Het zaalvoetbalseizoen gaat weer beginnen

||Het zaalvoetbalseizoen gaat weer beginnen

Het zaalvoetbalseizoen gaat weer beginnen

Op vrijdag 24 augustus begint de Stichting Zaalvoetbal Someren(SZS) aan het nieuwe seizoen dat zal duren tot en met 31 mei 2019. De indeling voor de 35 teams die zich hebben aangemeld is als volgt:

Hoofdklasse:
Acfis; Bouwbedrijf W. Berkvens; Bij Willem; Café De Canadees/Mark Berkers Tegelwerken; Daan’s Kantoormeubelen; Café De Postel 2; Steenstra Media; Café Toff; Top Partyverhuur; Thwan van Gennip; Van Zoggel Bestratingen 1 en Grandcafé Restaurant ’t Wapen van Someren.

1e klasse:
Bankers Voegersbedrijf; Assurantiekantoor De Beken/HD Solar BV; Breukers & Co; Centersnacks; Deska Kantoormeubelen/Café Markt 8; Café ’t Jagershuis; Jan&Jan Asian Oppertunities; Kanters Internationaal Transport BV; Loomans BV Tegelhandel en Tegelzettersbedrijf; Café De Postel 1; Bart van Otterdijk Kunststof Kozijnen en Van Zoggel Straatwerken BV 2.

2e klasse:
Bleekerven BV; Hotel Centraal; D. Cuunders Dak- en Zinkwerken/Glashelder Glazenwassersbedrijf; EduContract; Café D’n Egelantier; Hurkmans; Leenen Advies/Regiobank; Ons Café; Uncle Buck; Pizzeria Sphinx en Lunchroom Eethuis ’t Zunneke.

Programma  24 augustus: Competitie en Roman Techno Cup

De Postel:
18:30 Kanters                               Jan&Jan
19:03 Berkvens                             Topparty
19:34 Toff                                       vGennip
20:05 Jagershuis                          Bankers
20:36 LeenenRegiobank             Postel 1 (Roman Techno Cup)
21:04 CuundersGlashelder        Ons Café
21:35 Sphinx                                 Hurkmans
22:06 Uncle Buck                        Centraal

U kunt de competitie volgen via de site: www.zaalvoetbalsomeren.nl.

2018-08-19T20:47:03+01:00

About the Author:

Zaalvoetbal Someren

De SZS staat voor Stichting Zaalvoetbal Someren, deze is opgericht in Augustus 1982 en werd per 14 mei 1984 Stichting Zaalvoetbal Someren. Stichting Zaalvoetbal Someren is aangesloten bij de Regio Peelland. De wedstrijden van de verschillende divisies worden gespeeld in de gemeentelijke sporthal “De Postel” en in de sporthal van het "Varendonck College"