Wedstrijdverslagn 28-09-2018

||Wedstrijdverslagn 28-09-2018

Wedstrijdverslagn 28-09-2018

In de hoofdklasse had Berkvens best wel een zware dobber aan Van Zoggel 1. In de 4e minuut kwam Berkvens op 0-1 nadat Dirk Wullems subtiel de bal na aangeven van Dirk Hurkmans binnen tikte. In de 11e minuut trok Ruud Smits met een schot vanaf eigen stippelcirkel gelijk, 1-1. Het spel ging goed tegen elkaar op. In de 11e minuut punterde Niels Schweren de bal van afstand in het Van Zoggel doel, 1-2. Bij een snelle counter in de 22e minuut gaf Devi Fondon de bal panklaar in de voeten van Luuk Hoen die maar in hoefde te tikken, 1-3. Van Zoggel bleef doorgaan maar kon enkele kansen niet meer afronden,.

Acfis heeft zich danig versterkt en dat ondervond Topparty. In de 2e minuut kwam Acfis al op 0-1. Twee minuten later trok Topparty de stand gelijk, 1-1.Daarna was het Acfis dat de klok sloeg. Zij bouwden aan een 1-8 voorsprong. In de slotfase scoorde Topparty nog 3 keer en Acfis nog 2 keer. Uitslag 4-10. Voor Topparty scoorden Hidde Maas, good old Jos van Heugten(2x) en Marcel Hurkmans; voor Acfis waren succesvol: Youri van Brussel(2x), Luuk Castelijns(2x), Bram van Dijck(3x), Rik van de Ven en Juul Verburgt(2x).

Postel 2 behaalde een onverwacht hoge score tegen het Wapen. Binnen 17 minuten stond het 4-0 voor Postel 2, waarna Willem Hurkmans van dichtbij de eer voor het Wapen redde. In de laatste minuten bepaalde Postel 2 de uitslag op 7-1. De doelpunten werden gemaakt door Thijs Cortenbach(3x), doelman Wessel Pape, Niels Zwinkels en Nick Kusters(2x).

Steenstra ging voortvarend van start tegen Daan’s In de 5e minuut zorgde Koen de Louw voor de 1-0 voorsprong na afronding van een 1-2tje. In de 10e minuut trok Salim Zeroual met een strak schot de stand gelijk, 1-1. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en het duurde tot de 23e minuut voordat Ronnie Heymans met een schot in de benedenhoek Daan’s op voorsprong zette, 1-2. Korte tijd later schoot hij via de paal de 1-3 voor Daan’s binnen.

In de 1e klasse bij Postel 1 tegen Van Zoggel 2 zette Joep Swinkels in de 5e minuut een combinatie met een medespeler op en tikt de bal beheerst over de vallende doelman, 1-0. Slecht uitverdedigen van Van Zoggel gaf Bart Hurkmans de kans om Postel 1 op 2-0 te zetten. In de 12e en 13e minuut kwam Van Zoggel sterk terug door doelpunten van Frank Hendriks(schot uit de draai) en Bram van Mierlo(onderschept bal bij de aftrap en schiet hard binnen). Postel 1 nam het initiatief over en in de 18e en 19e minuut maakten Norbert Maas(counter)  en Rowan Leenen(snoeihard in bovenhoek) er 4-2 van. De druk van Postel 1 bleef en in de 25e en 27e minuut kwam Postel 1 door twee eigen doelpunten van Van Zoggel 2 op 6-2, de einduitslag.

Bij Breukers tegen Kanters bleek een eigen doelpunt van Breukers in de 25e minuut voldoende voor de overwinning van Kanters. In de 10e minuut rondde Tim Fleskens een voorzet van Stan van Heugten goed af, 0-1. Acht minuten later trok Boris de Lau de stand gelijk, 1-1.

Jan&Jan tegen Loomans werd met veel inzet van beide kanten gespeeld. In de 9e minuut opende Koen Tomassen de score voor Loomans met een hard schot in de kruising. Tijdens een straftijd van een speler van Loomans zag Stijn Sanders kans om in de 14e en 15e minuut te scoren, 2-1. In de 21e minuut onderschepte Loet van den Heuvel de bal en schoot door de benen van doelman Davy Linders raak, 3-1. Loomans gaf echter niet op en bleef goed tegenstand bieden hetgeen resulteerde in een doelpunt van Ton Schuurmans in de 29e minuut, 3-2 eindstand.

Na lange tijd was Jagershuis tegen Centersnacks weer nagenoeg op volle sterkte ivm eerdere blessures. In de 11e minuut schoot Jan van Lierop Jagershuis naar een 1-0 voorsprong. Van dichtbij schoot Toon van Seggelen de gelijkmaker achter doelman Jelle Welten, 1-1. Met nog drie minuten te gaan schoot Rob van der Sluijs via de paal zijn team naar een 2-1 voorsprong en een minuut later schoot Dan Kuijpers van grote afstand de 3-1 in een verlaten doel.

De absolute man van de wedstrijd bij BekenHDSolar tegen DeskaMarkt8 was Jos Hurkmans die 5 keer wist te scoren. Roel Maas opende de score voor BekenHDSolar in de 3e minuut. Tussen de 4e en 20e minuut trof Jos Hurkmans dus 5x doel waarna Bob Leenen in de 26e minuut de uitslag op 2-5 bepaalde.

In de 2e klasse leverde Educontract een prima prestatie door met 2-2 gelijk te spelen tegen Egelantier. Niels Gondrie scoorde in de 7e en 8e minuut voor Egelantier. Met een hard schot maakte Daan Hooglugt er 1-2 van in de 10e minuut en 4 minuten later strafte Tim van Brussel een foutje van doelman Sander van de Loo af, 2-2. Daar bleef het bij.

Bleekerven miste tegen LeenenRegiobank 2 strafschoppen. In de 16e minuut bij een 0-1 stand schoot Ward Slegers van Bleekerven op de lat en in de 24e minuut stopte de doelman een door Roel van Bussel ingeschoten strafschop. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een krappe 3-2 overwinning van Bleekerven. Ward Slegers(2x) en Roel van Bussel scoorden voor Bleekerven en Teun Loomans deed dat 2 keer voor LeenenRegiobank.

Uncle Buck had geen kans tegen de ervaren rotten van Hurkmans. Binnen 6 minuten stond het 3-0 voor Hurkmans door doelpunten van Dirk van Vlokhoven(2x) en Willem Hurkmans. Nadat Harm Gubbels er in de 16e minuut 4-0 van had gemaakt met een afstandsschot bepaalde Willem Hurkmans na een mooi opgezette aanval de uitslag op 5-0 voor Hurkmans.

Centraal werd door Ons Café naar een regelmatige 3-0 nederlaag gespeeld. Gerwin Mulder schoot in de 7e minuut uit een rebound raak. Met een afstandsschot maakte Rudi Strauss er in de 17e minuut 2-0 van. Eytan Kochavi zette de 3-0 op zijn naam in de 29e met een volley na een stiftje van Gerwin Mulder.

 

2018-09-30T19:31:27+00:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"