Wedstrijdverslagen 2 november 2018

||Wedstrijdverslagen 2 november 2018

Wedstrijdverslagen 2 november 2018

In de hoofdklasse klopte koploper Berkvens Toff met 2-8. Dirk Wullems, Niels Schweren(2x) en Robin van den Aker zorgden voor een 0-4 voorsprong voordat Gijs van Helmond na een goed uitgespeelde aanval de 1-4 liet aantekenen. Berkvens ging verder en Niels Schweren(2x) en Dirk Hurkmans(2x) zorgden voor een comfortabele 1-8 voorsprong. In de slotminuut maakte Niels van Horne er nog 2-8 van. Sil Joosten, de nieuwe doelman van Berkvens keepte een prima partij.

Binnen 5 minuten stond Van Zoggel 1 met 3-0 voor tegen Topparty door doelpunten van Jacky Janssen en Stefan Maas(2x). In de 14e minuut miste Luuk Versteegden een strafschop voor Topparty. Een minuut later wist hij toch het net van Van Zoggel 1 te vinden, 3-1. In de slotfase scoorde Lex Klaver nog 2x voor Van Zoggel 1 en Luuk Versteegden 1x voor Topparty, 5-2.

In de topper tussen Daan’s en Acfis scoorden beide teams 3 keer. Voor het hebben van commentaar op de leiding werd met nog een halve minuut te gaan een speler van Daan’s uit ze zaal gezonden. De doelpunten werden gemaakt door Joost Meeuws, Ronnie Heijmans en Salim Zeroual voor Daan’s en Luuk Castelijns, Youri van Bussel en Juul Verburgt voor Acfis, 3-3.

Bij en 4-1 voorsprong voor CanadeesMarkBerkers werd met nog 4½ minuut te gaan een speler van Bij Willem uit de zaal gezonden voor het hebben van commentaar op de leiding. Bij Willem verloor deze wedstrijd met 5-1. Voor CanadeesMarkBerkers scoorden Thijs Haasen(3x), Stan Berkers en Willem Slaats. Doelman Jan Meulendijks redde met een hard schot de eer voor Bij Willem.

In de 1e klasse stond Van Zoggel 2 binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong tegen Centersnacks in en sportieve wedstrijd. Met nog een minuut te gaan verkleinde Tyrone Pelzers de achterstand tot 1-2 eindstand.

Binnen 5 minuten was de einduitslag bij DeskaMarkt8 tegen Bankers bereikt. Jos Hurkmans opende in de 2e minuut de score voor DeskaMarkt8 en met een mooi geplaatst schot trok Jouke van den Bommen de stand gelijk, 1-1. Deze wedstrijd was ook een confrontatie tussen vader Pieter en zoon Kyle van den Broek.

Kanters haalde flink uit tegen BekenHDSolar. Bij een 4-0 achterstand redde Bob Leenen in de 20e minuut de eer voor BekenHDSolar. Kanters scoorde maar liefst 11 keer door Stan van Heugten(3x), Arjan van de Mosselaar(3x), doelman Jeroen Roijakkers, Willem van den Broek en Tim Fleskens(3x), 11-1.

Breukers leed een regelmatige nederlaag tegen Postel 1. In de 1e minuut opende Rowan Leenen de score. In de 12e minuut onderschepte Bart Hurkmans een terugspeelbal en zorgde voor de 0-2 en in de 25e minuut schoof Norbert Maas de bal bekeken in de verre hoek, 0-3.

In de 2e klasse  won Egelantier met 4-1 van Educontract. Mayron Haazen maakte in de 3e minuut de 1-0. Niels Gondrie in de 10e minuut 2-0 voordat Daan Hooglugt in de 19e minuut de achterstand verkleinde tot 3-1. Lex Lemmens en Mayron Haazen zorgden in de 22e en 26e minuut voor de 4-1 zege van Egelantier.

In een levendige wedstrijd was Bleekerven Sphinx met 6-1 de baas. Joris van Horne was goed op dreef en zorgde voor de 4-0 voorsprong van Bleekerven. Tijs van Tilburg scoorde de 5-0 en 6-1. Marvin Lemmen schoot voor Sphinx de eretreffer diagonaal binnen.

Jan Verhees was de man van de wedstrijd van Centraal tegen CuundersGlashelder. Hij hield doelman Nick Michiels van CuundersGlashelder goed in de gaten en op twee momenten wist hij hem van afstand te kloppen toen die te ver voor zijn doel stond, 2-0.

Een wedstrijd om vlug te vergeten was die tussen LeenenRegiobank en Hurkmans. Vooral de slotfase was er een met veel incidenten. Hurkmans won met 1-2 door doelpunten van Ralf Hurkmans en Harm Gubbels. Han Gerritsen scoorde uit een strafschop tegen. Direct na de zoemer miste Harm Gubbels nog een strafschop voor Hurkmans.

Na een 4-1 achterstand kwam Van Otterdijk nog terug tot 5-4. In de laatste 9 minuten vielen 7 doelpunten. In de 15e minuut opende doelman Rob Rijkers de score voor Van Otterdijk. Zij collega Rick Kleijsen van Jan&Jan trok een minuut later de stand gelijk, 1-1. Vanaf de 21e minuut scoorden Pieter van Kemenade(21e en 24e), Loet van den Heuvel(27e en 30e) en Jorn Versantvoort(29e eigen doelpunt) voor Jan&Jan; Frank van den Boomen(28e en 30e) voor Van Otterdijk.

2018-11-04T18:56:53+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"