Wedstrijdverslagen 19-10-2018

||Wedstrijdverslagen 19-10-2018

Wedstrijdverslagen 19-10-2018

In de strijd om de Roman Techno Cup verloor Jagershuis met 1-2 van Postel 2 door een benutte strafschop aan het einde van de wedstrijd. Daan Kuijpers opende in de 9e minuut de score voor Jagershuis na een mooie aanval. Twee minuten later tikte Dirk Maas schitterend met de buitenkant voet onhoudbaar voorbij doelman Jelle Welten, 1-1. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Voor een overtreding in het strafschopgebied kreeg Postel 2 in de slotseconden een strafschop te nemen. Sven ten Wolde benutte deze kans, 1-2.

2e klasser Zunneke had geen schijn van kans tegen Acfis dat nog erg slordig met de verkregen kansen omsprong. Doelman Ralph Bekx voorkwam vele “zekere” doelpunten van Acfis maar kon toch niet voorkomen dat hij 9 keer gepasseerd werd door Luuk Castelijns(3x), Bart van Rooij(3x), Juul Verburgt, Rick van de Ven en een ongelukkig eigen doelpunt van Harrie Maas, 9-0.

Ruim een halve wedstrijd hield LeenenRegiobank stand tegen BekenHDSolar. Tot de 16e minuut stond het 1-1, waarna BekenHDSolar uitliep naar een 2-6 overwinning. Voor LeenenRegiobank scoorde Rob Nijssen 2x; voor BekenHDSolar troffen Rudi Nijssen en Vincent van den Bogaart ieder 3x.

Doelman Stefan van Velthoven was een sta in de weg voor de aanvallers van Hurkmans. In de 15e minuut kwam Hurkmans op voorsprong door een doelpunt van Riny van den Wijnboom, 0-1. Uit een counter stond het 1 minuut later 1-1 door Frank van de Laar. Hurkmans deed er alles aan om tot scoren te komen en was ook steeds in de aanval. Het lukt niet om te scoren en zoals zo vaak was het de tegenstander die kort voor tijd met een uitval door Mark van Oosterwijk de overwinning binnenhaalde, 2-1.

Ons Café begon goed tegen Bankers. Al in de 4e minuut punterde doelman Dirk Acda de 1-0 voor zijn team via de paal binnen. Langzaam nam Bankers het initiatief over. In de 13e minuut strafte Sidi Kourouma een verdedigingsfout van Ons Café af, 1-1. De laatste 8 minuten waren voor Bankers. Jordi Giebelen zorgde na een 1-2tje met Sidi Kourouma voor de 1-2 in de 22e minuut. Een minuut later werd het 1-3 door een strak schot van Wesley Janssen in de benedenhoek. Doelman Niels Bankers bepaalde in de 27e minuut de uitslag op 1-4 met een hard schot.

CuundersGlashelder kwam iets te kort tegen Loomans dat door Gijs Hurkmans en Chris van Eijk binnen 8 minuten op 0-2 stond. Met een goed geplaatst schot in de hoek passeerde Stan van Hoof doelman Davy Linders, 1-2. In de 16e minuut maakte Ton Schuurmans er 1-3 van en vier minuten later verzilverde Chris van Eijk een toegekende strafschop, 1-4. In de 29e minuut bepaalde Gijs Hurkmans de uitslag op 1-5 voor Loomans.

Na een pittige confrontatie ging Centersnacks met de hakken over de sloot tegen DeskaMarkt8 een ronde verder. Binnen 15 minuten stond het 3-0 voor Centersnacks door doelpunten van Tim van Seggelen en Marcel van den Berkmortel(2x). Uit en mooie aanval zorgde Douwe Hurkmans in de 17e minuut voor de aansluiting, 3-1. Een minuut later maakte hij een schitterend doelpunt. Na het uitkappen van twee man schoot hij de bal diagonaal in de bovenhoek, 3-2. De druk van DeskaMarkt8 hield aan en Centersnacks had alle moeite om nog een treffer van DeskaMarkt8 te voorkomen, hetgeen lukte, 3-2.

In een hoog tempo speelden Kanters en Toff tegen elkaar. Er werd 9 keer gescoord. Uiteindelijk won Toff de wedstrijd met 3-6. Kanters kwam in de beginfase nog terug van een 0-3 achterstand tot 2-3, waarna Toff de voorspong weer uitbouwde. Voor Kanters scoorden Pieter Velings(2x) en Willem van den Broek tijdens een eenman meer situatie. Voor Toff troffen Harm Smits(2x), Gijs Kuijpers(3x) en Niels van Horne doel, 3-6.

In de hoofdklasse speelden Daan’s en Bij Willem met 3-3 gelijk. Met nog 3 minuten te gaan stond Daan’s nog op een 3-1 voorsprong maar die werd door Bij Willem in de laatste twee minuten teniet gedaan. Joost Meeuws(2x) en Mike Verdonschot scoorden voor Daan’s; Fabio Peters, doelman Niels Roijakkers en Mike Kusters deden dat voor Bij Willem.

Van Zoggel 1 kwam binnen 4 minuten op 2-0 tegen Van Gennip. In de 10e minuut stond Van Gennip alweer gelijk door doelpunten van Kevin Geerts en Bart Sijbers, 2-2. In de 19e minuut zette Kevin Geerts Van Gennip op een 2-3 voorspong door de bal met de knie binnen te tikken. In de slotminuut zorgde Chris Schenk voor de gelijkmaker, 3-3.

De meeste doelpunten vielen bij Topparty tegen Steenstra, maar liefst 13 keer werd er gescoord. Steenstra bleek veel te sterk voor Topparty en won met 3-10. De doelpunten van Topparty werden gemaakt door Ruud van den Hurk(2x) en Hidde Maas. Voor Steenstra scoorden Koen de Louw(3x), Joost van der Velden, Ties Steenstra(2x), Justin Hoeben(2x), Thijs Thijs en een eigen doelpunt van Tom van Lieshout.

2018-10-21T19:44:33+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"