terug doen door 2x te scoren, 2-4. In de 28e minuut tijdens de 3e tijdstraf voor Kanters maakte Tom van den Bogaart er nog 2-5 van. De coach van Kanters werd enkele minuten voor tijd met rood uit de zaal gezonden voor het aanhoudend commentaar op de leiding.

Centersnacks kwam in de 7e minuut tegen Breukers op 1-0 door een doelpunt van Tyrone Pelzers die vanaf de stippelcirkel diagonaal binnenschoot, 1-0. In de 12e minuut trok Geert Tomassen met een simpele voetbeweging de stand gelijk, 1-1. Na het correct toepassen van de voordeelregel zette Lars van Dooren in de 17e minuut Centersnacks op 2-1. Met een puntertje vanaf de 10 meterlijn bepaalde Roland Martens de uitslag op 3-1 voor Centersnacks.

Van Zoggel 2 ging tegen BekenHDSolar voortvarend van start. Rick van Tulden maakte er in  de 4e minuut 0-1 van en in de 10e minuut schoot Bram Verhees van eigen helft de 0-2 binnen. Nadat BekenHDSolar van de schrik was bekomen kwamen ze door doelpunten van Rudi Nijssen(14e) en Erwin Toonders(19e) na 1-2tje met Rob Verstappen terug tot 2-2. Met een hakballetje bezorgde Rick van Tulden in de 29e minuut Van Zoggel 2 toch nog de overwinning, 2-3.

In de 2e klasse bleek koploper Ons Café ondanks de goede tegenstand te sterk voor LeenenRegiobank. Nadat Ruud Meeuws er in de 10e minuut 0-1 van had gemaakt voor Ons Café duurde het tot de 21e minuut voor er weer gescoord werd. Na een mooie solo over rechts schoot Dirk Nijssen de gelijkmaker voor LeenenRegiobank binnen, 1-1. In de laatste 5 minuten bepaalden Mike van de Loo(25e) en Gerwin Mulder(27e en 30e) de uitslag op 1-4 voor Ons Café.

Na de keurige winst vorige week kreeg Bleekerven nu een 7-3 nederlaag tegen Egelantier te verwerken. Egelantier bouwde in de eerste 20 minuten een 6-0 voorsprong op door doelpunten van Martijn Bouwmans, Niels Gondrie(2x), Mathijs de Jongh(2x), Mayron Haazen en Niels Gondrie. Robin Rijnders(21e) vond hierna voor Bleekerven het doel. Martijn Bouwmans(23e) maakte er 7-1 van. In de slotfase schoot Robin Rijnders(28e en 30e) de uitslag naar 7-3 voor Egelantier.

Het Zunneke bleek niet opgewassen tegen Educontract dat de 2e zege achter elkaar boekte. Daan Hooglugt(8e), Tom van Oosterhout(14e) en Stef van den Wijnboom(16e) zetten Educontract op een riante 0-3 voorsprong in het eerste gedeelte van de wedstrijd. Het Zunneke kreeg meer grip op het spel en Robert Moors verkleinde de achterstand in de 21e en 25e minuut tot 2-3. Educontract hield echter stand en won deze wedstrijd.

 

2018-11-18T23:02:57+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"