Wedstrijdverslagen 9 november 2018

||Wedstrijdverslagen 9 november 2018

Wedstrijdverslagen 9 november 2018

In de hoofdklasse verloor Steenstra van Acfis. Steenstra trad aan zonder wisselspelers en dat brak het team in het tweede gedeelte van deze in hoog tempo gespeelde wedstrijd flink op. Mede door  frustraties en vermoeidheid werden in de slotfase onnodige overtredingen gepleegd hetgeen twee nagenoeg gelijktijdige straftijden voor Steenstra opleverde. Acfis werkte in deze wedstrijd aan het doelsaldo door doelpunten van Juul Verburgt(3x), Youri van Brussel(3x), Léon van den Bosch en Daan Hendrikx. Voor Steenstra scoorden Koen de Louw en Jur Schweren, 2-8.

Bij Daan’s tegen Postel 2 was er volop spanning. Beide teams scoorden om en om tot 3-3 in de 26e minuut. In de 28e minuut bezorgde Sjef Lemmens Daan’s de 4-3 overwinning. De ander doelpunten van Daan’s werden gemaakt voor Ravid Kochavi(2x) en Arco van Dijk. Voor Postel 2 deden dat Dirk Maas(2x) en Sven ten Wolde na een vrije trap.

Topparty bood goed tegenstand aan Bij Willem maar verloor met 1-3. Alfons van de Laar opende in de 17e minuut de score voor Bij Willem, 0-1. Hidde Maas kapte een minuut later zijn tegenstander uit en schoot de 1-1 binnen. Nog in dezelfde minuut kwam Bij Willem weer op voorsprong toen Mike Kusters uit een aanval meteen vanaf de aftrap raak schoot, 1-2. In de 24e minuut tikte Hidde Maas na een actie van Niels Roijakkers de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman, 1-3 voor Bij Willem.

CanadeesMarkBerkers had totaal geen moeite met Van Gennip. Na een 2-0 achterstand scoorde Bart van Lierop in de 9e minuut via de doelman de 2-1. In de 30e minuut bij een 8-1 achterstand bepaalde Chris Filippini de uitslag op 8-2. De doelpunten van CanadeesMarkBerkers kwamen op naam van Robin Janssen(2x), Willem Slaats(3x), Thijs Haasen en Freek Raijmakers(2x).

In de 1e klasse hielden Centersnacks en Bankers elkaar in de eerste 20 minuten qua scoreverloop goed in evenwicht nadat Sohail Rahimi Bankers in de 1e minuut op voorsprong had gezet. In de 20e minuut zorgde Toon van Seggelen voor de 1-1. Drie minuten later was het Sohail Rahimi die een 1-2tje goed afrondde en de 1-2  maakte. Twee minuten later klopte Jouke van den Boomen doelman Jeffrey van der Wallen, 1-3 en weer 2 minuten later bepaalde Jordi Giebelen de uitslag op 1-4 voor Bankers.

Jan&Jan kwam in de 7e minuut tegen Postel 1 op achterstand door een doelpunt van Bart Hurkmans, 0-1. Jan&Jan draaide langzaam maar zeker warm en Stijn Sanders(13e en 21e minuut) en Ron van Stratum(30e) zorgden voor de 3-1 winst van Jan&Jan.

In een wedstrijd waarin het tempo heel erg laag lag won Breukers met 3-1 van Loomans. Boris de Lau(2x) en Geert de Lau scoorden voor Breukers terwijl Geert de Lau met een eigen doelpunt de eer voor Loomans redde bij een 2-0 voorsprong.

Na een “weergaloos” eigen doelpunt van Jorin van de Laar bouwde Kanters tegen Van Otterdijk een 4-0 voorsprong op. In de 24e en 26e minuut scoorde Jorin van de Laar voor Van Otterdijk. Kanters had intussen nog twee keer gescoord voordat Erwin Altena de uitslag op 6-3 bepaalde. Voor Kanters scoorden Rick Krosenbrink(2x), Pieter Velings, Stan van Heugten, Geert Blommers en het e.d. van Jorin van de Laar.

In de 2e klasse trok Bleekerven zich niet veel aan van het pittige en vaak stevige spel van LeenenRegiobank. Ze speelde hun eigen spelletje. In de 8e minuut stond Bleekerven met 1-3 voor. LeenenRegiobank kwam tot in de 19e minuut terug tot een 5-4 voorsprong. De slotfase was echter voor Bleekerven dat nog twee keer scoorde en met 5-6 deze wedstrijd won. Voor LeenenRegiobank scoorden Sander Gerritsen, Frank van Heugten, Han Gerritsen en Rob Nijssen(2x); voor Bleekerven deden dat Ward Slegers, Joris van Horne(3x), Matthijs van Asten en Tijn Aarts.

Rode lantaarndrager het Zunneke bood goed tegenstand aan koploper Ons Café. Tot de 25e minuut was het 3-3, waarna Ons Café uitliep naar de 5-3 zege. Voor het Zunneke scoorde Michiel Peters drie keer. De doelpunten van Ons Café kwam op naam van Mike van de Loo, Gerwin Mulder(2x) en Mark Struijcken(2x).

Educontract speelde een prima partij tegen Uncle Buck. Vooral de laatste 10 minuten waren duidelijk voor Educontract. In de 22e minuut stond het nog 2-2. In de slotfase wist Educontract het doel van Uncle Buck nog 4 keer te kraken. Voor Uncle Buck scoorden Rick van Bussel en Niels Swinkels; voor Educontract deden dat Axel van den Biggelaar(3x), Daan Hooglugt(2x) en aanvoerder Stef van den Wijnboom, 2-6.

Met een hattrick van Ralf Hurkmans in de 4e en 2x 8e minuut stond Hurkmans op een 0-3 voorsprong tegen CuundersGlashelder. Beide teams kregen vervolgens kansen om te scoren maar dat bleef uit tot de 26e en 27e minuut toen Nick Michiels en Jordy Overman doelman Sjoerd Hooglugt wisten de kloppen, 2-3. De laatste 3 minuten werden nog spannend maar het bleef bij 2-3 voor de tot op heden ongeslagen medekoploper Hurkmans.

Doelman Stefan van Velthoven, Rudi van der Wallen en Mark van Oosterwijk zorgden in de eerste 14 minuten voor een 3-0 voorsprong van Centraal tegen Sphinx. In de 23e minuut redden Jordi Crooijmans de eer voor Sphinx. Met nog een minuut te spelen bepaalde Jan Verhees de uitslag op 4-1 voor Centraal.

 

 

 

2018-11-13T21:54:09+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"