Wedstrijdverslagen 26 oktober 2018

||Wedstrijdverslagen 26 oktober 2018

Wedstrijdverslagen 26 oktober 2018

In de hoofdklasse streden Postel 2 en CanadeesMarkBerkers tegen elkaar. In de 9e minuut kwam Postel 2 op voorsprong nadat Sven ten Wolde uit een scrimmage voor 1-0 zorgde. Twee minuten later onderschepte Dirk Maas bij het uitverdedigen de bal en schoot net naast de paal raak, 2-0. Er werd in en hoog tempo gespeeld waarbij de passes van CanadeesMarkBerkers vaak onnauwkeurig waren. Onverwacht verkleinde Joris van Bussel in de 14e minuut de achterstand voor CanadeesMarkBerkers, 2-1. In de 22e en 24e minuut bepaalden Wessel Pape en Niels Zwinkels de uitslag op 4-1 voor Postel 2.

Toff liet een steek vallen door met 5-3 te verliezen van het Wapen. Lange tijd ging het gelijk op. In de 25e minuut was het nog 3-3. Daarna liep het Wapen uit naar de eerste overwinning dit seizoen met 5-3. Voor Toff scoorden Gijs Kuijpers als doelman, Gijs van Helmond en Sam Ockers; Voor het Wapen schoten Peter van Steenbergen, Martijn Mulder(2x) en Nicky Meeuws raak.

Bij Acfis tegen Van Gennip was de einduitslag al na 6 minuten bereikt. Met een snoeihard schot opende Bart Sijbers in de 4e minuut de score voor Van Gennip. Na een 1-2tje passeerde Rik van de Ven in de 6e minuut doelman Rob Hurkmans, 1-1. Van Gennip bezweek niet aan de druk van Acfis maar zag ook geen kans meer om zelf te scoren.

Door eigen toedoen verloor Steenstra aan het einde van de wedstrijd van Bij Willem. Bij een 2-2 stand werd in de laatste seconden een spelers van Bij Willem door de doelman van Steenstra gehaakt. De strafschop werd feilloos door Fabio Peters benut. De andere doelpunten van Bij Willem werden gemaakt door Jan van der Veen en doelman Oelse Venhuizen. Denis Kanters en Koen de Louw scoorden voor Steenstra, 3-2.

In de 1e klasse kwam Jagershuis in de 11e minuut op 1-0 door een doelpunt van Rik van Berlo na een puntertje van de 10 meter lijn. Bas van den Wittenboer maakte er uit een counter in de 14e minuut 2-0 van. Postel 1 verwisselde de keeper voor speler/doelman Rowan Leenen. In de 23e minuut kwam Postel 1 dichterbij na een doelpunt van Ralf Geelen. In de 27e minuut zette Bas van den Wittenboer Rowan Leenen op het verkeerde been en scoorde de 3-1 in een leeg doel. Kort voor tijd verkleinde Ralf Geelen de achterstand tot 3-2 en daar bleef het bij.

Douwe Hurkmans was goed op dreef met DeskaMarkt8 tegen Van Zoggel 2. Pas nadat hij 5 keer had gescoord zag Maxime Hollanders kans om de eer voor Van Zoggel in de 27e minuut te redden, 5-1.

In een sportieve wedstrijd won Kanters van Loomans. Rick Krosenbrink opende in de 6e minuut de score voor Kanters door van eigen helft doel te treffen. Een minuut later trok Gerwin Huijerjans na een snelle uitval met Chris van Eijk de stand gelijk, 1-1. In de 18e en 22e minuut schoot Pieter Velings 2x raak voor Kanters dat daardoor met 3-1 won.

In de wedstrijd Jan&Jan tegen Centersnacks kreeg een speler van Centersnacks rond de 19e minuut na de groene kaart ook de rode getoond. Hij was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter en bleef het nodige commentaar geven op de leiding. Jan&Jan won deze wedstrijd met 3-2 door doelpunten van Pieter van Kemenade en 2x Pascal Loomans. Voor Centersnacks scoorden Arthur Kleeven en Dirk van Lieshout.

In de 2e klasse verkeek koploper Ons Café zich op Egelantier. Mayron Haazen en Martijn Bouwmans zetten Egelantier in de 11e en 15e minuut op een 2-0 voorsprong. In de 21e minuut stopte doelman Sander van de Loo een strafschop geschoten door Patrick Meeuws. Drie minuten voor tijd werd het nog spannend nadat Jasper Bazen hard de 2-1 had binnengeschoten. Echter een minuut later schoot Mathijs de Jongh de bal onverwacht vanaf de stippelcirkel in het doel, 3-1.

Hurkmans moest hard werken om tegen het Zunneke de winst naar zich toe te trekken. In deze wedstrijd met een hoog percentage Lieropse inbreng kwam het Zunneke in de 2e minuut al op 0-1 door een doelpunt van Mathijs Peters. In de 5e minuut zorgde Harm Gubbels voor de gelijkmaker, 1-1. Weer 4 minuten later was het wederom Mathijs Peters die voor een 1-2 voorsprong zorgde. Vervolgens ging het goed tegen elkaar op. In de 22e minuut trok René Maas tot zijn verbazing met zijn schot de stand gelijk, 2-2. In de laatste vijf minuten trok Hurkmans de overwinning naar zich toe door doelpunten van Ralf Hurkmans en Henri van Lieshout, 4-2.

Educontract had een goede avond zeker met Bart van Brussel in hun midden. Er werd met 4-7 gewonnen van Sphinx. Binnen 18 minuten stond Educontract met 0-6 voor. Hierna kon Sphinx wat terugdoen door 4 keer te scoren en Educontract nog een keer. Voor Sphinx scoorden Marvin Lemmen(2x), Mathijs Jeuken en Sander Maas. Voor Educontract deden dat Bart van Brussel(4x), Axel van den Biggelaar(2x) en Rens Hurkmans, 4-7.

Bleekerven had niet veel in te brengen tegen CuundersGlashelder. Doelman Jordy van Neerven schoot 2x keer met zijn bekende afstandsschoten raak in de 6e en 16e minuut, 0-2. In de 20e en 25e minuut schoot Jordy van Lunsen raak waardoor CuundersGlashelder met 0-4 deze wedstrijd won.

2018-10-28T21:03:45+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"